Звездни компромати- 361 част

• 102 326
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • Наблизо
Ахаха сори.В интерес на истината добри крака вади на тази снимка,но със сууупер къса поличка,а е на 45 все пак..

# 301
Така изглежда. В събота или неделя един холивудски стилист обясняваше, че често се налага да са без бельо на червения килим, ако роклята е изрязана, ефирна, прилепнала и т.н..
Краката на "скумрията" предразполагат да носи къса поличка, ако ще да е на 45  Laughing.

И аз така със снимките, само че грозно сплеснати са ми някои, разтеглени не.

# 302
  • Пловдив
Джерард е дошъл и до Пловдив...
Скрит текст:

и още...https://trafficnews.bg/bohemi/dzherard-batlar-spretna-unikalno-s … -tsentara-103122/

# 303
С каква хубава жена се е снимал този нищо особено изглеждащ Джерко!

# 304
Ей, Сички се снимАха с Бътлър, само аз не.😏😁
П.п.Много си го харесвам аз.

# 305
И други холивудски звезди са идвали тук, но като че ли никой не се е снимал толкова много с феновете. Simple Smile Заради това и заради кучето ми стана много симпатичен.

# 306
  • Наблизо

Краката на "скумрията" предразполагат да носи къса поличка
Това е ясно,но не съм фен на тийнеджърско обличане от жени,които могат да са им майки.Лично мнение.
Конъли има съобразен с възрастта си тоалет,но пък ужасни колена.

# 307
  • София
Ахаха сори.В интерес на истината добри крака вади на тази снимка,но със сууупер къса поличка,а е на 45 все пак..

Викаш тия над 40 да слагаме забрадките и да плетем край дувара, когато не сме заети да си гледаме внуците?  Simple Smile

Иначе нещо не е ок в тоалета на Гуинет, затова изглежда твърде гола, но не мога да определя какво е, цвета ли, дългите ръкави...нещо има сбъркано в концепцията.

# 308
И други холивудски звезди са идвали тук, но като че ли никой не се е снимал толкова много с феновете. Simple Smile Заради това и заради кучето ми стана много симпатичен.
Аз много си го харесвам още откакто крещеше като ненормален на спартанците.

# 309
  • Наблизо

Викаш тия над 40 да слагаме забрадките и да плетем край дувара, когато не сме заети да си гледаме внуците?  Simple Smile

Иначе нещо не е ок в тоалета на Гуинет, затова изглежда твърде гола, но не мога да определя какво е, цвета ли, дългите ръкави...нещо има сбъркано в концепцията.
Ето,ти си го казала..тоалетът не е хич шик,изглежда като купен от Тейли Уейл.Истина е,че и дори по-възрастни дами съм виждала с по-къси поли и не ми е правило впечатление,явно защото самият тоалет е бил качествен и шикозен.Например Чарлийз и по гащи да се пусне,няма да предизвика същото усещане,като при Гуинет,а по възраст са почти наборки.

# 310

Викаш тия над 40 да слагаме забрадките и да плетем край дувара, когато не сме заети да си гледаме внуците?  Simple Smile

Ааа, не така, някои сме млади майки на 40 Laughing

# 311
  • София
Тейли Уейл изби рибата📗😝Не се заяждам , но някой се престара.

Аз да си кажа, редовно пребивавам в Маринелата, но пусто не се возя в асансьорите и не мога да го срещна Бътлър. Ей, не ми върви и това е. Иначе съм сигурна, че ще ме сваля 🤪😜😜😜Той, нали е един загорял чичак, де що срещне женско и не пропуска, то циганки, то плеймейтки и прочие местни убавици, та и аз да се наредя на опашката.
Стискайте ми палци?!

# 312
  • На топло
Много е сладък Джерко, не му пука как изглежда на снимките, снима се заради фенките 😁.
Ако беше някое конте, нямаше да видим пукнато фото....щот нали някои докато си нагласят прическата, мускулите, шкембето, фотошопа.....😂

# 313
  • София

Ааа, не така, някои сме млади майки на 40 Laughing
Е, така де, и моето дете е още малко, не казвам, че имам  внуци, иронична съм Wink

BeautifulM, да, нещо такова. Просто тоалетът не става, не е до възрастта или  друго. Но Гуинет като цяло никога не е блестяла  с особено добри попадения в облеклото.

# 314
Той последно Бътлър къде е отседнал, че се очертава да идвам служебно към София и да знам къде да запазвам Joy

Агилера
Кейти Хоумс и Джейми Фокс си тръгват от ресторант отделно. Тези докога така?
Моят любим Кен с чешкия си събрат
Амбър Х.
Роузи Х. Уайтли
Джесика Симпсън, 1

Общи условия

Активация на акаунт