Нашите кухни - 74

• 99 621
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Велико Търново
Някой може ли да ми помогне да открия тези плочки? Благодаря!

# 526

Вижте в Баня Стил, имат подобни модели. - https://baniastil.com/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B … D1%85%D0%BD%D1%8F

# 527
No_frame bitch, честита кухня Simple Smile Хубава е, и е различна. С удоволствие да я ползваш и по-нататък Simple Smile

# 528
На Керос са май.
Виж в каталога. White body са сериите, които правят в България.
Можеш да започнеш от тук -
http://www.keros.com/es/producto/series/soho

# 529
  • София
Помагайте моля , как да оформя горните шкафове, по-скоро как ще изглежда  по-добре защото кухнята малка и къса , а искам шкафове догоре/ или почти до края, получават се 90 см https:///. Малък апартамент, ще го давам под наем, не искам да я преправям, така я получавам ново стоителство, наредени един до друг хладилник, мивка, котлони, долу фурна на късата стена. Евентуално и как да направя остров, нещо да е хем маса , хем работен плот , защото в кухнята такъв нямам.

# 530
  • софия
No_frame bitch, страхотна кухня! Със здраве и удоволствие да я ползваш!

# 531
О-о-о, No_frame bitch, абсолютно разкошество! Фаворитка си ми. Много и интересни детайли, но няма нищо произволно и всичко си е на мястото. Личи си, че е мислено от професионалист. Кой ти прави проекта?
От какъв материал е кухнята? И тези елементи по корпуса и плота от розово злато какви са? Дай някоя снимка на детайлите и на отворени вратички. Прозрачните чекмеджета също са много оригинални. И това с баланса на острова си е цяло изкуство да се проектира ....

# 532
О-о-о, No_frame bitch, абсолютно разкошество! Фаворитка си ми. Много и интересни детайли, но няма нищо произволно и всичко си е на мястото. Личи си, че е мислено от професионалист. Кой ти прави проекта?
От какъв материал е кухнята? И тези елементи по корпуса и плота от розово злато какви са? Дай някоя снимка на детайлите и на отворени вратички. Прозрачните чекмеджета също са много оригинални. И това с баланса на острова си е цяло изкуство да се проектира ....
Да и аз съм възхитена от острова и стъклените му крака.............и осветлението....No_frame bitch снимай моля те по подробно отделни детайли, честно казано до сега такава кухня не бях виждала! Къде ти я правиха? newsm78

# 533
Благодаря, радвам се че ви харесва, мед е, тънък слой истинска мед, залепени в/у плоскост,вратичките и светлото и тъмното е мфд боя,изобщо цялото жилище е мед и тюркоаз хаха Heart

# 534
  • София
Здравейте, купувал ли е някой аспиратор за пълно вграждане, фронтално на шкафовете не се вижда и да е около 250 лв ?

# 535
[/img]
Здравейте, купувал ли е някой аспиратор за пълно вграждане, фронтално на шкафовете не се вижда и да е около 250 лв ?
Не разбирам какво значи фронтално на шкафовете.
Моят е напълно вграден в дъното на шкафа, който се намира над котлоните. Като се погледне отпред не личи, че има абсорбатор.
Марката е Фабер и е взет от Лекс груп.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 18:12 от delia

# 536
  • София
[/img]
Не разбирам какво значи фронтално на шкафовете.
Моят е напълно вграден в дъното на шкафа, който се намира над котлоните. Като се погледне отпред не личи, че има абсорбатор.
Марката е Фабер и е взет от Лекс груп.

Да , това имах впредвид, отпред да не се вижда. Блаогдаря за инфото!!

# 537

Сетих се, че имам и снимка "отдолу".

# 538
Каква е дълбочината на шкафовете,не е телескопичен, нали

# 539
  • Раковски
Подобен аспиратор имат и елика за 200 лв, добре е дъното да 34 см.

Общи условия

Активация на акаунт