Януарски Мами 2019

• 54 150
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
VandG, шисах ти за групата фъф фб вчера Simple Smile
Някой беше питал за серклаж по-назад в темата, но не помня коя мама - имам син на 1 г 8 м, който благодарение на серклажа го имам. В началото на 5ти месец ми го сложиха по спешност така да се каже, че бях с 1.5 см шийка и толкова разкритие.
Слага се с пълна упойка за няма и 15 мин приключват нещата и нищо не се усеща и не е болезнено след това.
Махането беше малко гадно, че и то се наложи по спешност и без упойка, ноо си заслужава

Yellow_sun отговорих на съобщението ти сутринта, моля пиши, ако по някаква причина не си го получила.

# 391
  • София
Ох, аз съм в 9 г.с. вече и до момента с бебенцето всичко е наред, само, че аз се чувствам много зле психически. Непрекъснато съм уморена, нямам желание за абсолютно нищо, мога да се разрева и от най-малкото нещо и ми се гади от всичко, която съм обичала да правя до сега Sad чувствам се ужасно, че в този прекрасен момент, аз съм без никаква енергия. Нямам представа дали е от хормоните или съм стресирана от всичко, но просто не знам какво да направя, за да подобря състоянието си.

# 392
  • Варна
moodie, още малко ще е така, вярвай ми. И аз съм горе долу в същото положение, до обяд не ям, повдига ми се. После пък ми става лошо от глад,, постоянно гледам да полегна. Но наистина скоро ще си пушка и ще влезеш в най-якия триместър 😘 Кураж още малко.

# 393
  • София
moodie, още малко ще е така, вярвай ми. И аз съм горе долу в същото положение, до обяд не ям, повдига ми се. После пък ми става лошо от глад,, постоянно гледам да полегна. Но наистина скоро ще си пушка и ще влезеш в най-якия триместър 😘 Кураж още малко.

И аз на това много се надявам... Kissing Heart

# 394
  • Sofia
Ох, аз съм в 9 г.с. вече и до момента с бебенцето всичко е наред, само, че аз се чувствам много зле психически. Непрекъснато съм уморена, нямам желание за абсолютно нищо, мога да се разрева и от най-малкото нещо и ми се гади от всичко, която съм обичала да правя до сега Sad чувствам се ужасно, че в този прекрасен момент, аз съм без никаква енергия. Нямам представа дали е от хормоните или съм стресирана от всичко, но просто не знам какво да направя, за да подобря състоянието си.

И аз съм така. След месец ще сме забравили за този период Simple Smile

# 395
Така  е момичета скоро всичко ще отмине, после други "проблеми" ще ни вълнуват.
 Аз обаче още не съм влязла в тази фаза моят  термин е  31 януари така че ще съм по-назад с оплакванията.😊

# 396
  • Хасково
Да се включа и аз Simple Smile
В момента съм в средата на 8-ма Г.с. Всичко а бременноста е наред, но гаденето и повръщането ме съсипват! Нямам търпение този период да отмине.
Терминът ми е на 13 януари.

# 397
Добре дошли на всички нови бъдещи мами! Желая успешна бременност на всички! Аз също се чувствам много зле, постоянно ми се гади, повръщам, отпаднало ми е, изморено, нищо не ми се прави. 2 дни личната лекарка ми пускаше системи, надявам се малко да ми поразмине от тях. Аз съм в 7г.с.,надявам се скоро да приключват неразположенията.

# 398
Добре дошли на всички нови бъдещи мами! Желая успешна бременност на всички! Аз също се чувствам много зле, постоянно ми се гади, повръщам, отпаднало ми е, изморено, нищо не ми се прави. 2 дни личната лекарка ми пускаше системи, надявам се малко да ми поразмине от тях. Аз съм в 7г.с.,надявам се скоро да приключват неразположенията.
Аз съм в 8 г.с и 6 дни и още ми е едно никакво.В понеделник съм на преглед,аз след теста и прегледа при лекаря,някак си "изключих",че съм бременна,освен неразположенията които са си гаднички на моменти!!!Корема ми е адски подут,все едно съм вече в 6 месец...😂😂😂 подут,подут ама се сещате газове до откат🤣🤣🤣.Най вече,че постоянно ми е уморено също така хапвам си,но по често киселко да е,сладкото все още не ми влиза в менюто!

# 399
Момичета здравейте 🙂! Добре дошли на новите мами, лека бременност и пухкави бебоци😘! Аз днес бях на преглед, лекарката каза, че сме пораснали 6гс и 5 дни, а по календар трябва да съм 7гс и 2 дни, каза че в това нямало нищо тревожно. Аз се притесних и за това, че ме пита дали съм имала някакви зацапвания защото съм имала леко отлепяне и трябва много да се пазя. Оф, сега до другата седмица на прегледа ще ми се пукне душата да го мисля дали всичко ще е наред...

# 400
Всичко ще е наред ,но трябва повечко да си почиваш .Никакво стоене дълго време права,нищо над 2 кг не вдигай ,не мести уреди и мебели .Сега му е времето да те поглезят Simple Smile

# 401
  • София
Момичета, в коя болница смятате да се следите и раждате. Аз първоначално бях решила в Надежда, само че вече много се колебая. Днес се опитах да си запазя час за ЖК за следващия месец, но имаше свободни само при Стоянова и Димова... не ми се иска при нито една от тях. А много ме притеснява факта и, че ще трябва да родя при когото се падна. Все повече се замислям за Щерев, но все още събирам повече информация и мнения за там.

# 402
Аз ще съм в Надежда.Не знам още при кого,но ще питам д-р Стаменов да каже.

# 403
Хопчи, не се притеснявай! И при мен бебчо изоставаше с няколко дена при първия преглед, горе долу както при теб отговаряха седмиците. Но сега при втория преглед почти си е наваксало. Лекарката ми каза, че това често се случва и не е притеснително, стига развитието да си върви с едно темпо. Щом нямаш зацапване, значи не е сериозно, но както те е посъветвала shannel, просто почивай повече и без тежко.

moodie, аз избрах докторката си, не болницата. Тя ми препоръча и кой да ме следи по каса и съм много доволна. Според мен по-важното е да имаш доверие на някого и хубава връзка с него. Да си уверна в професионализма му и едновременно да го чувстваш като приятел. Щастлива съм, че при мен случая е такъв и бих родила с моята докторака в която и да е болница.

# 404
Аз се спрях на д-р Богословова. Тя изражда във Вита Simple Smile По каса ходя при д-р Цачева от 7 ДКЦ.

Общи условия

Активация на акаунт