Януарски Мами 2019

• 53 971
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро! Вчера по време на официалния преглед се установи, че си имам контракции. Сакчето се е сплескало. Доктора каза, че не е проблем, че ще се оправи, но каза да почивам повече и да пия но шпа няколко дни. Иначе всичко е наред, отговаря си на седмиците.
Вече съм 2кг отгоре. Joy

# 106
Момичета моят гинеколог при който ходя от 18 годишна ми беше казал че не гледа бременни по ЗК. Чудя се има ли смисъл да отивам при него въобще. Как мислите? При кой ще ходите вие?

И аз съм много в чуденка къде да се запиша. Първият преглед ще го направя в Шейново ,но там не ми харесва ЖК ,защото е платена ,а не предлага кой знае какво за тези пари. Там където се следях миналият път -беше по здравна каса. Имаше една млада докторка ,която си се занимаваше с мен и всичко беше супер. За мое съжаление обаче тя се е преместила в Шейново.
На 28,05 ще отида на преглед и после ще го мисля .

Усмихнат ден !

# 107
  • София
Здравейте и от мен Blush от утре влизам в 7 г.с. Утре ми е и първия преглед при гинеколог и се надявам всичко да бъде наред. Моите симптоми за сега са търпими, придърпването ниско долу почти отшумя, все по-рядко го усещам, гърдите обаче ме болят ужасно много, зачестява главоболието и виенето на свят в определени ситуации и съм доста емоционална. Това, което най-много ме притеснява е, че още в 5 г.с. започнах да получавам кървене след ходене по голяма нужда. По принцип преди време страдах от вътрешни хемороиди, но от доста време ги бях овладяла. Имам редовен стомах, нямам запек, храня се здравословно с много плодове и зеленчуци, спазвам много добра лична хигиена... и сега се появиха симптомите отново. Притеснявам се на какво може да се дължи и ако от сега започне не знам какво ще бъде занапред Disappointed Утре ще говоря с гинеколога си, записах си час и за проктолог. Надявам се да се намери решение и да не е много сериозно. 

# 108
На 22.05 съм на преглед запазих си час при др.Мерджанов (Пловдив),ноооо не питах за адреса трябва пак да звънна да питам!😂😂
Дано всичко е наред с всички ни!🤗🤗
Единствено ме болят гърдите и то много и имам хищен глад....качила съм 2кг вече, идея си нямам какво ще стане до края...

# 109
Pinko82 къде прави инвитрото ? Аз също съм след инвитро?

# 110
В Надежда при Персенска.
Pinko82 къде прави инвитрото ? Аз също съм след инвитро?

# 111
Значи,сме се виждали и ще се виждаме занапред.Аз също съм в Надежда при Стаменов Simple Smile .Кой ден си след трансфера Simple Smile

# 112
Трансфера ми беше на 17.04. Утре става месец Blush

# 113
Ти си малко преди мен Simple Smile Моя беше на 20.04 .Кога ти е следващия преглед?Пътуваш ли от някъде.

# 114
Шанел, писах ти на ЛС.

# 115
Здравейте! И моят дискомфорт ниско долу отшумя. Вече съм в 7 г. с. В петък се надявам да чуем сърчице! Чуствам се отпаднала, нищо не ми се яде, а съм гладна 😄  Не съм сигурна лошо ли ми е, не ми ли е лошо.. Днес си измерих температурата 37.1 , може и да съм лепнала вирус Weary

# 116
  • София
Здравейте, след много четене се записвам и аз тук Heart
Термин 9.01. Днес бях на преглед 6 седмици и 2 дни и се видяха пулсации Heart
Имам една девойка, която тази година ще става на 5.
Пожелавам ви много лека бременност и здрави вързобчета на финала.

П.С. Има ли и други като мен с ниско кръвно- моето е 90/60 и ми става доста лошо на моменти.. Дано мине скоро..

# 117
  • София
Здравейте! И моят дискомфорт ниско долу отшумя. Вече съм в 7 г. с. В петък се надявам да чуем сърчице! Чуствам се отпаднала, нищо не ми се яде, а съм гладна 😄  Не съм сигурна лошо ли ми е, не ми ли е лошо.. Днес си измерих температурата 37.1 , може и да съм лепнала вирус Weary

И аз съм по същия начин, нямам почти никакъв апетит, но много бързо огладнявам, както и си усещам тялото много по-топло от преди и ми е отпаднало... почти сигурно не е вирус Laughing

# 118

П.С. Има ли и други като мен с ниско кръвно- моето е 90/60 и ми става доста лошо на моменти.. Дано мине скоро..
Честито и успешна бременност! Аз също съм с ниско кръвно. И на мен ми прилошава, причернява и завива свят дори. И аз имам едно момиче на 3г4м. 😊 С първата бременност повръщах до 5ти месец почти. Сега се надявам да ми се размине. Все още не ми се гади на мен. В 5та седмица съм.

# 119

Аз също съм с ниско кръвно. Но не ми е лошо за сега. 5 седмица съм

Общи условия

Активация на акаунт