Януарски Мами 2019

• 54 022
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
ioni_666, moodie, и при мен е същото. Отпаднала съм, нищо не ми се прави, лошо ми е, нищо не ми се яде. Но знам, че е важно да се храня и понеже при мен е на вълни, гледам като ми попремине за малко и да използвам да хапна нещо. Понеже отскоро ми е така не съм успяла да го проверя, но имам чувството, че се случва в определени часове от деня. Ще гледам да го засека и така ще ми е по-лесно да си планирам деня.

Леко бременеене на всички новоприсъединили се Heart Exl

# 121
Здравейте! И моят дискомфорт ниско долу отшумя. Вече съм в 7 г. с. В петък се надявам да чуем сърчице! Чуствам се отпаднала, нищо не ми се яде, а съм гладна 😄  Не съм сигурна лошо ли ми е, не ми ли е лошо.. Днес си измерих температурата 37.1 , може и да съм лепнала вирус Weary
И аз съм в 7г.с. , за жалост изкарах някаква ужасна настинка и още поддържам 37.1 , но съм на Оспамокс 1000 , в петък ще разбера дали всичко е наред , дано не съм навредила на бебето . Успех на всички на прегледите Simple Smile

# 122
Радвам се, че не съм единствената с тези симптоми 😅 Звънях на гинеколожката, каза че мога да взема парацетамол или панадол (все още не съм). Лепнах си на челото Kool patch и се чуствам по-добре. Опитвам се да хапвам по нещичко.
Dara_30 и при мен е на вълни. Сутрин ставам зверски гладна, но след това почти нищо не ми се яде, а имам апетит. Странно е за обяснение Simple Smile

# 123
Здравейте бъдещи мамчета , искам и аз да се запиша в темата . Видях двете чертички 4 дни преди МЦ на 02.05 , миналата седмица бях на лекар и видяхме и точицата другата седмица съм отново на преглед и дай боже вече да чуем малкото сърчице и дано всичко е наред 🙏 имам и аз леки болки от време на време , за сега нямам гадене или други неразположения .
Леко бременеене на всички и до финал🤞🙏❤👶

# 124
Момичета,  температура 37,1 С е нормална при бременност. И моята е толкова Simple Smile всички имаме вирус, ще ни мине след около 9 месеца Wink
http://bremennost.bg/bazalna-temperatura-pri-ranna-bremennost.html

Иначе и аз съм по абсолютно същия начин с храната, имам апетит, а нищо не ми се слага в устата Simple Smile. Но упорито обикалям магазина докато попадна на нещо, което ми се яде и набегом да го хапна/приготвя, преди да съм се разубедила Simple Smile.

Добре дошли и на новоприсъединилите се  мами в нашата група! Леко бременеене на всички, чакам още хубави новини от първите прегледи Simple Smile

# 125
Момичета,  температура 37,1 С е нормална при бременност. И моята е толкова Simple Smile всички имаме вирус, ще ни мине след около 9 месеца Wink
http://bremennost.bg/bazalna-temperatura-pri-ranna-bremennost.html

Иначе и аз съм по абсолютно същия начин с храната, имам апетит, а нищо не ми се слага в устата Simple Smile. Но упорито обикалям магазина докато попадна на нещо, което ми се яде и набегом да го хапна/приготвя, преди да съм се разубедила Simple Smile.

Добре дошли и на новоприсъединилите се  мами в нашата група! Леко бременеене на всички, чакам още хубави новини от първите прегледи Simple Smile

Ех, значи ще му се наслъждаваме на този вирус ❤ Благодаря ти за линка! Беше ми се покачила малко, но сега всичко е точно. Трябва и аз да обиколя магазина Thinking

# 126
Здравейте бъдещи мами! На 14.05 видях двете чертички,а на 22.05 ще ми бъде първият преглед.
Много ми е притеснено,защото вечерта преди да разбера,че съм бременна вдигнах висока температура,но не съм пила нищо за сваляне.
Усещам придърпване ниско долу,но предполагам,че е нормално!
Надявам се да си бъдем взаимна опора в бъдещите месеци! 👼🏻🤗

# 127
  • Sliven, Bulgaria
имам чувството че имам огромна тежест в стомаха едва в 7 г.с,а до края незнам.не м3 се хапва нища освен салати и плодове.температура се покачва при бременност нищо стряскащо

# 128
  • София
Момичета, да ви се оплача аз съм на преглед чак на 31.05.2018 г. - нямаше по-ранен час Frowning1 Дотогава ще бръмна...

# 129
Момичета аз все още немога да намеря групата във facebook.И линка също не ми го отваря.

# 130
Shannel сега трябва да успееш да я намериш
https://m.facebook.com/profile.php?id=2024037151169420&ref=content_filter

# 131
  • София
Аз днес бях на преглед, ехографът показа, че e на 6 седмици и 3 дни, но лекарят не можа категорично да каже дали вижда сърдечна дейност. Имаше някаква пулсация, но на екранчето се виждаше и на други места същото трептене. Каза ми да отида другата седмица отново... като цяло доста се притесних Sad

# 132
Момичета, да ви се оплача аз съм на преглед чак на 31.05.2018 г. - нямаше по-ранен час Frowning1 Дотогава ще бръмна...
Аз пък сама си направих да ми е на 22.05 а не на 21.05 например а можеше!!!Един ден не проблем голям,но толкова въпроси имам и най вече че до 11.04.2018 лекувах Е.коли в урината и не се махнаха гадините.Нямам никакви оплаквания,нищо при рутинен преглед ги намериха!!Само в урината са защото си правих микробиология във влагалището и там беше чисто от тях!Но пък сега имам лек сърбеж дни след положителният тест за бременност.Незнам ще се побъркам,смятам себе си за хигиеничен и сексуално отговорен човек,с партньор от панти века,защо ги има тези гадости?!😖
А сега и повече се шашкам дали няма да навреди на бебчо с предните ми две бременности съм нямала никакъв проблем от това естество!!!

# 133
Здравейте,
моля, новите мами, които биха искали да се присъединят към нашата фейсбук група Януарски бебета 2019, да ми изпращат съобщения на лични.

# 134
Аз днес бях на преглед, ехографът показа, че e на 6 седмици и 3 дни, но лекарят не можа категорично да каже дали вижда сърдечна дейност. Имаше някаква пулсация, но на екранчето се виждаше и на други места същото трептене. Каза ми да отида другата седмица отново... като цяло доста се притесних Sad
Не се притеснявай,според мен рано си отишла.На мен ми казаха да отида на 21-ви ден от закъснението,не по рано.След няколко дни ще се види сърчице и пулс.

Общи условия

Активация на акаунт