Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 168
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Мисля да си правя устата. По принцип си имам плътни устни, но искам да изглеждат по-пухкави и горната малко по-голяма. Дерматоложката ми предложи RHA 4(мисля така се изписва). Може ли мнение за този филър (мисля, че е на рединсите)?

# 91
  • в 1001-та нощ
Това е Теосиал динамичния за лице, не е за устни. От него при Ванеска - имах топчета. Може да са от поставянето, но с филъри за устни при нея не съм имла топчета.

# 92
Аз съм слагала rha 3 на teosyal. Доста безболезнено беше. Но предпочитам по-твърди филъри заради контура.

# 93
Не знаех, че ринопластика се доплаща от здравната каса.

# 94
Да, сега като разгледах теосиал е, RHA 4. Ох, ще я попитам пак, но съм сигурна, че ми каза от него 0.3 в горна усна и 0.2 в долна.
Дали не е малко това? Каква е цената му по принцип?
И ако не този, кой филър за устни ми препоръчвате?

# 95
Здравейте, момичета. Най-накрая мога да споделя мнение за Belkyra 😊 Преди месец и половина направих процедурата и определено си струва. Винаги съм имала гушка, (въпреки че съм с нормално тегло), но последните години започна да става по-изразителна и все повече да ми се набива в очите. Направих една процедура като ми бяха поставени две ампули и определено ефектът е Уаууу. Гушката се прибра и вече няма следа от двойната брадичка. Първите дни след процедурата се бях попритеснила, въпреки че бях предупредена от доктора, че ще съм като пеликан, но отокът беше наистина огромен. Но след около три дни значително поспадна и определено околните не забелязваха отока, но за мен беше видим. Та стряскащи бяха само тези три дни. След това лека полека нещата започнаха да се случват както трябва и сега съм супер доволна и щастлива от крайния резултат. 😃

# 96
Много добре звучи, аз отложих белкирата за зимата, защото моята лекарка ми каза, че отока ще е около месец и ще е точно като пеликан... но определено ще направя тогава Simple Smile

# 97
Да споделя, че си правих си липосукция в Алексадновска при д-р Комитски. Не съм доволна от резултата, много неравности. Болницата е просто под всяка критика. Стара комунистическа болница, операцинната е от първата световна. Някой друг има ли подобен опит?

# 98
Здравейте, момичета. Най-накрая мога да споделя мнение за Belkyra 😊 Преди месец и половина направих процедурата и определено си струва. Винаги съм имала гушка, (въпреки че съм с нормално тегло), но последните години започна да става по-изразителна и все повече да ми се набива в очите. Направих една процедура като ми бяха поставени две ампули и определено ефектът е Уаууу. Гушката се прибра и вече няма следа от двойната брадичка. Първите дни след процедурата се бях попритеснила, въпреки че бях предупредена от доктора, че ще съм като пеликан, но отокът беше наистина огромен. Но след около три дни значително поспадна и определено околните не забелязваха отока, но за мен беше видим. Та стряскащи бяха само тези три дни. След това лека полека нещата започнаха да се случват както трябва и сега съм супер доволна и щастлива от крайния резултат. 😃
Супер,  моята майка както съм казвала също се подложи преди време и добрия резултат си е факт, въпреки че качеа и сваля килограми, гушката не мърда.

# 99
  • в 1001-та нощ
ЦветиКо, честито Simple Smile Разкажи повече - на кой лекар се довери, как го избра, колко време мина от инжектирането, докато видиш задоволителния резултат?

mariana_vasileva81, съжалявам за незадоволителния резултат. Личен опит нямам, но в дискусии - неравностите след това често се коментират.

# 100
Дали и при лазерната липосукция ще ги има тези неравности?

Кажете с какво да мажа белези, които нямат изобщо релеф, гладка е кожата сякаш не е рязана, но стоят едни като кафеви черти.
Как става една черта на корема при бременност? Така си ги представете.
Та с какво да ги махна? Идеи?

# 101
  • В.Търново
Не знаех, че ринопластика се доплаща от здравната каса.
Не се доплаща.Направлението е за Девиация на носната преграда.
Тя беше около 500лв.Общо за септопластиката, ринопластиката, леглодена, лонгета и плаки 990лв.Което е направо нечувано за тези манипулации за България.за тази цена резултата е доста задоволителен.С първичния преглед преди операцията и консултацията имаме 7 ходения до Пловдив, което ми стъпа от В.Търново на 360лв, и около 250лв за лекарства като в тази цена съм си накупила към 11-12 спрея Тонимер хипертоник, антибиотик, други лекарства и мазила.

# 102
Момичета нормално ли е 2 месеца след поставянето на ботокс да можеш да се бръчкаш? Сложиш си ботокс в началото на март месец за първи път и от няколко дни забелязах, че си се бръчкам без проблем.

# 103
  • в 1001-та нощ
Зависи какво количество е слагано и мисля имаше коментари, че първия път държи по-малко. Аз слагах в края на февруари и сега мога да правя мимики.

# 104
  • в 1001-та нощ
не е във връзка с естетически операции,но аз изобщо не съм доволна от Кулов.Чудех се дали даго пиша,но все пак е друго мнение за него и е свързано с работата му на УНГ лекар
Това е друго вече.Той вече доста често прави на ден по две операции, дори ходят жени за ревизия,с надеждата, че ще им върне долу-горе приличния вид на носа.Като човек е много земен, разбран, ще ти обясни всичко, което те интересува.
https://www.instagram.com/safetkulov/

Разгледах снимките, като че ли основно с гърбици се занимава? Предполагам всеки се специализира в нещо и е добър в него. Някои момичета имат синини под очите - това от операцията ли е?

Общи условия

Активация на акаунт