Януарски Мами 2019

• 54 189
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Когато не мога да го поставя вагинално го пия.Няма проблем.Но понякога ми става лошо ,когато го приемам през устата.Взимам го на точен час и не винаги имам възможността за вагинално поставяне Simple Smile
И аз съм го приемала през устата. За около 20 мин имах световъртеж 😄
За сега не съм го приемала така, но ако ми се наложи не мисля че има проблем, само да не ми прилошава.

# 301
Когато не мога да го поставя вагинално го пия.Няма проблем.Но понякога ми става лошо ,когато го приемам през устата.Взимам го на точен час и не винаги имам възможността за вагинално поставяне Simple Smile
Аз откакто го пия не мога са се вдигна от леглото довечера ще го сложа вагинално ще видя и за напред!На мен ми е приписан 2×вечер вагинално,но се лекувах и ми казаха да е орално за това време!Аз малко преди прегледа бяхме с ММ на разходка и на едно нанадолнище паднах по дупе подпрях се на ръката и не паднах рязко и силно,дали не се получило тогава това отлепяне?Нямам търпение пак за прегледа!!😁😁

# 302
  • Sliven, Bulgaria
и на вчерашния преглед няма сърциче момичета

# 303
Здравейте, бъдещи мами!
Ако може и аз да се запиша при вас. Терминът ми е 18 януари. Трета бременност ми е - имам две момченца - едното на 5 години, а другото - на 8 месеца. В момента съм 6 г.с. и 4 дни. Почти никакви симптоми, освен отпадналост и голям глад Relaxed
vaniliq82, не се отчайвай! Рано е за сърчице. Мен ме викат след 9 г.с. за сърдечна дейност.

# 304

Не се отчайвай Ванилия. И при мен стана така. Аз, обаче мисля че е по-добре така, отколкото на по-късен етап да се установи проблем. Сега тялото ще се възтанови по-бързо,  психиката... дано и тя заедно с него.
Прегръдки и ако имаш нужда ми пиши на ЛС.

# 305
Мила, а какво каза лекарят, който те гледа?

# 306
  • Sliven, Bulgaria
каза ,че няма смисъл да чакаме повече и да престъпя към абразио

# 307
Момичета при вагинален прием на Утрогестан , може ли да имам интимни контакти с презерватив , все още не сме пробвали с мъжа ми , да си призная малко ме е страх да не стане нещо 😃 сигурно е глупав въпроса ми , споделете мнения Simple Smile

# 308
каза ,че няма смисъл да чакаме повече и да престъпя към абразио
Ох мила много съжалявам .Пак ще стане .Станало е веднъж,пак ще стане.Стискам ти палци много скоро пак да ни се похвалиш.Три цикъла да минат ,ще си изкараш едно прекрасно лято и ще видиш как ще се почувстваш заредена.Минала съм по този път няколко пъти и знам какво е.Всичко ще се нареди .Не може ли без абразио???

# 309
Момичета при вагинален прием на Утрогестан , може ли да имам интимни контакти с презерватив , все още не сме пробвали с мъжа ми , да си призная малко ме е страх да не стане нещо 😃 сигурно е глупав въпроса ми , споделете мнения Simple Smile
Ако се чустваш добре и не ти е забранено от лекар защо не? Simple Smile в първите седмици нямах никакво желание, но сега вече и сънувам.. Аз също съм на утрогестан и не ползваме презерватив Thinking
След първият преглед лекарката ми каза "Ами честито. Продължавай да си живееш нормално." Приех го за зелена светлина.
Vaniliq82 прегръдки!! Стискам палци следващият път всичко да е наред! И да ни се похвалиш!

# 310
Vaniliq82 много съжалявам Sad. Почини си, бъди силна и вярвай, че след нещо лошо идват два пъти по-хубави неща в живота ни! Ни сме с теб и те подкрепяме! Изпращам ти много прегръдки! Сигурна съм, че всичко ще се нареди следващия път!

# 311
Vanillq82, съжалявам! Ще се случат нещата, сигурна съм! Прегръдки!

# 312
Vanillq82, и аз съжалявам Sad  Желая ти бързо да преминеш през това!

Момичета, а вие колко често ходите на преглед? Като ви чета имам чувството, че е през или дори всяка седмица. При първия преглед моята докторка ми даде дати за седващите прегледи и те са горе долу по веднъж на месец.
Аз минах вчера за направление през личната ми лекарка и вече имам право да запиша да ме следят и по каса, макар че май не е включено много. Но поне няколко пъти в повече ще мога да проверя как е бебчо.

Вие планирате ли нещо за лятото? Аз имах доста планове преди да забременея, дори имам самолетни билети за едно гоямо пътуване в чужбина. Искаше ми се да отида и на море. Но сега не съм съвсем сигурна. Предполагам, че като понаближи, би трябвало гаденето да ми размине. Притеснявам се също, ако в моя случай се наложи серклаж, може би ще е по-добре да си почивам вкъщи. Разбира се, преди да реша каквото и да е, ще се консултирам с докторката. 

# 313
Аз ходя на 6 дни .Но при мен е друго .Аз съм след инвитро.

# 314
Vanillq82 съжалявам за това което преживяваш. Ние август плануваме да се прибереме за 2-3 седмици в България и там ще почиваме.

Общи условия

Активация на акаунт