Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 482
  • 717
  •   1
Отговори
# 555
Aко за трансплантацията разбере от Mарио, Тони и за това ще се почувства предаден. Mисля си, че в крайна сметка, тя ще научи по друг начин.
Да, отстрани беше много сладък, докато пелтечеше, но да не си на мястото на Зорница  Laughing

# 556
Aко за трансплантацията разбере от Mарио, Тони и за това ще се почувства предаден. Mисля си, че в крайна сметка, тя ще разбере по друг начин.
Да, отстрани беше много сладък, докато пелтечеше, но да не си на мястото на Зорница  Laughing

Изобщо, Тонката предаден по всички параграфи Joy Той пък що го крие....и Захариев и Галя как не са се изтървали досега? Нали помните, че те знаят за това?

# 557
Ама какво да я подкрепя Петър Галя?! Първо, тя нали има самочувствие на голям специалист, завеждащ отделение, ами сама да се оправя с възникналите проблеми. И второ, Петър не е там само заради нея, той е директор на цялата болница, на всички лекари и персонал там, трябва да се съобразява с проблемите на всички, не само с нейните. Света не се върти около нея, все пак (поне в болницата).

Не я подкрепя нито като жена, нито като човек, а пък  като гинеколог да не говорим. Дори и шеф на гинекологията си извоюва сама, защото за пореден път се държа по-мъжки от мъжа си при разговора с Фотев в колата. А Петърчо като види Иво Фотев се чуди на къде да се завърти. Той Петър подкрепи дъщерята на поредната си  бивша любовница повече, от колкото жената, която изтърпя и него и колебанията му и драмите, около Виолета, а когато трябва да се ожени за нея и да спази обещанието си" защо не се запишеш на йога за бременни". Е, извинявайте, ама е най-противния образ. Далеч от такива мъже.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 13:51 от TsvetelinaP

# 558
Дона, и аз искам туй-онуй. Хот екшън в кревата в квартирата на Ковачеви и влиза Бамбо и припада 😃😁

# 559
Дона, и аз искам туй-онуй. Хот екшън в кревата в квартирата на Ковачеви и влиза Бамбо и припада 😃😁
Хахаха, Хъмбъл, ти пък съвсем искаш да го довършат Тонката Grinning
Аз по принцип го харесвам Тони, но след вчера съм му малко сърдита, та вече ми е все едно как ще разбере, само да разбере. Joy

# 560
....И аз не разбирам какво ще му стане на черния дроб от тая новина....Марио само се чуди как да отлага вече..
ooooh!Заради  неговия черен дроб  сме на път да изгубим нашите от  това  къркане ...
Все  ми се струва ,че и днес няма нищо  да се разплете , Врабчо  ще си покаже  гангстерската физиономия в последните 5 секунди .
Най-много да видим какво гори Тони /дано да не е писмото до Захариев/ .
Единственият шанс Тони да оцелее и да не му  мислим лошото е , да отиде на специализация за малко и да се върне с нови бръмбари в главата .

# 561
Марио се държа точно като мъж,който е имал само връзки за секс досега:не е обичал и не се е налагало да го казва. Сега със Зорница всичко е за първи път любов,нежност,желание да се грижиш за другия. А и Марио е от мъжете,които 100 пъти ще ти покажат чувствата си,но не ги карай да говорят.

# 562
Единственият шанс Тони да оцелее и да не му  мислим лошото е , да отиде на специализация за малко и да се върне с нови бръмбари в главата .

Какво писмо има Тони до Захариев, изпуснала съм?  newsm78

# 563

Ааааааа, стига де!!! Това е драматичен сериал, не е трагичен все още. Аз още си държа на него, нищо, че вчера малко се изкалпазани Joy Кой щего свестява в квартирата? А и ще ни отиде хубавата “туй-онуй” сцена на кино

....И аз не разбирам какво ще му стане на черния дроб от тая новина....Марио само се чуди как да отлага вече..
ooooh!Заради  неговия черен дроб  сме на път да изгубим нашите от  това  къркане ...
Все  ми се струва ,че и днес няма нищо  да се разплете , Врабчо  ще си покаже  гангстерската физиономия в последните 5 секунди .
Единственият шанс Тони да оцелее и да не му  мислим лошото е , да отиде на специализация за малко и да се върне с нови бръмбари в главата .

Ей, ама ние дори при Банков не къркахме толкова май Joy Ели, да иде на специализация, но това да не е за сметка на участието в сериала - т.е да има скок във времето, ако може Joy

Абе няма логика Тонката да гори това писмо, какъв е смисъла?

Ванилия, писмото от майката на Войнова до Захариев - в промото Тони гори някакъв лист и се чудим какво е

# 564
Марио се държа точно като мъж,който е имал само връзки за секс досега:не е обичал и не се е налагало да го казва. Сега със Зорница всичко е за първи път любов,нежност,желание да се грижиш за другия. А и Марио е от мъжете,които 100 пъти ще ти покажат чувствата си,но не ги карай да говорят.
Да, това, че няма опит във връзките и в решаването на проблемите в тях си пролича много ясно и когато тя го притисна в спешния кабинет - когато видя, че тя е разстроена, се опита да реши проблема по стандартния начин - да я погали, да я целуне, да млъкне, да не се стига до разговори. Grinning Него ако питате, само ще си я гушка и ще ѝ намества кичурите коса Grinning Ама не става така и ще се наложи да се научи, че трябва да се грижи за нея малко повече, ако иска да е щастлива.

# 565
Диана все си е в розово, дано да продължава с него Grinning

# 566
Аз рекох, че и Тони е писал писмо до Захариев 😀
Не виждам логика как и защо писмото от шкафа на Захариев ще се озове в Тони,  той да го прочете пък и защо ще му е да го гори?

# 567
Това е много крайно вече Joy
Диана все си е в розово, дано да продължава с него Grinning
Скрит текст:
И все е на този прословут покрив! Heart Eyes

# 568
  • София
Абе, какво е това недоразумение с Тони, което ще доведе до нова посока в отношенията на Марио и Зорница? Танцът ли? Там нямаше никакво недоразумение. Нещо май ни заблуждават с тези промота.
Така е и с това писмо, кой знае какво гори Тони.
Интересно ми е дали Ина ще говори с Фотев и ще му каже как се е почувствала и дали ще сподели с Борис. Тежки избори има пред нея.

Ох, харесвам я много тази Диана.

# 569
Mного се наслаждавам на музиката и текстовете, които подбират по време на отделните сцени.
Песента от тази на cтълбите Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт