Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 176
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • В.Търново
За Ефремов съм чела само лоши отзиви.

# 76
Аз този даже не съм и го чувала, но като чукнах в интернет и му видях физиономията, не ми вдъхна доверие.

# 77
Здравейте, момичета. Отдавна не съм се включвала, междувременно понаредих зъбките, сега на дневен ред е носът с кривата носна преграда. Ринопластиката чука на вратата и ще съм благодарна да ме насочите към кадърни софийски лекари.

# 78
Аз само Карен Джамбазов мога да препоръчам, той оперира мъжа ми.
Но е в Пловдив и се чака много и за час и после за операция. За преграда и намаляване е страхотен, но върховете сякаш не са му сила.

# 79
  • Бургас
Момичета, дали е удачно да се сложи за кратко компреси с лед на устните, за да спадне максимално отока? Този път имам и контур направен, но още не мога да видя добре от отока как ще изглеждам.  Този път няма да бързам да се паникьосвам 😂
Предните пъти приемах Арника на гранули и леко мажех с крем.

# 80
Момичета, дали е удачно да се сложи за кратко компреси с лед на устните, за да спадне максимално отока? Този път имам и контур направен, но още не мога да видя добре от отока как ще изглеждам.  Този път няма да бързам да се паникьосвам 😂
Предните пъти приемах Арника на гранули и леко мажех с крем.
Слагай Лиотон от него най - бързо ще спаднат устните .4 или 5 пъти дневно .

# 81
  • София
Здравейте, момичета. Отдавна не съм се включвала, междувременно понаредих зъбките, сега на дневен ред е носът с кривата носна преграда. Ринопластиката чука на вратата и ще съм благодарна да ме насочите към кадърни софийски лекари.

Силно препоръчвам д-р Кулов. Работи в болница "Каспела", Пловдив. Може да разгледаш негови носове в Инстраграм - Safet Kulov

# 82
  • В.Търново
На 12 февруари и аз се оперирах при д-р Кулов, ринопластика и септопластика.Доволна съм! При него възстановителния период е по-бърз, с по-малко синини и отоци.

# 83
На 12 февруари и аз се оперирах при д-р Кулов, ринопластика и септопластика.Доволна съм! При него възстановителния период е по-бърз, с по-малко синини и отоци.
И на какво се дължи това?

# 84
  • В.Търново
И на какво се дължи това?
Утре сутринта ще ви разкажа.Сега си лягам, че съм изморена. Simple Smile

# 85
  • В.Търново
Д-р Кулов вместо тампони слага в носа плаки,това са тръбички,които стоят в носа две седмици.Още часове след операцията може да се вдишва въздух, колкото е възможно, заради отока на носа.През тези тръбички тъкмо се изтича събралата се кръв и секрети, не се задържа в носа и синусите.Така отоците и кръвоизливите,синините са минимални.Възстановителния период е по-бърз и лек.След операцията и изписването съм ходила общо на 4 контролни прегледа през една седмица.Кой друг доктор го е правил за пациента си?Доволна съм.Носовете на д-р Кулов изглеждат естествени.Работи с направление.

# 86
не е във връзка с естетически операции,но аз изобщо не съм доволна от Кулов.Чудех се дали даго пиша,но все пак е друго мнение за него и е свързано с работата му на УНГ лекар

# 87
  • В.Търново
не е във връзка с естетически операции,но аз изобщо не съм доволна от Кулов.Чудех се дали даго пиша,но все пак е друго мнение за него и е свързано с работата му на УНГ лекар
Това е друго вече.Той вече доста често прави на ден по две операции, дори ходят жени за ревизия,с надеждата, че ще им върне долу-горе приличния вид на носа.Като човек е много земен, разбран, ще ти обясни всичко, което те интересува.
https://www.instagram.com/safetkulov/

# 88
Споменахте, че работи със здравна каса. Септо- и ринопластиката без доплащане ли са при него?

# 89
  • В.Търново
Споменахте, че работи със здравна каса. Септо- и ринопластиката без доплащане ли са при него?
С направление доплатих 990лв. с влючени плаки и лонгета в цената за две нощувки.Издадоха ми и болничен лист.

Общи условия

Активация на акаунт