Лидл 115 - Майска тема

• 134 284
  • 1 179
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Козлодуй
Купих и аз половинките бански белия, Тета ама той на моряшка шарка - не е съвсем бял - харесва ми Simple Smile Взех и един цял  черен, но не ми отива оставих си го ако ходим на закрит басейн, но не се харесвам с цял бански Simple Smile През зимата нали пуснаха и плажна рокля на моряшка шарка та имам и нея да си отиват Simple Smile
От намалените стоки си взех един потник от тия ленените ама много широк на дупето та ще го поправям на Лидълската шевна машина Simple Smile

# 1 141
  • Бургас
Те дано я имат, да не купувам хлебопекарна по спешност. Така свикнахме с домашен хляб, че си е жива мъка като купувам от магазина сега и ако ще чакам дълго, не знам.
Аз хлебопекарната рядко я ползвам вече, но дори и да не ми се меси на ръка, там пускам само козуначено тесто да се меси или някакво по-капризно бяло. Почти не съм я ползвала за печене даже. Меся или в машината или на ръка разни бързи теста, втасват, оформям и пека във фурната. Иначе не може да ми докара точния вкус, цвят и консистенция дето ги искам и мога да си ги постигна във фурната. Ама имам време и ми се занимава де Wink

# 1 142
И да ви кажа къде има сгушенка на далавера в момента

Сгушенката подсладена ли беше и ако да, много ли?
На съдържание пише мляко 55 процента , захар 45 процента.
Не зная много ли е , аз ги взех за мм да си слага в кафето , ама той нещо не е ентусиазиран. Та ще правя някакви неща от рецептите в темата.

# 1 143
За мен е ужасно сладка сгущенката, ужасно. Правя френската селска с нея, слагам 250 гр. маскарпоне, цяла заквасена сметана и пак ми е сладко, смятайте

# 1 144
Тая сгущенка може да се ползва при изследването ОГТТ - обременяване с глюкоза....пийваш и ти мерят инсулин и захар на 60 и на 120 минута....

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 11:54 от teta75

# 1 145
  • до едно тепе
Тая сгущенка може да се ползва при изследването ОГТТ - обременяване с глюкоза....пийваш и ти мерят инсулит и захар на 60 и на 120 минута....
Виж това е идея. Че с глюкозата голЕма мъка. Награбих се и аз сладолед да правя, ама като ви чета май няма да е. Сметаната ще я оползотворя, ама кондензираното мляко май не. Освен само детето да го лапа тоя сладолед.

# 1 146
Можело крем карамел с нея да се направи...четох някъде.

# 1 147
Ехе , търся аз в нета и ми излизат рецепти в бг мамма със сгущенката Joy
http://www.bg-mamma.com/?topic=547229.645

Когато направя нещо , ще се похваля. Няма да отиде "зян"

# 1 148
  • Beyond the stars
Какво точно са тези термосмесители?
Като нагреватели за вода?

Смесител, при който няма нужда да се наглася с врътки температура, водата си излиза на 38 градуса. Като ако искаш по-топло или по-студено също може да се регулира, ама не можеш да се ощавиш без да искаш и не връткаш врътки  Laughing

# 1 149
За деца били удобни - пуска си водата и се къпе самО, без да се притесняваш, че е с прекалено студена или с прекалено гореща вода....

# 1 150
  • Beyond the stars
Мхмм аз като малка много мразех и не можех  да нагласям и дълги години се къпех с почти само студена вода или почти само вряла  Grinning За това многооо ги харесвам тези сега.

# 1 151
Вчера си взех от целия черен бански с чертичките и много хубаво стои. Благодаря на потребителката, която ги похвали Flowers Hibiscus.

Няма ли да има нова тема?

# 1 152
  • Бургас
Тц. Чак като попитат поне 20 човека - тогава Stuck Out Tongue

# 1 153
То аз таквоз, всъщност сериозно ще питам, защото не разбрах кой ще пуска темата Joy

# 1 154
  • Бургас
За деца били удобни - пуска си водата и се къпе самО, без да се притесняваш, че е с прекалено студена или с прекалено гореща вода....

И за баби недовиждащи също е удобно Simple Smile
 Много е готино, майтапа настрана. И като започне да свършва топлата вода в бойлера не става хладка, тече си на настроените градуси. Е, като свърши теква направо студена де, моята щерка само тогава излиза от банята Wink

Общи условия

Активация на акаунт