Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 438
  • 796
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Поръчвам и аз от Джордж, но с посредник. Харесва ми материята им и са изгодни. Иначе съм фен на Лидълските дрешки, H&M, Rach, Topolino, Мариела кидс - това като марки. Последните три пазарувам от един квартален магазин в Свобода. В Косара ги предлагат също (имат само един магазин в Младост).

# 331
Ако имате възможност да поръчате от САЩ, препоръчвам Carters. Невероятно качествени са всички неща които съм поръчала, а цените с намаление са направо смешни.

# 332
Лъки, как поръчваш от там? По-скоро как ти ги доставят до тук?

# 333
Предполагам трябва да се плаща и мито, и ДДС.

# 334
Зависи.
Ддс се плаща за поръчки на стойност над 30 лв, мито над 300лв.

# 335
В такъв случай, ако няма да се прави голяма поръчка, може. Доставят до Бг или с превозвач.

# 336
  • Варна
Какви превръзки за след секцио да избера ? Нещо от тея тип Канпол или просто от някоя аптека ?

# 337
Мис, аз бях взела следродилни. (Цял плик с различни размери Joy )

Абсолютно излишно ми беше на мен най-дебелите. Просто със секцио чистят доста добре и на мен лохиите хич не ми бяха силни, но си ги имах към 40 дни. Последните 2-3 седмици с ежедневни превръзки ходех.

# 338
Включвам се от нищото, но ако някой си търси активна гимнастика, НЕ си купувайте на Fitch Baby, евтина тъпотия, която просто няма как да се ползва. Бебето ми е на 2 месеца и играчките се търкат в корема и, а тя е 5кг и е далеч от голямо бебе. Сега ще мисля вариант да закача грифа на кошарата...

# 339
  • Някъде там
Момичета незнам дали това е темата или има тема за новородени! Става въпрос за колики и т.н.

# 340
Лъки, как поръчваш от там? По-скоро как ти ги доставят до тук?
Носят ми ги в чекирания багаж. За сега 90% от дрешките ни са от там...Поръчвам, доставят ги до адрес там и познат като пътува на сам ми ги носи.
Иначе има начин да се праща през румънците, но си е занимавка.

Какви превръзки за след секцио да избера ? Нещо от тея тип Канпол или просто от някоя аптека ?
Обикновени нощни ползвах аз, always.

Момичета незнам дали това е темата или има тема за новородени! Става въпрос за колики и т.н.
Kазвай какво те интересува?

# 341

Може би по-скоро търсиш тази тема, тук още се приготвя багажа за родилното Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/?topic=1041073.330

# 342
  • София
От САЩ с бг превозвач може да се доставя.

# 343
Трябва наистина да са много изгодни дрешките, за да се ползва превозвач от САЩ. Този, който ползвам е +20% нагоре и 10$ /започнат кг. За стоки, които в Европа не могат да се намерят, става, но за дрешки на мен лично не ми се връзват дори и от разпродажбите им.

# 344
Имам приятелка в САЩ. Но тя си идва рядко. За превозвач прочетох, че доста солено излиза.

Общи условия

Активация на акаунт