Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 587
  • 717
  •   1
Отговори
# 345
Силно съчувствам и на тримата, но всичко е в ръцете на Марио.
Росита, вярно е. Дали няма все пак в някой момент да го видим и него да се пропуква и да пролее една сълза. Grinning

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 12:52 от Mosquita

# 346
Много ревливи тия мъже бе....Калин реве (вижда се), Тони да реве.....

Само Марио седи като пън Joy
има време и Марио ще реве. Когато се върне Банков 😁😁😁😁😁😁😁

Марио е мъжкар, той няма да реве. По-голям стоик и страдалец не съм виждала, та ще търпи. Но аз си знам, че накрая ще е щастлив Simple Smile

Като е стоик, да си СТОИ с китарката, докато брст му танцува с неговата “китарка”! Аааамааааха!!! Ей, какъв шамар трябва да му плесне Зорница.... че и Тони после - за баланс, дето се вика Joy

# 347
  • Разпиляна във въображението
Ами Тони като не може да свири

# 348
Росира, вярно е. Дали няма все пак в някой момент да го видим и него да се пропуква и да пролее една сълза. Grinning
Аз пък съчувствам на нас и на нашите черни дробове!

# 349
Ами Тони като не може да свири

Там е работата, че Митака пък може Joy

Незнам за Тонката, ама на нас ще ни присаждат с тоя сериал Joy

# 350
Аз днеа изгледах снощната серия и разбрах, че Фотев е собственик не на цялата болница, а на 51% от нея. На кого са другите 49 процента?
На държавата ли, на други акционери ли?
Един път не видях събрание на акционерите, а само Фотев. Той решава сам и ми е доста странно това.

# 351
Останалата част е общинска собственост.

# 352
Като гледам, общината няма никакво участие. Фотев назначава финанаов директор, прави промени, плаши хората, мутрите му кръстосват коридорите на болницата...
Калин беше абсолютно прав.

# 353
Незнам за Тонката, ама на нас ще ни присаждат с тоя сериал Joy
Давам му моя и да се приключва и с моята мъка и с неговата!
Довечера ще взривим форума, усещам го Joy Joy

# 354
  • Варна
Като гледам, общината няма никакво участие.
Хм, а дали смее да има?

# 355
  • Ню Йорк
Пешко кой знае кога ще го прочете това писмо. Надявате се, че с Бенито няма да се целуват, ама те ако само с целувка минат ще е добре. Аз се плаша да не стане нещо друго, че ще ми е в повече  ooooh!

Фотев е "бизнесмен", той няма да крещи, няма да се бие, няма да гърми никого. Бавно и ситематично ще съсипе този, който е посмял да му се опълчи. В случая с Калин ще е по-различно, защото той е водещ герой в сериала, та там ще има изненадваща развръзка.

Мазови, за съжаление, си мисля че ще отидат на заден план, драмата им се реши и не се очаква нищо интересно.

# 356
  • София
Росита, вярно е. Дали няма все пак в някой момент да го видим и него да се пропуква и да пролее една сълза. Grinning

Ooo, да. Много искам да го видя това. С тези дълбоки очи ще е красива гледка да видим как ще се отрони една сълза.

Вие ще пиете, защото ще гледате, а аз защото няма да мога и ще изпусна целия екшън тук. А и на слепите е ясно, че голяма част от удоволствието да гледам сериала е възможността да си говорим и обсъждаме с вас. Страхотни сте.
Guitar Cocktail

# 357
Пешко кой знае кога ще го прочете това писмо. Надявате се, че с Бенито няма да се целуват, ама те ако само с целувка минат ще е добре. Аз се плаша да не стане нещо друго, че ще ми е в повече  ooooh!

Фотев е "бизнесмен", той няма да крещи, няма да се бие, няма да гърми никого. Бавно и ситематично ще съсипе този, който е посмял да му се опълчи. В случая с Калин ще е по-различно, защото той е водещ герой в сериала, та там ще има изненадваща развръзка.

Мазови, за съжаление, си мисля че ще отидат на заден план, драмата им се реши и не се очаква нищо интересно.

Там най- много да имат пререкания с бабинка относно отглеждането на Стефан младши .

# 358
  • Ню Йорк
А кога решиха да кръстят бебето Стефан  newsm78
Аз нещо май съм спала.

# 359
А кога решиха да кръстят бебето Стефан  newsm78
Аз нещо май съм спала.
Миналият сезон под покрива на болницата нещо Лора пак мрънкаще, че Мазов не я обича, а той си представяше как ще си имат Стефан Мазов младши - съдов хирург.

Общи условия

Активация на акаунт