Лидл 115 - Майска тема

• 134 208
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 240
Аз от миналата година тези дето купувах бяха плътни ,памучни и нехлъзгави.Много ми харесват,но може би има зимен и летен вариант.
Нещо като "сатениран " памук са  Grinning

Добре, че казахте, че точно хлъзгави не ми трябват. Спестих си едно разкарване

# 241
100% памук с копринен бласък са долните чаршафи.

# 242

Ся шмЪ накарате да ходя да ги видя. И да си разваля рахатЯ. Много противоречиви мнения..

# 243
  • Враца
Здравейте,
Днес купих ръчната парочистачка и веднага я пробвах в банята, но нещо не се получава. Уреда си работи, пуска пара, но никакъв ефект. Не успя да изчисти нито варовик, нито фугите, даже и капка от паста за зъби не може да разтвори. Мисля, че ще я връщам.

# 244

Ся шмЪ накарате да ходя да ги видя. И да си разваля рахатЯ. Много противоречиви мнения..

Ми тъй пише...няма изкуствени нишки демек. Но то не е ли ръка да пипне, очо да види....не сиЙ работа Satisfied

Обаче се сещам сега, че това значи, че не са от трико, а от плат....Thinking  защото копринен бласък не ми се връзва с трикотажен памук...
Обикновено долните са от трико.

# 245
В крайна сметка дойдох да ги видя тия чаршафи, сатениран памук са, отказах се имам си такива. Но видях таблетки за съдомиялна май са тези, които изчезнаха

# 246
Ама трико ли са или плат?

# 247
Ама трико ли са или плат?
Плат

# 248
Здравейте. В ранни зори ходих да си купя уреда за прозорци. Току що го пробвах, чисти си идеално, но ми изтича вода под резервоара. Проверих дали е сглобен правилно, уж е. Някъде бъркам ли, или да ходя да го връщам?

# 249
Вие ще ме откажете да купувам вече уреди от Лидл Grinning
Или поне ще ми спестите пари Simple Smile

# 250
Здравейте. В ранни зори ходих да си купя уреда за прозорци. Току що го пробвах, чисти си идеално, но ми изтича вода под резервоара. Проверих дали е сглобен правилно, уж е. Някъде бъркам ли, или да ходя да го връщам?

Само вертикално надолу ли смучеш? Хоризонтално не бива да се движи...
На мен не ми изтича.
Провери тапичката черната гумена, откъдето се изпразва резервоара...

# 251
Здравейте,
Днес купих ръчната парочистачка и веднага я пробвах в банята, но нещо не се получава. Уреда си работи, пуска пара, но никакъв ефект. Не успя да изчисти нито варовик, нито фугите, даже и капка от паста за зъби не може да разтвори. Мисля, че ще я връщам.
По същата причина върнах ръчната парочистачка миналата година. Те бяха жълти някакви. Плюс пускаше студена пара. Ти пробва ли да бършиш варовик/фугите/капка от паста за зъби след като минеш с парочистачката?

# 252
Аз от миналата година тези дето купувах бяха плътни ,памучни и нехлъзгави.Много ми харесват,но може би има зимен и летен вариант.
Нещо като "сатениран " памук са  Grinning
Аха сега видях с копринен блясък пише,тези са за лятото ,не са като другите ,а и фирмата е друга 😉

# 253
То след парочистачката се бърше, не става само
Аз за това не я ползвам
Мързи ме

# 254
В крайна сметка дойдох да ги видя тия чаршафи, сатениран памук са, отказах се имам си такива. Но видях таблетки за съдомиялна май са тези, които изчезнаха

За таблетките от 60 броя нищо не казвате тези ли са, пише НОВО на етикета.

Общи условия

Активация на акаунт