Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 359
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 235
  • В страната на бурите
И аз още не съм получила четката от втората седмица от Орбит... Нито SMS имам.

# 2 236
  • sofia
Отговор от запитването ми към бгмама за книжките от играта във форума с неразбирателството кой поема доставката :Здравейте,

Извиняваме се за създалата се неприятна ситуация и Ви благодарим, че ни информирахте.

Получаването на наградата не е за сметка на получателя.
Информирали сме организатора на играта за тази нередност. Очакваме днес книжките да пристигнат в нашия
офис, след което незабавно ще ги изпратим до Вас, за наша сметка.

Поздрави,
Екипът на BG-Mamma

# 2 237
  • при късмета
От Теди реагираха много бързо

# 2 238
  • in Wonderland
Днес пристигна четката, спечелена от ММ, мисля 2та седмица. Не са му искали к.б.
В СтЗ къде има лъжички на Верея и те до края на юни ли се раздаваха??

# 2 239
Срок на промоцията: до 20 юни 2018г. или до изчерпване количествата на рекламните лъжички за Верея.В Ст З провери в Сибиес обикновено те участват.

# 2 240
Взех си днес едни Пирамиди 6, имаше символа за игрите онлайн. Даде ми цяла една игра, от която не спечелих и стотинка. 🤣 Казвам просто за протокола.
Дойде ми и мейла от Кармела, за тези които питаха кога се свързват с печелившите .

# 2 241
Изтеглени са късметлиите, които ще получат награди от ИЗИ.

Прах за бяло пране ИЗИ – 10 пранета – 1 брой  + Тайфун против петна – спрей 200 мл – 1 брой ще получи natalito1

Прах за цветно пране ИЗИ – 10 пранета – 1 брой  + Тайфун против петна – спрей 200 мл – 1 брой ще получи Oфeлия

Омекотител ИЗИ – 1 брой  + Тайфун против петна – спрей 200 мл – 1 брой ще получи zdravkova

Течен перилен препарат за цветно пране ИЗИ  – 20 пранета – 1 брой  + Тайфун против петна – спрей 200 мл – 1брой ще получи Vayde Bikova

Течен перилен препарат за бяло пране ИЗИ – 20 пранета – 1 брой  + Тайфун против петна – спрей 200 мл – 1 брой ще получи Ала-Бала

Честито на печелившите!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 1 юни на e-mail: igra@bg-mamma.com като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за контакт).

# 2 242
И на мен не ми приема 2 кода в Теди, писах, нямам отговор.

# 2 243
Във Варна някой знае ли откъде мога да взема лъжичка на Верея? Че имам сума ти събрани капачки, да не изгорят, като тези на Кока-Кола преди време... И две капачки за ключодържатели техни имам... никъде не мога да намеря.
Аз взех лъжичка и ключодържател от супермаркета, който е до Мода бара над Макдрайф (фитнеса на Марешки)

# 2 244
  • Варна
Благодаря, Duca_Di, ще проверя там и за двете неща!

Merelenda
, благодаря и на теб!

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 14:32 от chockolina

# 2 245
Във веригите Май Маркет също има лъжички.

# 2 246
  • при късмета
И на мен не ми приема 2 кода в Теди, писах, нямам отговор.
Звъняха ми по телефона. Не знаеха да проблема, питаха ме кои са опаковките, обясних подпобно, открифа го и казаха, че най-вероятно до следобяд ще го отстранят.

# 2 247
  • Nesebar
Не ми отваря страницата на лейс някой друг има ли такъв плоблем

# 2 248
  • Под Слънцето
Мене не ми каца смс за валидация в теди-то .. Седим, чакаме вече 15 мин.. Дали е бъг нещо?  newsm78

edit :смених  номера и се получи.. хм.. запаметен ми е номера като много печелещ и не ще да ми пуска ..  Joy Joy

# 2 249
Да се похваля и с форумска награда! За втори път печеля от не знам колко години регистрация. 😂 Ще тестваме с бебето, бебешка козметика на Weleda.

Общи условия

Активация на акаунт