Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 564
  • 717
  •   1
Отговори
# 360
Пешко кой знае кога ще го прочете това писмо. Надявате се, че с Бенито няма да се целуват, ама те ако само с целувка минат ще е добре. Аз се плаша да не стане нещо друго, че ще ми е в повече  ooooh!

Е, Петър, ако си позволи да посегне на това дете, ще го призная за пълен ненормалник.
Даже и тя да му се натиска, той трябва да е достатъчно уверен в себе си, че такова нещо няма да направи.
Дано да не се стига до такива кръвосмешения, че ще ударим дъното.

# 361
  • густо майна Филибето
Това с кръвосмешението е модерно явно. Има го вече в два български сериала, на първия му забравих името, втория е Скъпи наследници. Така че, напълно възможно.

# 362
Това с кръвосмешението е модерно явно. Има го вече в два български сериала, на първия му забравих името, втория е Скъпи наследници. Така че, напълно възможно.
отвратително 😑😐😣

# 363
Аз не мисля, че ще прекрачат тази граница и не мисля, че ще стигнат дори и до целувки. И според мен в петък вече ще знае Захариев, че му е дъщеря, така че няма да се стигне до такива гадорийки.

# 364
Толкова е гнусно, че чак не мога да си представя да бъде използвано във филм.
Не гледам Скъпи наследници заради флегмата Орлин. Кои са героите?

# 365
И аз няма да мога да гледам довечера, но ще разчитам на обширни репортажи  Grinning
Изобщо не допускам да се стигне до каквито и да било интимности между Пешко и Aлбена. Mного ще ме изненадат cценаристите, ако са замислили подобна гадост.

# 366
  • София
Пешо поне от срам трябва да спазва дистанция. Все пак майката на Албена почина преди има няма 1-2 дни, а и му е била близка приятелка.
Не вярвам да се стигне до интимна ситуация. Прекалено е гадно.

# 367
  • Разпиляна във въображението
След адреналина, който ще й даде да изпита, Албенчето може и да вземе да го нацелува от благодарност.

# 368
След адреналина, който ще й даде да изпита, Албенчето може и да вземе да го нацелува от благодарност.
БЛЯК!
Спред ме(поне се надявам) няма да се стигне до такава близост при тях. Много ще е извратено вече!

# 369
Забранена любов беше другия сериал с подобни роднински взаимоотношения ✌

Ужасно е, наистина. Дано Пешко спази благоприличие поне от уважение към майка й.

Калинко, милия още си приема болницата за бащиния и му е трудно да свикне с новия шеф.
Той дава ли си сметка дали ако работеше в друга болница като обикновен лекар, някой ще се постарае да му осигури специална службичка и кабинет, където да може да работи, да му разрешат да ползва разни машини за операции и т.н.
Че и претенции има за репутацията на Фотев, щото баща му с много чиста репутация беше 🙄

Тя седмицата си мина вече, а човека на Ина още не се е появил? Би трябвало днес вече да дойде.

Романова, пък и тя забрави сигурно, че е подала оставка 😀

# 370

Че и претенции има за репутацията на Фотев, щото баща му с много чиста репутация беше 🙄

😀

Ама много точно казано !

# 371

😀

Ама много точно казано !
А самият той какви шашми правеше в първи сезон?

# 372
Точно това казвах преди -  подменяха си консумативи и прибираха парите, а сега Магда тръгнала да възхвалява стария Генадиев колко държал на качеството. Бяха си комунизъм от всякъде 😂

# 373
Аз се чудя това купуване на болницата какви възможности дава на Фотев. Ще закрива болницата или има и други вероятности. Не съм запозната с тази сфера.
Сетих се че Наталия един път ги беше хванала Огнянова и Тони за ръка. Дали пък няма тази вечер да реши да ги сватосва. Идеално се връзва с определението недоразумение.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 15:48 от Melany444

# 374
От всичките парченца от пъзела, които до този момент са ни подали за предстоящите епизоди, не вярвам, че ще се случи нещо кооой знае какво с пустия му танц, защото цялото повествование върви натам Марио да е този, който ще трябва да поеме отговорността да се съхрани или разпадне връзката им. Зорница я виждам разстроена, тъжна и наранена, а не виновна в нещо.  

Интересно ми е обаче, Калин защо е с разплакани очи на тая вечеря. Те уж празник се събрали да отбележат, а всичките ще страдат, като ги гледам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт