Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 503
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • тук-там
Някои се отчайват, че имат, а други, че нямат болки. Не се вглеждайте, това не помага! Стискам ви силно палци!

# 496
Благодаря ви, така или иначе в понеделник ще разбера ,мисля  тогава да си направя кръвен тест

# 497
Момичета има ли някоя от вас която е на достинекс? Имам микроаденом пия го от 3 години, малки дози, но сега след положителния тест спира ли се? Не можах да се свържа с ендокринолога който ме лекува, ако някой е наясно нека ми пише. Пише за достинекса че не се препоръчва по време на бременност.
Аз пия достинекс заради микроаденом и имах указание от ендокринолог да го спра при положителен тест като изследвам TSH и FT4. Освен това:
1. Да  следя тези два хормона ежемесечно тъй като TSH се беше повишил на 3.4 и започнах да приемам еутирокс.
2. Да правя периметър (изследване на очите) в началото и всеки триместър.
3. При силно главоболие да посетя лекар.
Някои ендокринолози  изписват бромокриптин по време на бременност, други не, тъй като пролактин естествено се повишава. Моят беше 1200 след миседа в 8 г.с., а TSH спадна.
Пожелавам Ви лека и безпроблемна бременност.

# 498
Аз пък още от трансфера имам придърпване и бодежи . Корема ми се надува като балон и ми тежи. Дано имаме късмет!

# 499
  • тук-там
Дейзи, ако си със свеж трансфер след стимулация, това е очаквано.

# 500
  • София
И аз съм 5 ден след трансфер,симптоми-никакви.Но вече стигнах до извода,че всеки трансфер е различен.Поне при мен е така.

# 501
Девети ден след трансфер , освен главоболие след хапчето имам леки бодежи от време на време в корема . А и вечер ставам минимум два пъти до тоалетната (преди не съм ставала) .  Днес може да ставам и по често , позволих си да пия бира 😜

# 502
Не,не съм със свеж .  Правихме ЗЕТ на естествен цикъл. Точно затова ми е малко странно. При първия ми опит бях по същия начин-даже и по- зле, но тогава бях по къс протокол и свеж трансфер. Знам,че след пункцията корема боли и е надут. Но сега не е така.

# 503
Моят трансфер ще е другата седмица. Момичета след трансфера какво правите лежите първите няколко дена само или се разхождате,  ходите ли на работа? Ако ви е бил в друг град трансфера веднага ли се прибирате или оставате до следващия ден примерно?

# 504
Моят трансфер ще е другата седмица. Момичета след трансфера какво правите лежите първите няколко дена само или се разхождате,  ходите ли на работа? Ако ви е бил в друг град трансфера веднага ли се прибирате или оставате до следващия ден примерно?
Моята клиника не е в града в който живеем , след поставянето на ембриона ме оставиха известно време на магарето . После ме изместиха в стая и там лежах около два часа ,и ни пуснаха да си ходим .  Прибрахме се в къщи , мъжа за пръв път караше като мравка.За първите дни ми забраниха да бягам по стълбите и казаха да си почивам повече . Не ходя на работа от започването на процедурата , но ние работим за себе си и мога да си го позволя . След ден , започнах разходки и да си върша домашните задължения .

# 505
Опитай се поне първите 5-6дни да лежиш и да си почиваш повече. После може и работиш- ако работата не ти е натоварваща. Аз лежа и почивам от сряда насам и смятам да почивам и другата седмица и чак тогава да се върна на работа.

# 506
След първия трансфер във Варна бях 20 мин на магарето след това 2 часа на легло в стая и обратно за Бургас-неуспешен .Същото нещо се случи и на ЗЕТ трансфера.Сега след този трансфер -20 мин на магарето под звуците на Моцарт и веднага обратно София -Бургас -успешен Simple Smile

# 507
Не,не съм със свеж .  Правихме ЗЕТ на естествен цикъл. Точно затова ми е малко странно. При първия ми опит бях по същия начин-даже и по- зле, но тогава бях по къс протокол и свеж трансфер. Знам,че след пункцията корема боли и е надут. Но сега не е така.

Дейзи и аз бях със ЗЕТ и по същия начин имах болки и поддуване в корема, тежест и имам положителен тест. Не се тревожи знам че при всеки е различно, но дано и при теб това неразположение да доведе до високо ЧХГ. Успех на всички които чакат. Hug

# 508
SosiBG благодаря! Амин дай Боже! Hug

# 509
Аз съм май с най - много:blush:естрофем 5х1 орално и 2 х3 вагинално,дуфастон 3х1,утрогестан 3х 2 +3 преди лягане,но -шпа 3х2,бусколизин 3х2 ,аспирин,фолиева,прегнакеър и  по 4 лепенки климара ,които сменям на 5 дни.

Здравейте , тези медикаменти от коя клиника ви са предписани ?
Ако е удобно да споделите !
Аз имам предписани лепенки Климара  по една на 48 часа , Кринон гел сутрин и вечер , Фолиева с вит В-12 , Матофин сутрин и вечер . На моменти имам малко болки подобни на МС . Днес ми е 19 ден от трансфер  на замразан ембрион  на 5 дин . За болките нищо не ми изписаха !
Благодаря за отговора предварително !

Общи условия

Активация на акаунт