Математически турнири 1-4 клас. Тема №51

• 131 291
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • Varna
Имам таблица с класации от почти всички състезания тази година, които не влизат и в рейтинга. Няма имена които да липсват от децата явили се на останалите и изкарали над 40-50% успеваемост. Не се притеснявайте. Ако детето ви е в първите 40-50 трудно може да бъде изместено извън списъка. Остава да видим колко с предимства ще има.

# 451
ОМТ - резултати БЛАГОЕВГРАД

ОМТ - резултати ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 08:57 от Анонимен

# 452
  • Бургас
Колко малко деца са се явили в Търново и Благоевград, чак ми е странно?!

# 453
Явно не е балообразуващо за прием в МГ.

# 454
  • Пловдив
И от Пловдив има вече резултати. Не мога да ги постна. Само едно дете е с декларация.Rolling Eyes

# 455
Позволих си да сортирам Пловдив.

# 456
Сега, ако изкарате резултати и за София, ви признавам! Laughing Laughing Laughing

# 457
  • Sofia
Въпросът ми е към финалистите за МБГ, явяващи се от ДАНИС. Защо в окончателния списък, само срещу името на нашите деца не стои от кое училище са? Смятам да пиша и на двете страни и да настоявам да се повяват училищата им.

# 458
Ох, за Сф ще си почакаме... а как не ми се чака вече...

# 459
  • Бургас
Laughing
Ох, за Сф ще си почакаме... а как не ми се чака вече...
И на мен, за Бургас датата е 19. Да ви развеселя малко...

# 460
Въпросът ми е към финалистите за МБГ, явяващи се от ДАНИС. Защо в окончателния списък, само срещу името на нашите деца не стои от кое училище са? Смятам да пиша и на двете страни и да настоявам да се повяват училищата им.

Мисля, че и грамотите от сезонните кръгове също са без упоменато училище и имаше някакво обяснение защо е така.
Но си права, че изглежда сякаш идват от гората тези деца.
Поне да пише ДАНИС.

# 461
  • Sofia

Мисля, че и грамотите от сезонните кръгове също са без упоменато училище и имаше някакво обяснение защо е така.
Но си права, че изглежда сякаш идват от гората тези деца.
Поне да пише ДАНИС.

От МБГ ми писаха, че това е работа на ДАНИС. От ДАНИС ми казаха ,че са изненадани от въпроса ми, защото в регламента на МБГ пишело, че ако децата се явяват в организации, различни от училище, не се изписва нищо.  #Crazy Гледам, че децата, явили се във фондация Материка във Варна , имат съответно въпросната фондация срещу името си. Както и да е, във всеки случай не разбирам що за регламент е това и кому е нужно. Но предпочитах да има училище срещу името на сина ми.

# 462
Е, все пак има имена, нека сме доволни! Можеше да са с номера.

# 463
  • Sofia
Е, все пак има имена, нека сме доволни! Можеше да са с номера.

Joy

Междувременно се оказа, че липсата на училище не го пишело в регламента, а в договора за партньорство. Голяма комуникация му ударих, за да разкрия тази конспирация.  Mr. Green Добре, че не става дума за някой истински проблем. ooooh!

# 464
Допълних един лист към пловдивската таблица и въведох известните ми до момента резултати от останалите области.

Общи условия

Активация на акаунт