Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 559
  • 717
  •   1
Отговори
# 375
Аз реших, че Калин реве, защото се е разчуствал от песента на Марио. Кой знае каква балада е избрал горкия. То и на него ще му се реве. Могат заедно да си поплачат.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 16:11 от Melany444

# 376
Хахах, Мелани, възможно е Марио да е толкова добър музикант, че да ги разреве всичките. То и нали се разбрахме, че Зорница затова поглажда Тони по гръбчето, успокоява го Grinning

Обаче аз и друго си мислех покрай тая история - замисляме ли се всъщност какво усилие и какво надмогване на собствените ѝ страхове, белези и болки ѝ струва на Зорница да се опита да даде шанс на тази връзка при условията, които Марио зададе? Някак Марио като че ли го разбираме - брат му е, грижи, връзки, ала бала, нормално е. Обаче е факт, че тя дава много, ужасно много от себе си, защото това е като Марио да е забил пръст в раната ѝ и да натиска ли, натиска. И ако тя поиска той да вземе решение, го натиска. Ако се примири със ситуацията, е глупава...не знам, за мен е достойно за уважение, че въпреки всичките си психологически травми, се опитва да надмогне себе си и да остане в тази връзка. И заедно с това ми е ужасно мъчно за нея, защото видимо страда.

# 377
  • Ню Йорк
Аз реших, че Калин реве, защото се е разчуствал от песента на Марио. Кой знае каква балада е избрал горкия. То и на него ще му се реве. Могат заедно да си проплачат.

Хич не обичам ревящи мъже.  Naughty

Фотев защо ще купува цялата болница ли? Като е 100% негова, без общинско участие може да прави каквото си иска. Например да я направи клиника по пластична хирургия. Wink

# 378
Магда с кокошия си мозък по време на интервюта изтропа ,че Калин бил бащичко - честен борец за  правдата . Ненева се изхили - кой баща , Жени погледна лошо и Магда  замърля  ситуацията ...
Промото  с гостуването на Калин ще е много тегаво . Ама какви си ги причинява Марио от  малодушие  ooooh! ! Вече даже става досадно , мотае се , а тича след Зорница , явно ще трябва  Пиленцето да долети и да и шокира  Shocked

# 379
Дайте да гласуваме ще изнасили ли Карабас Барабас Малвина или няма да му стане 😂😁

# 380
Дайте да гласуваме ще изнасили ли Карабас Барабас Малвина или няма да му стане 😂😁
Той не се ли явява Леонсио в случая ?

# 381
Аааа Хъмбъл, това ще е голям фал за Фотев. Joy  И него ли искаш да го хване еректилната дисфункция? Joy
Тъкмо ще имат обща болка с Пешко хахахаха. Пък Малвина съвсем ще иска да избяга тогава. Joy

# 382
Мъча се да отгатна парчето, което пордънква Батко на китарата..😢😤

# 383
Аааа Хъмбъл, това ще е голям фал за Фотев. Joy  И него ли искаш да го хване еректилната дисфункция? Joy
Тъкмо ще имат обща болка с Пешко хахахаха. Пък Малвина съвсем ще иска да избяга тогава. Joy

Хаха, това е много готина идея Simple Smile Ама защо да бяга - тъкмо няма да се притеснява, че ще ѝ се налага да прави секс с Фотев Simple Smile Е, той ще е леко като биреносен облак, ноооо Стаменова ще се погрижи Wink

# 384
Нищо чудно да му се случи , Ина се държи като че  я изнасилват ... Въпреки  че на такива като него  властта им е афродизиак .

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 19:16 от Ели-фен

# 385
Момичета пишете на рекламите какво се случва за нещастните дами  като мен, които ще гледаме епизода в 11 в нова плей. Благодаря ви предварително.

# 386
Леле, имам чувството, че почти никой няма да гледа днес Grinning Ще пишем, нали?

# 387
  • София
Леле, имам чувството, че почти никой няма да гледа днес Grinning Ще пишем, нали?

Ааа сакън, да пишете, на вас разчитам.  Пък после след 23:00 ще пишете с нас. Дано само нова плей да се държи, че последните пъти беше голяма мъка.

# 388

Ааа сакън, да пишете, на вас разчитам.  Пък после след 23:00 ще пишете с нас. Дано само нова плей да се държи, че последните пъти беше голяма мъка.

Въх, ще си изпия алкохола, докато дойдете аххаххахахах Joy

# 389

Въх, ще си изпия алкохола, докато дойдете аххаххахахах Joy
Днес ще имаме нужда от него май. Joy Ще пиша и ще гледам разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт