На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 505
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Дали да си взема куфар и там да си мятам нещата които ще купувам. Ще пътуваме трима със кола. И се чудя, дали има смисъл да го взема, и да не ни направят проблем като ще отваряме багажника, ако ще ни помолят митничарите.

# 706
  • Пловдив
Куфарите са за багаж при пътуване, как ще ви направят проблем за тях  Laughing

# 707
Байрам кога ще има и не е ли по- спокойно, а и по- евтино след него?

# 708
  • Русе
Не следите ли темата? Тези дни все това се повтаря. Другата седмица е Байрама.

# 709
Байрам кога ще има и не е ли по- спокойно, а и по- евтино след него?
15.16.17 е Байряма

# 710
  • Varna
Турсил аз не съм си купувала, защото момичетата бяха писали, че не си заслужава.
Освен Персила, съм доволна от АЛО-то за цветно и бяло пране комбиниран. Някой писа, че не е
доволен от него. Течният АЛО за бяло пране ми е фаворит. Страхотно изпира и на 40 градуса и няма
нужда дори да му добавям омекотител. Хем аромата е чудесен, хем прането не ме затруднява при
гладене.

Била съм по време на Байрам в Турция и навсякъде имаше намаления, не, че сега също няма.

princess_des
за каква коса е този шампоан? Аз търся за обем. Благодаря ти предварително за отговора bouquet

# 711
Относно багажа имам чуденка и аз, моля за съвет от вас. Ще пътувам с организиран траспорт, и с оглед на това не мога да реша дали някакъв сак да си взема, от чантите да пазарене като хипермаркетите ли? Не мога да го измисля, като имам предвид, че ще я мъкна цял ден на ръце, кое ще ми е по-удобно.
Няма да купувам препарати и тежки неща(освен локумите ест. които тежат цял тон), но все пак ще ги нося цял ден.
Дайте съвет, ако не сте с кола как се организирате вие.

# 712
  • у нас
Рамазанът е цял месец. И навсякъде има намаления. Ама, то и без индирими, пак ни е изгодно. Kissing Heart
Турски шампоани ползваме всички от години. Преди много години бяха ни подарили немски шампоан. Беше супер. Като свърши си взехме същия оттук /Бг/. Напълнихме се с пърхут, а беше противопърхутен, уж. Измих с него плочките в банята и преминах на професионални, за които давах сумати пари. За професионалните бои - също. Спуквах се от сърбеж. На моменти направо полудявах. Всеки път в Турция виждах, че се купуват шампоани. Една българка ми каза тогава, че е много доволна. Реших и аз да опитам. Родих се - няма повече сърбеж, няма дискомфорт.  Захвърлих и прехвалените скъпи марки бои. Като се замисля давах пари на вятъра. Не бих сменила турските шампоани, хем са големи разфасовки, хем по-евтини, хем по-добри.

Делте, накарай някой да ти преведе за какво е шампоана, който си си харесала. Има доста за обем. Kissing Heart

# 713
Искам да питам купували ли сте парфюми от Турция и как са като качество и цена. Не говоря за тези дето ги продават по фериботите Stuck Out Tongue Winking Eye, а от магазин примерно...и имат ли като при нас тестери, които се продават

# 714
  • Istanbul
Искам да питам купували ли сте парфюми от Турция и как са като качество и цена. Не говоря за тези дето ги продават по фериботите Stuck Out Tongue Winking Eye, а от магазин примерно...и имат ли като при нас тестери, които се продават

зависи от каде купуваш.. има мнг. реплики
в моловете магазините на boyner (www.boyner.com.tr) са си ок..
за др. магазини не се сещам Simple Smile

# 715
  • у нас
Предполагам питаш за т.нар. „маркови” парфюми, ако изобщо има такива там? Иначе има магазини на Д енд П, Барджело, Рафаела и тн. На безмитната зона също има парфюми, цените са в евро. Някои от тях са по-скъпи от тук.
Купувала съм от различни места от Турция. Допада ми трайността.

# 716
  • Varna
Синарич,
Така ще направя следващият път. Hug Хем вече се обзаведох със две дружки от Едирнето.
Помагат ми за много неща, как не се сетих за шампоан smile3538 Ама, нали
си купих професионален наскоро и не ми е дошло на ум. Просто се сетих сега докато тече
разговорите за шампоани.
Иначе моят немският който го купих навремето, си го купих от България. Все още
тогава си бяха немски, а не правени във Чехия където казват на братята чехи какво
и колко да слагат в шампоани и прахове и не знам още какво за нашата част от уШ
Европейския съюз #Cussing out

И на мене ми направи впечатление, трайността на тези реплики на парфюми. Не съм ги използвала, обаче ако се
наложи с кеф бих използвала.

# 717
  • у нас
Делтичке, де ги намираш тез дружки там?

# 718
  • Istanbul
индирими след байрама става да..
преди байрама хубави индирими има в нета, и в кредитните карти.. пускат много бонуси аз алъшвериш
след байрама индирими на пазара да, ама точно на средата на лятото незнам..
то в тр все има индирими
преди лятото след лятото преди зимата след зимата преди бяйрама след байрама преди нова год. все все все..

така че нищо не губите.. Simple Smile

# 719
  • София
И аз не съм доволна от мъжките панталони на Уайкики. Избеляват дори от слънцето. Тъмносиният стана с лилаво-червеникав оттенък и е невъзможно да се носи. На светло бежовите поне не им личи много избелялото и ги облича.

Преди 2 дни дъщеря ми си е купила къси дънкови панталони от софийски магазин Уайкики. Не знам къде е гледала, но вкъщи се оказа, че има разлика в дължината на крачолите и единият стои като запретнат. Вчера се върна да ги смени за други, но всички са били криви по някакъв начин. После отиде и до другия мол, но и там са били дефектни. Сега ще трябва да подкъсявам крачол. Sad Дано поне не избелеят при първото пране, че каквото е суетна, няма да ги сложи след това и ще ми отиде напразно труда по подгъването. Sad

Общи условия

Активация на акаунт