Лидл 115 - Майска тема

• 134 766
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте някой може ли да ми каже броя на малките шоколадчета (тип сникърс ).(не мога през тел да потърся )

Имам кокосови - пише 12 бройки.

# 931
Различните видове десертчета са и различни бройки-от 12 до 20 броя са.Сметаната не става толкова гъста при разбиване,независимо какво къде слагате/охлаждате,замразявате/сравнена с Hopla, Meggle или друга подобна,и да много бързо се разтича!

# 932
  • София-Младост
Животинската сметана се сгъстява значително по-бавно от подсладената и да, не става на твърди върхове. Не трябва да се прекалява с разбиването също така, за да не се втечни.

# 933
Благодаря  ще вземам за почерпка Blush,първо ще взема едно и ще броя

# 934
  • София
Ясно, за украса няма да вземам лидълска сметана, а ще търся от другите марки...

# 935
  • до най-прекрасния мъж
На опаковката на десертчетата пише каква бройка са вътре, но нямам път към Лидл тези дни, за да видя. Когато купуваш, можеш да ги разгледаш и да си прецениш колко пакетчета ще те устроят. Вътре всяко си е индивидуално опаковано, така че става и да се изсипят в купа колкото бройки трябват или да се направи микс от няколко вида.

# 936
  • sofia
Днес гледах детските слънчеви очила. Кутийките изглеждат симпатично, но така и не можах да преценя, дали ще станат на моят син, който е на 8... Огледах опаковката и не открих никъде да е упоменато за каква възраст са. Също и дали са безопасни. Не че за 5 лева очаквам кой знае какво...

# 937
Днес гледах детските слънчеви очила. Кутийките изглеждат симпатично, но така и не можах да преценя, дали ще станат на моят син, който е на 8... Огледах опаковката и не открих никъде да е упоменато за каква възраст са. Също и дали са безопасни. Не че за 5 лева очаквам кой знае какво...

Моят е на 7 и нещо и му стават. Купувани са миналата година. Има чисто черни и от зелените със синьо - вторите обаче били бебешки по неговите думи и отказва да ги носи.
Ще станат и за 8 годишно според мен. Само дето много шаренки ги напускали...те наистина бебешки цветове.

# 938
Аз взех на тригодишния ми син и се чудих дали на него няма да са му малки, довечера ще кажа.
Дъщеря ми, която е на 10, имаше такива от лидл, но друг модел, сега го няма, може би преди 3-4 години, отдавна не ѝ стават.
Иначе пише 100% УВ защита.

# 939
Тези мъжките дънки да не са били по една бройка? Моя мъж отиде 9:30 в Добрич, после е проверил и в Балчик а на обяд във Варна в единия Лидъл и няма.

# 940
Е как на тригодишно дете ще са му малки. Те за бебета ли ги правят тези очила....
Вярно, че тук и размера на главата има значение, но все пак очилата са детски...Simple Smile

# 941
  • sofia
Ще минем после с него да си избере. Да. Доста са шаренки. Има едни пилотски, с метална рамка. Може би тях ще вземем.

# 942
Е как на тригодишно дете ще са му малки. Те за бебета ли ги правят тези очила....
Вярно, че тук и размера на главата има значение, но все пак очилата са детски...Simple Smile
Е как, ето така. Дръжките са доста къси.

# 943
В брошурата очилата ги рекламират по-големи дечица от тригодишни. 6-7 годишни ги определям...

Знаеш ли, за къси дръжки пък никога не би ми хрумнало. По-скоро да са тесни си мисля, че може да бъдат на някое детенце....

# 944
  • София
На дъщеря ми, в момента е на 6 г., но от няколко години носи лидълски очила и са добре. На сина ми, на 5г., още са му широки едни очила, които му купих преди 2 години. Падат му.

Общи условия

Активация на акаунт