Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 37 082
  • 717
  •   1
Отговори
# 225
Зори е напълно права в разговора си с Марио, а той милия как  се притесни някой да не ги чуе Grinning
Фотев.......особено гнусно е, че насилва Ина  така, какво като му е жена, не е длъжна да спи с него......ужас

# 226
Много ми хареса Ина във всички разговори този епизод Wink добре й се получи.
Нашите хубавци застанали на тръни и чакат наказанието, като деца, които не са си спазили вечерния час 😀
Захариев особено така се беше спекъл... 😂
и пред Галя пак сгази лука, много му идва на този човек.
Само Калинко си се забавлява Wink хареса ми,  че се върна стария Калин.

Фотев бая им е набрал и тепърва ще се чудят от къде им е дошло. Свикнали са на комунизъм и си мислеха, че и при новото началство ще си карат по старата схема.

Операцията на Ковачев много забавна, щом и Албенка им влиза в тона ще става интересно, току виж тя пусне някоя шегичка пред Тони. Но пък после ще го утеши 😉

# 227
  • Русе
Добре де, нали Ина трябваше да разбере, че Тасев я е подкрепил? Нищо такова не видях. Иначе тя ми хареса в тази серия. Другата обаче, я очаква нещо лошо. Дано Фотев не я изнасили.

# 228
Мдааа, май всички анестезиолози обичат да се закачат и да подхвърлят шегички. Войнова се учи от най-добрия. Joy
Скрит текст:
Идеалната двойка. Изглежда всички анестезиолози имат афинитет към провокативни подмятания.

# 229
Добре де, нали Ина трябваше да разбере, че Тасев я е подкрепил? Нищо такова не видях. Иначе тя ми хареса в тази серия. Другата обаче, я очаква нещо лошо. Дано Фотев не я изнасили.

Ина разбра - при разговора с Пенев той й каза, че само Тасев я е защитил, а другите са му се нахвърлили. Тя го пита защо и той не я защитил, щом е на нейна страна 😂

# 230
Зорница в промото за утре е бясна на Марио,затова че той иска да продължава да се крият.А в другото промо,където са на покрива ми изглежда на жена,която прощава и продължава да обича.Ако се загледате ще видите,че тя е сложила ръце върху лицето на Марио и след това той е сложил неговите върху нейните,тоест тя първа е тръгнала към него.Това може да стане само,ако Марио е казал,че ще признае на Тони или ако и е казал за болеста му.Според мен той ще и сподели за трансплантацията и затова тя ще се примири с ситуацията и ще остане с него дори да трябва  да се крият.Ако беше решил да каже на Тони сцената с Врабчев ми идва излишна,защото ще е все тая дали ги е видял,ако мислят да кажат на всички.

# 231
Радвам се, че Зорница е оставила "меката Мария" в себе си някъде другаде. Така трябва - да е сърдита, а не да забравя още на следващия ден и пак да е добричка.

Галя направо заби в земята Петър с това, че гузен негонен бяга.

# 232
Мдааа, май всички анестезиолози обичат да се закачат и да подхвърлят шегички. Войнова се учи от най-добрия. Joy
Скрит текст:
Идеалната двойка. Изглежда всички анестезиолози имат афинитет към провокативни подмятания.

Само дето тя наистина го мисли, а Врабчев се заяжда Joy

Случайно да споменах колко страхооооооотен е Тони? Или забравих? Heart Eyes Heart Eyes Joy

# 233
Утре, няма значение до коя страница сме, мириел да отваря нова тема😀😂 истерията вече започна😂

# 234
Радвам се, че Зорница е оставила "меката Мария" в себе си някъде другаде. Така трябва - да е сърдита, а не да забравя още на следващия ден и пак да е добричка.

Абсолютно така трябва. Иначе рискува в трета поредна връзка да я разиграват. Марио ще омекне де, той без нея трудно...ама трябва малко да се погърчи

Humble, ако има ракива епизоди до петък....ще стане страшно

# 235
  • Ню Йорк
Сценаристите са много готини. Сега двамата братя ще свалят Албенчето  Joy Joy Joy
Ама тук ще е обратното Тони и Албенчето ще са двойка, а бате ще се натиска периодично и ще страда по нея. Филма стана комедия Wink Само Захариев не го знам къде ще се бутне в тоя многоъгълник, горканчо чак взе да спортува за Бенито. Опашка след това момиче ей  Joy Joy Joy

# 236
Сценаристите са много готини. Сега двамата братя ще свалят Албенчето  Joy Joy Joy
Ама тук ще е обратното Тони и Албенчето ще са двойка, а бате ще се натиска периодично и ще страда по нея. Филма стана комедия Wink Само Захариев не го знам къде ще се бутне в тоя многоъгълник, горканчо чак взе да спортува за Бенито. Опашка след това момиче ей  Joy Joy Joy
Марио сваля Албенка?😯

# 237
А Петър като си изтри очилата в престилката на Галя Joy и тя как го изгледа, голям смях.

# 238

Абсолютно така трябва. Иначе рискува в трета поредна връзка да я разиграват. Марио ще омекне де, той без нея трудно...ама трябва малко да се погърчи

Дай боже сценаристите да са спрели с дежа вю-то и да са се стегнали. Искам да гледам Марио как омеква в ръцете на Зорница и как тича след нея. Пък тя трябва да е безкомпромисна.

Днеска Албенка мога да я почерпя. JoyМного добре се изказа в операционната за Марио и Зорница.

# 239
Дай боже сценаристите да са спрели с дежа вю-то и да са се стегнали. Искам да гледам Марио как омеква в ръцете на Зорница и как тича след нея. Пък тя трябва да е безкомпромисна.

Днеска Албенка мога да я почерпя. JoyМного добре се изказа в операционната за Марио и Зорница.

Пф, а дано! Най-после заслужава някой да търчи след нея.
Абе Албена не е глупава, русо, ама умно Wink Добре, одобрих я за снаха Joy

Общи условия

Активация на акаунт