Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 010
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 120
  • В Космоса
Хм, Светълчо, какво и е на Арена Армеец? Не съм била, но през юни ще съм на влюбеният във валса цигулар и диригент - Андре Рийо, и ми скърши хатъра малко.

# 121
Хм, Светълчо, какво и е на Арена Армеец? Не съм била, но през юни ще съм на влюбеният във валса цигулар и диригент - Андре Рийо, и ми скърши хатъра малко.
И ние ще ходим на Андре Рио, юли в Маастрихт Simple Smile

# 122
Честита ни нова тема в любимия ми месец и любим сезон!!

Да ни върви на всички по вода във всички начинания!

# 123
Акаша, приготви се да има мускулна треска след това девойката. Тя не знам на кое ниво е минавала, но моята след два пъти второ ниво, с дни имаше, а е спортуващо дете по принцип.
Честит празник, размазахме се от мързел  с детето, даже и вечеря още нямаме. Имахме пижама парти снощи у нас и сега си изпратихме гостенката. Днес ги разходих подобаващо, сега съм вдигнала крачета:) на терасата и пуша.
Много обичам месец Май,  живея за хубавото време.
Канени сме на четири абитуриентски, кажете моля каква сума за подарък се дава, че последно бяхме преди две години, да се ориентирам.
Хубава вечер, присъединявам се към пожеланията за хубави новини в майската тема.

# 124

Може ли да ме изключиш от водният режим?  Mr. Green

# 125

Може ли да ме изключиш от водният режим?  Mr. Green
Може! По масло тогава Wink

# 126
  • София
Момичета и момчета,

Всички, които са заявили участие в СРЕЩАТА на лични, би трябвало да са получили инфо кога, какво, що. АКО НЯКОЙ НЕ Е ПОЛУЧИЛ, МОЛЯ ДА МИ ПИШЕ! Уверявам ви, пропускът не е нарочно. Толкова си мога Joy
С денгите що стана?
Ако трябва, мога да метна некой леф. Предполагам, 200 кинта ще им стигат. Или сичко. А?

# 127
tuty, зависи колко близък ти е абитуриентът, според мен около 100лв е добре, на племенницата ми преди 5 години дадохме по-голяма сума разбила се. Но...4 бала си става голяма сума, не съм ходила на толкова много в една година, слава богу.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 19:17 от Ая

# 128
  • Mediterraneo
Записвам се, ще ви чета.

# 129
Мерси Ая, толкова  мисля и аз 100 - 150. Едното дете ни е по - близко, дете на кумовете ни, другите са деца на приятели/ колеги.

# 130
Ходихме да огледаме колата.Хареса ми,на ММ също,за тези пари общо взето е екстра.Та стиснахме си ръцете за сделката,и в петък ще ходим да я прехвърляме.Аз доволна и въодушевена,скъпия леко посърнал,че вече ще се грижи за две коли Joy .А пък догодина да си сменя неговате,че хич не я искам.
От мен наздраве с изстудено бяло вино Cocktail !

# 131
  • Варна
Аз гледам ролкови кънки за щерката и се потресох от цифроманията на някои места.

# 132
  • София
Ходихме да огледаме колата.Хареса ми,на ММ също,за тези пари общо взето е екстра.

От мен наздраве с изстудено бяло вино Cocktail !
Аааа, не така. ТТ данни, цвят, грайфер на гумите, двигател, купе...........сичкоо треа се докладва. Simple Smile

Аз гледам ролкови кънки за щерката и се потресох от цифроманията на някои места.

Взехме за диването, ма не помня откъде. Прилични, без да са върха, на прилична цена, без да е евтиния или цифромания. Ще питам жината.

# 133
  • Варна
Питай. Имам десетина дни да поръчам. Намерих едни, изглеждат приемливи. Но винаги мога да хвърля едно око и на други.

# 134
  • В Космоса
tuty, на първо - от 5 до 8 години беше. Оф, то след всичките контузии и мускулна треска остава да има...

Ето малко снимки от днес:

Значи, знаете ли какво осъзнах току ще - утрешният ден ще е като понеделник!  Confounded Седмица с два понеделника - кошмарът на кошмарите!  Joy

ММ вчера купил миялна машина. Тъкмо ти писах, Али, за координати на онази фирма за малките, но той както се туткаше, така вчера точно купил.

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 12:32 от Акаша

Общи условия

Активация на акаунт