Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 546
  • 717
  •   1
Отговори
# 405
  • Ню Йорк
Ето, обясниха ни Наталия защо ги покани на гости - тавичката и за лазаня е за 5 порции  Joy Joy Joy

# 406
Галя наистина прекалява вече.
Сега разбрах какъв й е проблемът на тази жена. Абсолютно невъзпитана и единственото, за което й е нужен Петър е да й бъде удобна платформа.

# 407
Айде време беше, Тони чу защо е бил назначен и никак не остана очарован. При сегашната му реакция не знам как ще реагира като научи за Зорница. Изглежда нещото, което най-много мрази е да има лъжи между тях двамата. Марио пък май лека полека се решава да каже истината. Все повече си мисля, че Тони ще се ядоса много повече на лъжата за Зорница и на това, че са го правили на глупак, отколкото на това, че са влюбени в една жена.

Абсолютно съм съгласна!!!!
И защо Тони да не смята, че е назначен пл заслуги? Той бързо показа колко и какво умее!
Захариев е тъпо мекотело!

# 408
Уххх, че са сладки Heart, как си открадваха целувки  на стълбите Grinning

# 409
Значиии за 5! сезона най-накрая някой се сети да приведе косата на Евгения в приличен вид! И то явно защото самата актриса се е подстригала 😀

# 410
Смо на мен ли ми се стори, че Тони се опита да целуне Зорница по устата?

Реакцията на Генадиева на целувката на двамата беше страхотна

# 411
Аааа това пред вратата беше толкова готино. Heart Eyes Ами не го бива в обясненията, ама всичко друго ги компенсира. Grinning Много готино я закачаше и я целуна секунди преди да се отвори вратата.
На Жени косата е супер, пък Калин е малко прегракнал май. Grinning

Дона, не само на теб ти се стори, направо си беше така.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 21:07 от yanitsa.s

# 412
Оффф, ужас...... адски тъпо Sad

# 413
Калин защо е прегракнал? Или просто кофти ден за снимки?

# 414
Тони има късмет, че Марио му е брат, ако не беше не си представям как щеше да реагира той  при подобна близост със Зорница.
Леле, Тони е голям сладур Heart Eyes
Хубави тостове, как само си хвърляха погледи като говореха Grinning

# 415
  • София
Абе тъпо и нагло парче си е малкото братче.

# 416
Тони е много готин с риза бе!!!!

Тостовете им бях страхотни

# 417
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми се стори прекалена реакцията на Галя, но тя си получи обяснение. Ковачев е взел опирационна на друго отделение без разрешение. Галя малко повечко вика. Отделно ми хареса как кротко и спокойно проведе разговора и свали картите си. Вярно усеща Петър. Сори, още съм й фенка.

Не успях да чуя много добре разговора между Марио и Зорница, защото хлапето ревеше, но ми хареса случилото се след думите.
Малкият в момента му прави напук, пресира го, предизвиква го.

# 418
Страхотни са всички, много готини. Мале  какви искри прехвърчат и какви погледи между Марио и Зорница. Blush

# 419
Тони има късмет, че Марио му е брат, ако не беше не си представям как щеше да реагира той  при подобна близост със Зорница.

Ако не му беше брат щеше вече да знае истината и да се приключва с този цирк. Тони колко ощи трябва да го режат, та да му стане ясно, че Зорница не го харесва?
Все едно София ден и нощ гледам.

Общи условия

Активация на акаунт