Подготовка за малкия човек - тема 3

• 63 404
  • 796
  •   1
Отговори
# 435
Аз започнах с козметика на Бейбилов, но след третия ден започна едно обелване на кожичката и минах на Юриаж. Веднага се оправи. След това взех А-Дерма, детската серия Прималба, доволна съм много и от тях. Към момента още ги ползвам.
Кремове за дупе ползвах какви ли не, но при подсечено само македонският крем Галафарм му помага на моят хубавец.

# 436
А какво е слинг? Simple Smile

# 437
  • Варна

шал  за носене на бебе. Wink

# 438
  • Бургас
Козметика ползвах на Мустела, много време ми трае, редувах с Клоран, физиологичните гелове за измиване. До ден днешен си я къпя с него и аз също го ползвам. Много са икономични големите опаковки. Бебешко олио ползвах на Хип. За подсичане само здраве я оправя и все още е с много чувствителна кожа и си го ползваме него. Общо взето това е като козметика.

Сега вече е на 4, купувам отделно шампоан на Клоран за детски къдрици и спрей за лесно разресване. Все още се къпем с физиологичният гел на Клоран. Крема, който и двете ползваме е на Авен- Триксера. Слунцезащитният от бебе и е на Уриаж. Мнооого бавно вървят козметиките, аз зареждам все на промоции и големи опаковки и са ми много икономични.

За слинг за съжаление не се бях светнала, чак на около 3месеца ме светнаха и директно купихме раница ергономична. Носих я почти до 3 и малко години. Много добра покупка и инвестиция! За следващото ще взема и слинг от първият ден.

Възглавница до ден днешен не ще.

Чувалчета купих няколко/първо бебе от де да знам, че не се купува 1 за проба и ако понесе тогава повече/ Не искаше да спи в него от ден първи. Мяташе се мърдаше, не ще. В болницата я повиваха и все ми се караха, защо съм я отвивала, а аз не съм я докосвала, тя сама се измушваше. Не търпи да е заклещено и това е.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 15:18 от Cherry^Blossom

# 439
  • София
Козметика съм ползвала много - Хип, Себамед, Бочко, Биодерма. В момента имам на Здраве бебе и спечелих тук от форума на Нивеа, та ще я пробвам. Получи лек обрив от Дав, само от тях не съм доволна.

# 440
Момичета, а какво купувате стартово за новородено?  Не марка, а какви продукти имам предвид? Изборът е голям и не знам кое влиза в употреба в началото, кое се ползва по-късно...?

Мисля да взема универсално измиващо за коса и тяло, хидратиращ лосион и крем против подсичане. Дали ще е достатъчно?

# 441
  • Германия
Виж на първа страница, има няколко линка със списъци какво е необходимо
Също и подробно обсъждахме какво трябва и не трябва в първата тема 👍🏼

# 442
Момичета, а какво купувате стартово за новородено?  Не марка, а какви продукти имам предвид? Изборът е голям и не знам кое влиза в употреба в началото, кое се ползва по-късно...?

Мисля да взема универсално измиващо за коса и тяло, хидратиращ лосион и крем против подсичане. Дали ще е достатъчно?

И аз съм взела тези неща + слънцезащитен крем, но той не е за първите дни Simple Smile

# 443
Измиващ гел за коса и тяло, лосион за тяло и крем за дупе са напълно достатъчни откъм козметика.

# 444
  • Телиш/Плевен
Измиващ гел за коса и тяло, лосион за тяло и крем за дупе са напълно достатъчни откъм козметика.
+ 1
И аз бях взела тези неща.

Иначе за марките - много е субективно и няма как да се избере марка на база препоръки. Децата са различни и за едни е добра една козметика, за други - друга. Купете това, което харесате и вече при употребата ще видите как продуктите се отразяват на бебето. Ако някой създава проблеми, го сменяте и така докато улучите „вашата“ марка.

# 445
Здравейте!
Мисля да почна да пера дрешките, с които съм се заредила, но се притеснявам да не ги прецакам нещо.. Понеже има няколко по тъмни дрешки, как да процедирам- да ги разделя ли бяло и цветно/тъмно или всичко заедно? (Дрешките са на Джордж и Маталан, ако има значение)
Хубав ден ви желая 😊

# 446
  • София
Аз не ги деля, слагам цветоулавящи кърпички.

# 447
И аз ползвам цветоулавящи кърпички.

# 448
И аз ползвам кърпички, ама един тъмен чаршаф успя да боядиса няколко дрешки въпреки кърпичките. От тогава ги деля на тъмни и светли.

# 449
И аз с кърпички действам.

Общи условия

Активация на акаунт