Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 284
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • В.Търново
не е във връзка с естетически операции,но аз изобщо не съм доволна от Кулов.Чудех се дали даго пиша,но все пак е друго мнение за него и е свързано с работата му на УНГ лекар
Това е друго вече.Той вече доста често прави на ден по две операции, дори ходят жени за ревизия,с надеждата, че ще им върне долу-горе приличния вид на носа.Като човек е много земен, разбран, ще ти обясни всичко, което те интересува.
https://www.instagram.com/safetkulov/

Разгледах снимките, като че ли основно с гърбици се занимава? Предполагам всеки се специализира в нещо и е добър в него. Някои момичета имат синини под очите - това от операцията ли е?
Синините са минимални.
Работи и по върховете.Той не прави много чипи носове.Неговите стоят по-естесвени.

# 106
  • Милано
Преди две години бях питала Ива Стоилова за конци, тя ми обясни нещо за възможно срастване и казано честно ме уплаши и тогава се отказах. Нямам представа дали оттогава нещата са се променили, не съм следила новостите.
На мен и двете дерматоложки при които ходя ми отказаха със същият мотив.

# 107
не е във връзка с естетически операции,но аз изобщо не съм доволна от Кулов.Чудех се дали даго пиша,но все пак е друго мнение за него и е свързано с работата му на УНГ лекар
Това е друго вече.Той вече доста често прави на ден по две операции, дори ходят жени за ревизия,с надеждата, че ще им върне долу-горе приличния вид на носа.Като човек е много земен, разбран, ще ти обясни всичко, което те интересува.
https://www.instagram.com/safetkulov/

Разгледах снимките, като че ли основно с гърбици се занимава? Предполагам всеки се специализира в нещо и е добър в него. Някои момичета имат синини под очите - това от операцията ли е?
Синините са минимални.
Работи и по върховете.Той не прави много чипи носове.Неговите стоят по-естесвени.
Ако има чупене, няма как да са минимални синините. Дори при турските хирурзи, които работят с ултразвук синините и отоците са брутални!
За Кулов съм чела в друг форум, където почти няма доволна пациентка  #Crazy

# 108
Преди две години бях питала Ива Стоилова за конци, тя ми обясни нещо за възможно срастване и казано честно ме уплаши и тогава се отказах. Нямам представа дали оттогава нещата са се променили, не съм следила новостите.
На мен и двете дерматоложки при които ходя ми отказаха със същият мотив.
Ще пусна мнението на Lucy тя е дерматолог във Виена и работи с всички видове конци :
"За срастванията - това е осносително нещо. Сраствания се получават и след инжекции с филър дори и (в по-минимална степен) на ботокс. Срастванията са това, което целим с процедурата лифтинг с конци. Те не са много (зависи от дебелината на конците - при SS са най-силно изразени. Докато има сраствания (а те се разграждат с времето), няма нужда от други силни интервенции в този участък на лицето. Ако има отпускане, може да се сложат още конци. При по-късен фейслифт може да има леки затруднения ( но всеки белег на кожата също е срастване). До сега колеги, които правят фейслифт са се оплаквали само от филърите, а не от конци (а конците ПДО ги има вече повече от 10 години на пазара).

Моето мнение е, че феислифт се прави 1 път в живота (като кожата и тъканите  и преди и след това стареят), може (с много усложнения) да се направи евентуално втори път и това е максимумът! Всяка операция е риск, виждала съм много грозни резултати след фейслифт (дори и при добри хирурзи).
Всичко, което може да отложи времето или изцяло да отмени фейслифта е добре дошло. Не може да се чака всичко да увисне максимално, за да се отиде на операция (а ако се отиде прекалено рано, само си хабиш патроните). И дори тогава - с въzрастта се смъква не само кожата, а и мастните депа под нея, костите също се разграждат стават по-тънки и по-остри. Т.е. без филър пак не може..."

# 109
Аз също чух че като УНГ  Кулов бил много слаб. Лични  впечатления нямам освен риното, при други оплаквания ходя при други лекари.

# 110
  • София
Дали и при лазерната липосукция ще ги има тези неравности?

Кажете с какво да мажа белези, които нямат изобщо релеф, гладка е кожата сякаш не е рязана, но стоят едни като кафеви черти.
Как става една черта на корема при бременност? Така си ги представете.
Та с какво да ги махна? Идеи?

JACKLIN, ако става въпрос за гърдите, защото и аз съм със същите разрези, като теб от личен опит мога да споделя, че може би си ги пигментирала с излагане на слънце или солариум и спасението е само Вива. Аз миналата година имах същия проблем с един от белезите, който се беше показал от банския и се пигментира по същия начин описан от теб. Дерматолога ме посъветва за Вива, но все още не съм се наканила. Simple Smile

# 111
  • в 1001-та нощ
При мен тези разрези са бели, чисто бели. Но аз се оперирах септември и мина доста време до морето, където пък съм била винаги с бански.

# 112
Тези синини на снимките от Кулов са направо безобидни. Обикновено са много по-брутални, както и отоците. Няма как при чупене на нос, да няма синини и отоци.

# 113
Не съм се показвала на слънце изобщо след операцията. Може би Вива ще направя септември. Много ме дразни.

# 114
  • в 1001-та нощ
Тези синини на снимките от Кулов са направо безобидни. Обикновено са много по-брутални, както и отоците. Няма как при чупене на нос, да няма синини и отоци.

Чудно ми стана, защото снимките "след" предполагам са доста време след операцията - не се виждат отоци, но синини има. Но, като не съм минала през това - нямам добра критична преценка Simple Smile

# 115

Чудно ми стана, защото снимките "след" предполагам са доста време след операцията - не се виждат отоци, но синини има. Но, като не съм минала през това - нямам добра критична преценка Simple Smile
Не са доста след това. На някои пише кога са - повечето са 7 дни "след"
Мен пък друго ми прави впечатление при всички снимки на ринопластики - това, че в 90% от случаите снимките са в профил, а в анфас няма. А много често докарват носа в профил, обаче в анфас е зле. Аз бях точно такъв случай.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 15:59 от sharpy

# 116
Момичета, какви снимки правихте преди септо-ринопластиката? Стандартни за синуси или по-специални проекции? И колко време бяхте в болничен?

# 117
  • в 1001-та нощ
...Мен пък друго ми прави впечатление при всички снимки на ринопластики - това, че в 90% от случаите снимките са в профил, а в анфас няма. А много често докарват носа в профил, обаче в анфас е зле. Аз бях точно такъв случай.

Да, аз затова питах дали само гърбици са му силата, оазадачих се.

Ти при кого се оперира?

# 118
Разказвала съм доста подробно в някоя от старите теми. Аз съм с 4 ринопластики. 2 при Юрий Асенов и 2 при Карен Джамбазов.
А за снимките, нямах предвид само Кулов. При всички хирурзи е така. В 90% са в профил. В анфас няма, както и полупрофил, който също е много важен.

# 119
  • В.Търново

Е как доста? Той снима на 7 или 14 ден.
Може ли линк към форуми с лоши отзиви за него? Някой писа, че имало такива.

Общи условия

Активация на акаунт