Лидл 115 - Майска тема

• 134 241
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 065
Здравейте, минавам да се отчета - преди месец нали ми се развали машината за еспресо. Е, поправиха я, даже частта, която счупих, са ми я сменили в сервиза с нова. Направо се изненадах, когато си я взех. Коректни са 😊

# 1 066
  • Пловдив
Загледах дамския тример в новата брошура...какво мислите?Не е ли твърде малък или ...?

# 1 067
Почти нищо не си харесах.
Освен поничката,дребните сладки XXL пакет и едно от джобните ножчета Simple Smile

# 1 068
Добро Simple Smile От следващата седмица зехтина горчивия ли беше? Simple Smile

Да. На мен ми горчеше. Много.
В Била в момента има някакъв на 10лв...cirio нещо се беше марката. Но не знам как е.

# 1 069
Някои видя ли вече банските? Дамските имам предвид, отговарят ли си номерата?

# 1 070
  • София
Идвам от Лидл. Купих бански. Беше някаква лудница за тези бански. Някои са с подплата. Хубави са. По-късно ще пробвам. и джапанки взех, но ми се виждат много твърди.

# 1 071
  • София
Добро Simple Smile От следващата седмица зехтина горчивия ли беше? Simple Smile

Да. На мен ми горчеше. Много.
В Била в момента има някакъв на 10лв...cirio нещо се беше марката. Но не знам как е.

И този в Била горчи страшно. Прецаках се с две бутилки от Метро, чудя се какво да го правя. Накрая си  взех една тенекия гръцки от едно магазинче в Кресна и мирясах.😁

# 1 072
  • 1st floor
Може ли да ми кажете каква е трайността на имитацията на Бейлис - Кралица Марго, ако стои в хладилник? У нас такива неща не се пият  Mr. Green и да знам да го давам ли на някой или може да стои...

Тримерът от кой ден е? Нещо не го намирам.

# 1 073
  • Пловдив
Може ли да ми кажете каква е трайността на имитацията на Бейлис - Кралица Марго, ако стои в хладилник? У нас такива неща не се пият  Mr. Green и да знам да го давам ли на някой или може да стои...

Тримерът от кой ден е? Нещо не го намирам.
от понеделник,на 12 стр. долу в ляво.

# 1 074
Взех бански на детето и на мен. Дамските бяха обрани в 9ч. Половинките де. От целите имаше много.

Има неподсладено кондензирано мляко. В картонена кутия ниска с капачка. 7.5%.
Сладкото е 9%.

# 1 075
Тета, кажи за размерите? Кой модел взе ти?

# 1 076
  • have faith and be patient ..
Взех бански на детето и на мен. Дамските бяха обрани в 9ч. Половинките де. От целите имаше много.

Има неподсладено кондензирано мляко. В картонена кутия ниска с капачка. 7.5%.
Сладкото е 9%.

Охххх много е сладко бе , аз по принцип обичам сладко , но това е ... разбих на бързо две сметанки с ягодката , добавих едно кондензирано мляко, някакви малки розови шоколадчета от малката .. ами много сладък стана , сутринта пробвахме само сладолед ,ужас , май трябваше и едно маскарпоне да сложа ..

# 1 077
  • Асеновград
Взех си джапанки и аква обувки за тях нямаше изобщо хора, но на банските беше лудница.В 8.30ч. вече връщаха.

# 1 078
  • Бургас
Тет, това кондензирано мляко неподсладеното НЕ става за сладолед или крем. Консистенцията на сладкото е съвсем друга и затова се ползва то. А за да не е отровно сладък сладоледа, пробвай рецептата, която аз споделих - не само с разбита сметана кутийка, но и с крема сирене или маскарпоне. Хем става по-креместа и плътна консистенция, хем сладкото се разпределя мааалко по-добре. Ако пак ти идва много сладко, зарязваш тази рецепта точно и пробваш друг вид Wink

# 1 079
Да, пробвай онзи на основата на замразен банан, не е лош, макар че моите деца не го харесаха много. У дома не сме фенове на банановите изделия точно. Но на сладолед става готини и не ужасно сладко

Общи условия

Активация на акаунт