Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 362
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 220
Направи ми впечатление че в спаркса са ми изчезнали закупените билети за колонка и слушалки, а в печеливши няма обявени награди😔

# 2 221
Някой знае ли телефон на орбит, моята четка сега пристигна спечелена е на 26ти,  а на ММ - спечелена на 19ти, още е няма, и смс няма,  чудя се къде да звънна да проверя, как стоят нещата с неговата четка

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 11:26 от mimsim

# 2 222
  • София
Направи ми впечатление че в спаркса са ми изчезнали закупените билети за колонка и слушалки, а в печеливши няма обявени награди😔

Ще ги изтеглят днес Simple Smile

# 2 223

Ще ги изтеглят днес Simple Smile
Благодаря☺🍀

# 2 224
  • при късмета
Регистрирах си кодовете в Теди и ми изникна проблем. 3 кода не ги приема и излиза съобщение, че са грешни. 100 пъти ги писах, правилно ги изписвам. Писах им, дано по-бързо отговорят. На запитването ми за по-ранното раздаване на награди отговор още няма, та на това май трябва да се надявам изобщо да отговорят, а не да е по-бързо

Ако още раздават лъжици от Верея, разполагам с 2 капачки. Някой от София ако ги иска да се обади. То не, че и извън София ми е проблем да ги пратя де, ама не си заслужава доставката

# 2 225
  • София
Някой знае ли телефон на орбит, моята четка сега пристигна спечелена е на 26ти,  а на ММ - спечелена на 19ти, още е няма, и смс няма,  чудя се къде да звънна да проверя, как стоят нещата с неговата четка
И аз спечелих на 26.04 и още нищо не съм получила Sad

# 2 226
  • София
Aз имам 18 кода на Теди, днес ще взема още два и ще заявя раница. До края на играта ще събера още сигурно и може би ще заявя и някоя от по-малките награди.

Днес при поръчка от хепи през сайта им или мобилното им приложение може да си спечелите ваучер за 10 лв, които автоматично се приспадат от сметката. С малката сме си вкъщи, че пак е болна, та реших да се поглезим днес и си поръчахме, та намазахме с 10 лв.  Mr. Green

# 2 227
  • Пловдив
Близалките ми пуснаха батерия.

# 2 228
  • Варна
Във Варна някой знае ли откъде мога да взема лъжичка на Верея? Че имам сума ти събрани капачки, да не изгорят, като тези на Кока-Кола преди време... И две капачки за ключодържатели техни имам... никъде не мога да намеря.

# 2 229
 И аз имам една излишна капачка на Верея, ако някой от Варна я иска- негова е.

# 2 230
Донесоха ми и двете четки. Имаше две служебни бележки, едната куриерът си я поиска обратно. Така му било казано. Вписана е стойността и на двете четки - 104 лв.

# 2 231
Донесоха ми и двете четки. Имаше две служебни бележки, едната куриерът си я поиска обратно. Така му било казано. Вписана е стойността и на двете четки - 104 лв.
  Касовата бележка искаха ли ти я

# 2 232
Да при мен пише 52,03 - за една четка. Да две са бележките едната е за куриера, при теб просто двете четки са на една бележка

# 2 233
 Касовата бележка искаха ли ти я
Въпроса не е към мен, но понеже и аз получих си четката отговорям  - НЕ нищо не казаха за бележка

# 2 234
Никаква бележка не са ми искали.

Общи условия

Активация на акаунт