Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 607
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Аз и при двата опита не съм имала никакви симптоми, които да ме насочат какво се случва.

# 256
  • тук-там
Е поне болезнени гърди от многото прогестерон нямате ли, момичета? Много успех ви желая!

Светле, чай и джинджифил в него (настърган). Повече почивка и да се надяваме, че утре ще си добре! Стискам палци!

# 257
  • Пловдив
Гърдитее са ми издути и много болят както и корема ниско долу все едно ще ми дойде всеки момент

# 258
Гърдитее са ми издути и много болят както и корема ниско долу все едно ще ми дойде всеки момент
Е, значи имаш някакви симптоми Теди. Хайде, дано да са заради ++ .
Аз честно казано гърдите не ги броя за знак, заради многото прогестерон и други хапчета които са ми изписани.

# 259
  • Бургас
И аз така с корема ама нищо друго, но пък теста ми е чак на 21.05.да се надяваме че всичко ще е наред Blush

# 260
Здравейте, и моята дата за тест е 18ти май. Не зная как ще издържа до тогава. Много бавно минава това време. А от друга страна толкова ме е страх от резултата. Иначе за симптоми, все си мисля, че е много рано. Мен ме наболява коремът и леко напрежение в гърдите усещам, но и това отдавам на хормоните, които приемам. Пожелавам на всички момичета положителни тестове Heart

# 261
Пламъче, тази сутрин не се спрях да плача заради тоя пусти страх. Знам че не трябва, ама надеждите са големи .. успех ти пожелавам. Дано 18- ти  и на двете ни донесе положителни тестове.

# 262
Момичета забравих да ви питам дали е опасно в моето състояние ако съм изтинала.Hug
Не се притеснявай .Аз също бях така и по-време на стимулацията и на трансфера.Първо бях много хремава.После дойде лека кашлица.За гърлото смучех бонбони кофлет,билкови са ,а за кашлицата на д-р Тайс едно сиропче.

# 263
Много палчета имате от мен! И да ни зарадвате с хубави новини.
Тедии, аз също започнах да пишкам често от 7-ми ден след трансфер на 5 дневни. И веднага препишкаш един тест и се появи втора чертичка! Дано и при теб пишкането е положителен знак Simple Smile

# 264
  • Пловдив
Много палчета имате от мен! И да ни зарадвате с хубави новини.
Тедии, аз също започнах да пишкам често от 7-ми ден след трансфер на 5 дневни. И веднага препишкаш един тест и се появи втора чертичка! Дано и при теб пишкането е положителен знак Simple Smile
Благодаря тии но пустия му страхх ... на мен ми е 7ми ден ама 3дневно

# 265
  • Sofia
Здравейте, момичета. Пожелавам успех на всички към свидната мечта. След като видях положителния резултат, мога да дам и аз мнение за симптоми. Не се вглеждайте в симптоми, защото няма определени. При мен единствено подуване на корема и тежест ниско долу, което в повечето случаи е заради лекарствата. Така че, бъдете спокойни и гледайте да се разнообразявате, за да не го мислите много до деня на теста. Стискам ви палци!

# 266
И аз да се включа по темата за симптомите - толкова нормално си се чуствах след трансфера, че бях убедена, че отново ще видя нула на теста. Даже си кроях планове, щях да започна да работя на ново място и т.н.... Та може да си представите изражението ми като видях трицифреното число  Scream

# 267
Strongw, Ellie D много укоражително ми подействахте. Аз съм се притеснила нещо именно заради това, че си се чувствам съвсем нормално.  Даже утре на работа отивам .. ще видим резултата в Петък какъв ще е.  Hug

# 268
  • София
Здравейте момичета!За съжаление моя опит приключи с отрицателен уринарен тест и намаляващо ЧХГ-21

# 269
Здравейте момичета!За съжаление моя опит приключи с отрицателен уринарен тест и намаляващо ЧХГ-21

Rangelova, много съжалявам за неуспеха.  Ще опитате още веднъж.. ще стане. Знам колко е тъжно и колко сила е необходима за да продължиш в борбата. Пожелавам ти следващия опит да е завърши с едно красиво бебе на финала. Успех мила!

Общи условия

Активация на акаунт