Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 607
  • 717
  •   1
Отговори
# 240
.....Случайно да споменах колко страхооооооотен е Тони? Или забравих? Heart Eyes Heart Eyes Joy
Браво ,бе Доне ! Всички се изредихме да ти го хвалим момчето за страхотния диалог с Албена , а ти ...сипи по едно  Joy !
Не мога да схвана  как стоят нещата с тази болница , излиза ,че не е частна  newsm78 , има някакъв странен статут - Фотев диктува , а Общината има дял ???
Фотев беше страховит , как се разфуча ,че някакъв инвалид го злепоставя ...Май утре Ина ще го отнесе  Shocked
Фотев във фитнеса изглеждаше  доста добре зо 60 г. мъж /и артистът е около  тези години/ .
Утре вероятно  в последните 20 сек. ще видим избухването на Зори .

# 241
Сценаристите са много готини. Сега двамата братя ще свалят Албенчето  Joy Joy Joy
Ама тук ще е обратното Тони и Албенчето ще са двойка, а бате ще се натиска периодично и ще страда по нея. Филма стана комедия Wink Само Захариев не го знам къде ще се бутне в тоя многоъгълник, горканчо чак взе да спортува за Бенито. Опашка след това момиче ей  Joy Joy Joy
Хахаха това пък откъде ти хрумна? Марио изобщо не е свалял Албена. Имаше предвид друго нещо, според мен й казваше, че в операционната ще се чувства по-добре с нея, отколкото с Врабчев.

# 242
  • Ню Йорк
Сценаристите са много готини. Сега двамата братя ще свалят Албенчето  Joy Joy Joy
Ама тук ще е обратното Тони и Албенчето ще са двойка, а бате ще се натиска периодично и ще страда по нея. Филма стана комедия Wink Само Захариев не го знам къде ще се бутне в тоя многоъгълник, горканчо чак взе да спортува за Бенито. Опашка след това момиче ей  Joy Joy Joy
Марио сваля Албенка?😯

Заиграваше се лекичко Wink

# 243
.....Случайно да споменах колко страхооооооотен е Тони? Или забравих? Heart Eyes Heart Eyes Joy
Браво ,бе Доне ! Всички се изредихме да ти го хвалим момчето за страхотния диалог с Албена , а ти ...сипи по едно  Joy !
Не мога да схвана  как стоят нещата с тази болница , излиза ,че не е частна  newsm78 , има някакъв странен статут - Фотев диктува , а Общината има дял ???
Фотев беше страховит , как се разфуча ,че някакъв инвалид го злепоставя ...Май утре Ина ще го отнесе  Shocked
Фотев във фитнеса изглеждаше  доста добре зо 60 г. мъж /и артистът е около  тези години/ .
Утре вероятно  в последните 20 сек. ще видим избухването на Зори .
Васил Бинев ще навърши 61 октомври👍😎

# 244
Марио е като памук в ръцете й, предвид че му е сърдита, явно това ще е опита му да се изяснят и сдобрят. Може би първо ще си спретнат скандал и след това ще видим разговора на покрива, целувката и наблюдаващият ги Врабчев.
Марио предпочита Албена пред Врабчев в операционната, ако пък и той беше там с наличието и на Владов и Пенев, леле майко, но щеше да е още по-забавно Grinning

# 245
  • София

Операцията на Ковачев много забавна, щом и Албенка им влиза в тона ще става интересно, току виж тя пусне някоя шегичка пред Тони. Но пък после ще го утеши 😉 [/i]

Не че нещо, но това го предвидихме също Wink.

Дона, готин е, признахме го. Сега ако може да насочи поглед от Зорница към Албена, че втората му отива повече Simple Smile.
Марио в заигравка с Албена?! Дори и сценаристите не са толкова изкривени.

Очаквам Ледената Кралица да изиграе основна роля в пъкления план на Фотев. Дано само да е положителна тази роля и да спасят Болницата.

Ох, ами добре че бяха последните 15 минути, че серията отиваше към пълен провал.

# 246
Ели, слушам и изпълнявам!!!!

Почерпка за цялата тема от Майчето и мен  Joy

Еййй Майче, струваше си цялата защита на Тонката 30 епизода Simple Smile Само да не се издъни сега

Спирам да говоря за него, че ще ме набиете хахаххаха

# 247
Ох, ами добре че бяха последните 15 минути, че серията отиваше към пълен провал.

Ами да, да гледаме 20 минути речта на Калин с която си навлече гнева на Фотев и сега болницата ще си изпати не е работа. А Жекова се притесняваше, че връзката на Ина и Тасев може да я съсипят. Калин според мен не биваше да говори така, разбирам да не работи там и да приказва, а той какво направи - дето вика Фотев "храни куче да те лае". Почна много добре, можеше да спре до там. Сега Фотев е бесен и ще си го изкара на всички.

# 248
Аз още не мога да повярвам, че Фотев не влезе и не ги изби на секундата. Ама той не е вмоционален като мен и сега ще им се стъжни живота. Май само Стаменова ще го оправи него....
И какво мунсе възхищаваха на Калин, като омаза всичко? Не е ясно...

А тая болница явно е публично-частна собственост. Но не би ли следвало да взема И субсидии от общината?

# 249
 Drunk Wine Glass cheers  И от мен  Joy
Калин даже не се усети  какво е надробил . Могат много елегантно  да го сиктердосат , като му поискат оценка на  здравословното състояние , за да е практикуващ лекар-хирург  .
Прибраха го в болницата , защото трите самодиви  опяваха на Захариев ,но той не си работи в кабинета , а иска  екшън , може и да го получи .
Може обаче сценаристите да сложат живота на Фотев в неговите ръце и всичко да му се размине  newsm78

# 250
Пффф и Калин пак ще е героят....и егото ще литне до небесата

# 251
  • Ню Йорк
Някой нали предложи Калин за шеф на болницата Wink

# 252
Някой нали предложи Калин за шеф на болницата Wink
Честно казано Калин много по-добре би стоял като шеф отколкото Пешко, ама сценаристите решиха да залитнат в друга посока.

# 253
  • Русе
Добре де, нали Ина трябваше да разбере, че Тасев я е подкрепил? Нищо такова не видях. Иначе тя ми хареса в тази серия. Другата обаче, я очаква нещо лошо. Дано Фотев не я изнасили.

Ина разбра - при разговора с Пенев той й каза, че само Тасев я е защитил, а другите са му се нахвърлили. Тя го пита защо и той не я защитил, щом е на нейна страна 😂

Лелее, това съм го пропуснала. Сигурно нещо малката ме е разсеяла. Благодаря! Утре ще си пусна отново епизода.

# 254
  • София
Drunk Wine Glass cheers  И от мен  Joy
Може обаче сценаристите да сложат живота на Фотев в неговите ръце и всичко да му се размине  newsm78

Добър начин да се спасят от ситуацията с Фотев. Но си давам сметка, че за да стане подобно нещо Калин трябва да е проходил. Дори и с новата джаджа той не може да оперира сам, не е подвижен, за да спаси или предпази Фотев. Но ми харесва мисълта Фотев задължен на Марио за сина и внука си, и на Калин за собствения си живот.

Само Тасев какво ще го правим не знам.

Пенев, голям подмазвач излезе. Май и той е влюбен в Ина.

Общи условия

Активация на акаунт