На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 144 832
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Лили много ти благодаря! Ще се ориентирам. Когато ходих последният път в Одрин знаех два магазина на Тас. Единият беше малко преди Мигрос на главният булевард, в локалното платно.

# 361
  • Пловдив
................................. Единият беше малко преди Мигрос на главният булевард, в локалното платно.

Този то няма поне от две години

# 362
  • Бургас
Ще помоля за мнение кое масло бихте ми препоръчали от следните три марки:  Icim, Torku или Yorsan?

# 363
  • ВАРНА
Аз купих днес 400 лири за 157 лв.  - и 40 лв. в джоба за пътуването.

надявам се ще ми стигнат за тениски - фланелки и малко сладки събота в Одрин и Лозенград.

# 364
  • до най-прекрасния мъж
Трябва да ти стигнат. Ние харчим между 800 и 1000 лири, но аз зареждам прахове, почистващи препарати, хигиенни материали. Купуваме доста сладки неща, зехтин, масло и други храни, дрехи също. За няколко тениски + сладичко ще стигнат.

# 365
  • Бургас / UK
Аз купих днес 400 лири за 157 лв.  - и 40 лв. в джоба за пътуването.

надявам се ще ми стигнат за тениски - фланелки и малко сладки събота в Одрин и Лозенград.

Сложи и една карта в джоба за всеки случай  Mr. Green
Успех и да се върнеш с много покупки  Peace

Искаха ли големия талон на колата на границата ,че не мога да се сетя ?   newsm78

# 366
  • Бургас
Цитат на: Чефи-то

Искаха ли големия талон на колата на границата ,че не мога да се сетя ?   newsm78
[/quote

Не го искат.

# 367
  • Русе
Цитат на: Чефи-то

Искаха ли големия талон на колата на границата ,че не мога да се сетя ?   newsm78
[/quote
Не го искат.
А, бе, на нас ни го искаха, но като казахме, че не го носим, митничаря не направи проблем.

# 368
  • Пловдив
Не го искат никога - големия талон.
Или сте се заблудили или е станала грешка- понякога го искат на гръцката граница!!!

# 369
  • Русе
Не го искат никога - големия талон.
Или сте се заблудили или е станала грешка- понякога го искат на гръцката граница!!!
На Лесово си беше. В Гърция не сме ходили с колата. А не се заблуждавам, защото в Турция сме ходили само веднъж с нашата кола.

# 370
  • до най-прекрасния мъж
И на нас голям талон никога не са ни искали. Ние, обаче сме с от новите малки талони. Не знам дали има връзка.

# 371
  • Пловдив
Старата ми кола беше със стар малък талон, никога не са ми искали голям. Големия ми казаха ,че го искат в Гърция и го нося като ходя там. Но не се е случвало да ми го искат, надявам се да не се и случва.

# 372
  • Варна
На мен ми искаха големия талон, но колата не е на мое име. Освен него, искаха пълномощно и отрязъка на винетката.
Печикамъков, от къде във Варна смени лирите?

# 373
  • ВАРНА
Печикамъков, от къде във Варна смени лирите?

Валутно бюро Стринг на 1 ет.  до входа въртящата се врата  в Гранд Мол Варна.

0.395 лв. 

# 374
  • Варна
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт