Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 531
  • 717
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Оф, много добър епизод бе!!! Много! Незнам какво да коментирам по-напред! Освен - Марио, казвай по-бързо, че става все по-зле!
Мисля, че нинподготвят за голямата драма
Може ли поне един път да напишеш " не знам" ?
Епизода беше добър.
ЕпизодЪТ беше добър, е правилно да се напише 😀
Да, правилно. Но това " незнам" е върха.
Дано утре Захариев прочете писмото.

# 451

Братчето пак ли ще се самоубива?!?! Това се изтърка вече.
Малко повече мъжественост в тази "тройка" няма да е излишна.

Ами, тя май Зорница е най-големият "мъж" в тройката. Само тя си каза в прав текст всичко, което мисли и не спести нищо.

# 452

Братчето пак ли ще се самоубива?!?! Това се изтърка вече.
Малко повече мъжественост в тази "тройка" няма да е излишна.
От кой мъжественост?
Защото и Марио няма то@ки да признае на Тони.

# 453
Чудя се, ако евентуално има друг сезон, дали с днешния разговор не ни подготвят да излизането на Галя от сериала? Тя е готова да остави Петър във всеки един момент, а много добре знаем, че Ралица ще е заета с грижите по детето си, когато то се роди. Какъв по-добър начин да се оттегли, от този да остави Пешко заради свинщините му и да започне някъде на чисто?

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 21:46 от yanitsa.s

# 454
Чудя се, ако евентуално има друг сезон, дали с днешния разговор не ни подготвят да излизането на Галя от сериала? Тя е готова да го остави във всеки един момент, а много добре знаем, че Ралица ще е заета с грижите по детето си, когато то се роди. Какъв по-добър начин да се оттегли, от този да остави Пешко заради свинщините му и да започне някъде на чисто?
ч
Зависи. Може до есента Ралица да реши да се върне. Бавачки, баби, това онова. Може пък да се върне в средата на сезона. Иначе е добра теория, възможно е и така да се случи.

# 455
Чудя се, ако евентуално има друг сезон, дали с днешния разговор не ни подготвят да излизането на Галя от сериала? Тя е готова да го остави във всеки един момент, а много добре знаем, че Ралица ще е заета с грижите по детето си, когато то се роди. Какъв по-добър начин да се оттегли, от този да остави Пешко заради свинщините му и да започне някъде на чисто?
ч
Зависи. Може до есента Ралица да реши да се върне. Бавачки, баби, това онова. Може пък да се върне в средата на сезона. Иначе е добра теория, възможно е и така да се случи.
Е да, разбира се, може да не е за постоянно и в един момент да я върнат все едно самата Галя се връща отново в болницата.

# 456
Пред вратата на Генадиеви Марио започна много грапаво и несигурно да обяснява  защо Тони му е толкова важен , но после се зацелуваха и Зори пак не разбра за трансплантацията и проблемите при емоционален срив на малкия .
Тези тримата никога няма да се  изяснят /поне не в този сезон/ , ако някой не им даде външен шут в правилната посока .
Има опасност обаче , когато го притиснат , Марио да даде три назад и точно тогава : Бау-у-у !
Хайде да не си правим забележки  за правописа  Peace
Тук пишем емоционално , изпускаме букви и  ще е затормозяващо  някой с червения молив да върви след нас да проверява  Naughty
За утре  ще вадим чашите за уиски  Drunk

# 457
Аааа, аз ще защитя Тони Grinning, човекът знае как да подходи към една жена, в случая със Зори опита за целувка беше в повечко, съгласна съм, но цветята не преминаваха границата за мен, беше жест и към двете дами.
Тони прие доста спокойно новината, че го наеха заради Марио, очаквах по-силна реакция от него по темата.

Ако Тони не е толкова заслепен от Зорница, щеше да забележи погледите, които с брат му си хвърляха един на друг още от стълбището в болницата.Сцената с танца беше тъжно-красива - копнежа в очите на Зорница да танцува с Марио, самообладанието му при гледката на жената, която обича в ръце на брат му, а и свири прекрасно Heart

Хареса ми много това, което му каза Огнянова - ако иска да е с нея да бъде откровен с всички, пазенето на тайни само нарушава крехкото доверие.

# 458
Пред вратата на Генадиеви Марио започна много грапаво и несигурно да обяснява  защо Тони му е толкова важен , но после се зацелуваха и Зори пак не разбра за трансплантацията и проблемите при емоционален срив на малкия .
Тези тримата никога няма да се  изяснят /поне не в този сезон/ , ако някой не им даде външен шут в правилната посока .

Мен ако питаш изобщо не беше моментът и мястото за такъв сериозен разговор, като признанието за проблема на Тони. Такова нещо се казва в по-спокойна обстановка, когато няма за къде да се бърза и всеки момент някой да им изскочи зад гърба. Ама поне всичко останало ми хареса. Joy

Ние знаем кой ще е тоя с шута, ама дали ще е само шут, колкото да го побутне или директно ще излетят и изгърмят с него, не знам. Joy За мен ще е второто, но да видим все пак. Може Марио да се стресне от това, че точно Врабчев ги е видял и да се опита да обясни на Тони всичко, по най-бързия начин, обаче в старанието си да оплеска цялото обяснение.

Много мило ми стана иначе, когато Марио каза на Зорница, че си е мислел за нея и когато тя му каза същото, а преди как му се усмихна като чу думите му. Heart

# 459
Чакам да качат епизода и най-после да направя някое хубаво гифче с Зори и Марио, че скоро не ми се е случвало, мисля от сцената на покрива Grinning

Врабчев ще ги види целуващи и прегръщащи се, бомбата започна да тиктака все по-бързо и ако Марио не побърза, ще избухне в ръцете му и може да загуби повече при продължаващо мълчание, отколкото ако събере смелост и каже истината на Тони.

# 460
Сцената на стълбището беше едновременно толкова хубава и толкова не на място. Какво могат да си кажат за 1-2 минути? През цялото време се молех Тони да не се появи изневиделица.

Майче, съгласна съм за Тони, единствената му грешка беше тъпия опит да целуне Зорница -  защо изобщо го направи? Иначе другото си беше ок, даже ми дожаля да го гледам как се е сгушил в Зорница. Ако знае само какво го чака...
 Изненадана стм, че му мина толкова бързо. Беше много обиден и разочарован, когато разбра истината за назначението си, очаквах да се сърди на брат си по-дълго време. Очевидно със Зорница си приличат повече, отколкото предполагат Joy Ама неговите поводи за сърдене тепърва идват. Как само попита дали Марио не го лъже за нещодруго....
Много е тежко да те разочарова така този, когото боготвориш и на когото вярваш безпрекословно.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 22:25 от Анонимен

# 461
Време е Марио да се изправи срещу брат си и да му разкаже всичко от самото начало:случайния секс,зараждащите се чувства,страха да не нарани него ...Като гледах копнежа в погледите им направо ме болеше-за пореден път изиграха нещата съвсем истински...абе трудно ще заспя тази вечер и не преди да съм ги изгледала още веднъж,че ги гледах докато бях на работа,м-тел ме предаде в последните 10 мин и въобще не видях края и анонса за следващия епизод Wink

# 462
Ина и Боби сладки,най-сладки Heart EyesИ тази песен..Heart

Вашите хора,не ме развълнуваха,съжалявам.Само си прехвърлят реплики и тъпчат на едно място.
Тони е сладур,кавалер и малко наивен  Simple Smile

# 463
Ако Тони не беше такъв очарователен егоист, щеше да разбере, че брат му, освен да се грижи за него и да му трепери, може да има и личен живот.
Толкова е нещастен и самотен Марио Ковачев, че спешно трябва да му се случи нещо много хубаво.

# 464
Ако Тони не беше такъв очарователен егоист, щеше да разбере, че брат му, освен да се грижи за него и да му трепери, може да има и личен живот.
Толкова е нещастен и самотен Марио Ковачев, че спешно трябва да му се случи нещо много хубаво.

Тони още в един от първите епизоди при спор каза на Марио - спри да живееш моя живот, така нито ти, нито аз имаме живот (цитирам по памет). Той много добре знае какво е направил брат му за него и къде бърка - в прекалените грижи. Единствено не знае в коя е влюбен Марио, защото той самият е с твърде замъглено от любов съзнание.

Амбърче, споко, не може да развълнуват всички все пак Hug Ти да знаеш майка ми как се изказа........ Joy

Общи условия

Активация на акаунт