Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 428
  • 796
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Не бих казала че е удачно сгъването и разгъването всеки ден....
А и така на матрака място трябва да се търси....
Габаритните размери са по-малки на сгъваемата. Това и е предимството.

# 301
Дървените плоскости са по 2 см., а платът на сгъваемите е все пак около някаква конструкция и не е милиметър. За сантиметър от всяка страна ли става въпрос, че се пести?

Чекмеджетата побират неща като всяко друго чекмедже.

# 302
Много са обемни заради чекмеджетата. Самите чекмеджета са ми много неудобни. Особено тия под леглото.

Заради люлката свалянето на нивото е трудно. Сам човек не може да го направи.

# 303
  • Пловдив
В моя случай и един сантиметър е от значение!
Олекотен вариант, мести се навсякъде, където решите....
Все пак всеки си решава кой ще е най-добрият вариант за помещението, в което ще е детето!

# 304
Малдини, целият им монтаж и демонтаж на трансформиращите е ужас, не само второто ниво. Докато бях в болницата ММ е викнал дърводелец да помага, че бяхме изгубили схемата. Joy На мен са ми удобни чекмеджетата, даже и люлката ми върши работа, но с кеф ще го шитна след година.

Разбира се, че всеки си решава. Но като се каже колко място спестяват, нека си говорим реално. Иначе на мен ми се е случвало и 0.5 см да са ми много (за толкова не влезе сушилнята през вратата на банята).

# 305
Добре де, не всички стационарни дървени са с чекмеджета ... дори има сгъваеми 140х70, които са по-големи от не сгъваеми 120х60.

https://www.ebay.co.uk/itm/TEDDY-BEARS-BABY-COT-120x60-BOTTOM-DR … 675.c100005.m1851

# 306
Нашата е дървена, с колелца и без чекмеджета. Много е лека и без проблеми я местя дори от стая в стая.

# 307
Ех, ако не живеехме под наем и имахме повечко място щях да си взема най-обикновено за 160-180 дървено от Икея, отделно скрин или гардероб ... Взехме от тези на Лорели 3в1, сглобяването е мама миа, ама се надявам да върши работа поне...

# 308
Попи и при нас беше същото. Разглобена на 100 части и с инструкции 2 страници (т.е. никакви). ММ викаше майстор и за сглобяването и за свалянето на нивото. Пак добре, че е подарък от роднини на мъжа ми, та не съжаляеам толкова за пръснатите пари.

# 309
  • Пловдив
Моята пък се сглобява супер лесно. Тя е сглобена, само я разгъвам и горните тръби като ги опъна, се чува едно щракане и е готова!
Мислих, че на всички сглобяването е еднотипно! Пък то, като ви чета, се оказва, че трябва да запиша специално още едно висше за сглобяване на кошара Wink

# 310
Спестяване на място имам предвид, че няма шкафове и тем подобни, които да заемат допълнително място, вие пък за всяка дума се хващате.
Сестра ми ми даде дървена кошара 120/60, ами не се събра на мястото, на което влезе сгъваемата със същите размери. Не знам защо, но е факт.

Не я сгъвам всеки ден, даже откакто сме я сложили нито веднъж не е сгъвана.

Almond eyes, той матракът е сгъваем, не е цял. Ако не намеря дунапрен, ще взема още един матрак и готово.

# 311
  • Германия
Аз пък друго имам предвид като казвам, че спестява място. В спалнята нямам свободна стена, където да сложа дървено легло. Аз поне такова не мога да го изтипосам на средата на стаята. Сгъваемата кошара съм я сложила между леглото, един скрин с чекмеджета и една табуретка - местя кошарата насам натам за да отворя чекмеджетатат примерно. Като направим детската и малката се премести там, махаме леглото и толкова

Да, долното ниво е много ниско, на мен ми е проблем само като вадя малката, защото много ми тежи. Иначе е въпрос на навик

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 21:41 от TeoM83

# 312
Аз имам място, но също искам да си я местя, затова ще търся дървена с колелца и с решетки от всички страни - да се вижда и да може да се закача органайзер.

Долното ниво, според мен, е за времето, когато бебето вече може да си слиза, да не лети няколко пъти отвисоко, през решетката ... като сестра ми Simple Smile

# 313
Долното ниво при нас първия път го преместихме, когато започна да се изправя (7-8м). Сега с бебето директно монтирахме на долно ниво, но сме с две креватчета, едното закачено без преграда за спалнята. Слизането с каката го улеснихме, като махнахме 2 пречки, за да не се изкушава да прескача (1г. и не си спомням колко месеца).

Органайзер си поръчах от Алиекспрес за 7-8$. Много успешна покупка се оказа.

# 314
Органайзер си поръчах от Алиекспрес за 7-8$. Много успешна покупка се оказа.

За какъв органайзер става дума, може ли снимка или линк?

Общи условия

Активация на акаунт