Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 626
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • pLOVEdiv
Здравей,
Не разбирам защо Даскалов не е предложил той да направи инвитрото, като той прави? Иначе, да Ставрев ще уважи изследванията от други клиники, ако не са изтекли, ние отидохме със спермограма от Ню лайф. Час можеш да си запишеш за същата седмица, в която се обадиш, тази е в отпуска обаче. Ако имаш други въпроси, питай без притеснения Simple Smile

# 226
Здравей “Изгубен”. Преди да забременея при Ставрев с ИКСИ процедура, аз също имах бременност преди 12 години Simple Smile
Както и да е: при Ставрев можеш да си запишеш час за консултация, както е казала Crowned, още в седмицата, в която ти е удобно (е, лятото си има и отпуски).
Обаждал се на регистратура и там те ориентират за свободни дни и часове. Разбира се, че ще ти признае предишните изследвания, че и спермограмата на мъжът ти, стига да е от лицензирана лаборатория. Хубаво е обаче, ако е отдавна направена, да я повтори (при нас така се случи).
Пожелавам ти успех - след 5 години мъки, най- после да гушнеш второто си детенце.

# 227
  • Пловдив
Къде си правила цветната снимка. Ако не е разчетена от някого, който поне малко има понятие от стерилитет, е под въпрос колко са проходими тръбите. Обърни специално внимание на този проблем. Защото при нормална спермограма и проходими тръби за пет години все щеше да уцелиш някоя яйцеклетка. Ако тръбите не са наред и особено ако образуват депа, това ще  компрометира и ин витро опита. А там вече са много пари, за да рискувате. За Ставрев не се чака за час. Даскалов не прави ин витро.

# 228
Даскалов не прави и инсеменации вече,аз дори щях да съм му последната но ни накара да пробваме сами бях в стимулация с фемара.Снимката ми е от Селена при Минев.

# 229
Ама как пет години сте по доктори, пък чак сега те “насочват към инвитро”?

# 230
  • Пловдив
При проходими тръби и добра спермограма ми изглежда много неадекватно решението за ин витро. Не знаех, че Минев прави цветна снимка. А още по-озадачена съм, че иска да прекъсне проходими тръби. Няма никаква логика.

# 231
Минев прави цветни снимки,не знам точно от кога,но вече всеки лекар държал той да си ги прави.

# 232
  • pLOVEdiv
dazel, аз имам прекъсната проходима тръба заради хидросалпингс. Счита се, че дори да се изправи по време на лапароскопията е много вероятно да се образува пак и да доведе до неуспешен опит. Прекъсването на моята беше решение на Ставрев, за което сега съм му благодарна.

# 233
При проходими тръби и добра спермограма ми изглежда много неадекватно решението за ин витро. Не знаех, че Минев прави цветна снимка. А още по-озадачена съм, че иска да прекъсне проходими тръби. Няма никаква логика.
Даскалов го каза,тъй като той вече не прави инсем.и да търся варианти.А където идеш на преглед ,те почват наново и така пет години си минаха в обикаляне.Минев погледна снимката в същия ден и каза запушени трябва да се премахнат и инвитро.Но след това имам от двама лекаря потвърждение че не са запушени. Незнам.
Десислава,вървят си годините,фоликулометрии,хапчета,цветни снимки,кръвоизливи,кюртажи,наново фоликулометрии,проби с фемара,пак противозачатъчни,пак кисти,омагьосан кръг,незнам какво да правя.

# 234
Даскалов го каза,тъй като той вече не прави инсем.и да търся варианти.А където идеш на преглед ,те почват наново и така пет години си минаха в обикаляне.Минев погледна снимката в същия ден и каза запушени трябва да се премахнат и инвитро.Но след това имам от двама лекаря потвърждение че не са запушени. Незнам.
Десислава,вървят си годините,фоликулометрии,хапчета,цветни снимки,кръвоизливи,кюртажи,наново фоликулометрии,проби с фемара,пак противозачатъчни,пак кисти,омагьосан кръг,незнам какво да правя.
Това всичкото замотаване тия 5г при Даскалов ли беше?

# 235
Не при него година,Минев три,и от една година в Ню Лайф,там до никъде....много бавно се случва всичко,сигурно грешката е в мен но не можах да приема че тръбите са ми за махане,отидох на сруго мнение и така,все нещо се случва,посше пък Даскалов спря инсетета ,сега в Ню лайф уж ,ама нищо не се случва.

# 236
  • Пловдив
Да, именнно и аз това писах. Тръбите могат да провалят и ин витро опит, особено ако образуват депа. Проходими тръби за един лекар са едно, за репродуктивен специалист нещо съвсем различно. След три години фоликулометрии и нито една бременност с проходими тръби.......Очевидно този казус трябва да се преосмисли. Овариалният резерв как е. АМХ как е като стойност.

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 08:27 от dazel

# 237
Да, именнно и аз това писах. Тръбите могат да провалят и ин витро опит, особено ако образуват депа. Проходими тръби за един лекар са едно, за репродуктивен специалист нещо съвсем различно. След три години фоликулометрии и нито една бременност с проходими тръби.......Очевидно този казус трябва да се преосмисли. Овариалният резерв как е. АМХ как е като стойност.
Явно там е проблема ми ,защото са малко фоликулите и не ги пукам ,образувам кисти,АМХ е ниско ,ендокринолог каза че е грешен резултата защото ако е толкова то не трябва да ми идва въобще. След фемара и с хориомон януари имаше бременност биохимична ли как се води.... Сега на този етап пак имам киста.Ще запиша час да видим какво ще ме посъветва Ставрев. Confused

# 238
  • pLOVEdiv
Ами, приемам, че след като снимката е правена при Минев, той я е разчел адекватно, все пак е един от добрите специалисти в областта. Поликистозата,
 И миомните възли са проблем, а и не изключвайте наличието на проблем налагащ инвитро, заради факта, че имате родено дете, случва се често.Неизясненият стерилитет е нещо доста популярно напоследък. Моето мнение е, че за последните години сте дали пари за поне два опита, за да опитате естествено. Ставрев е уникален специалист и човек и ви пожелавам да успеете при него .

# 239
  • Пловдив
При поликиктоза АМХ ще е висок. Щом е нисък антралните фоликули, респ. яйцеклетките са малко. Действайте, защото ако наистина е така, нямате никакво време.

Общи условия

Активация на акаунт