В момента чета... 58

• 87 397
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Berlin
Току-що прочетох за 2ри път "Сянката на вятъра", започвам "Играта на ангела" и т.н., за да стигна до "Лабиринтът на духовете" (нея не съм чела, но искам да си припомня всичко отначало).
Скрит текст:
Току-що прочетох в някакво ревю, че Давид Мартин от 2рата книга бил шизофреник (дали е така?), та малко с друг поглед ще я чета, спомням си, че ми беше много объркано всичко в "Играта на ангела." Също ме гложди това защо не казаха на Жулиан, че Пенелопе му е сестра....

# 496
  • София, България
Дами, по-назад в темите съм виждала, че споделяте, че някои книги ги взимате от Националната библиотека Св. св. Кирил и Методи или бъркам нещо, не си спомням вече. Та, молбата ми е ако някоя от вас все още ползва техните услуги да ми пише на лично да задам няколко въпроса, ако е възможно. Благодаря предварително!

# 497
  • София
 Rachel, Народната библиотека не заема книги за вкъщи, ползват се на място там, в читалня.

# 498
  • София, България
Rachel, Народната библиотека не заема книги за вкъщи, ползват се на място там, в читалня.

Значи може би е ставало въпрос за Столична библиотека. Благодаря

# 499
Здравейте ,
В понеделник започнах да чета жената на прозореца на Ел Джей Фин , за която имах големи надеждите  и очаквания , а вече съм на 150 страница и почти нищо не се е случило. Главната героиня все още  ми е някак безразлична .... нито я харесвам , нито ми е неприятна  , по скоро съм любопитна да разбера какво е преживяла. Все още очаквам нещо да се случи в книгата Confused

# 500
Приключих четвъртата книга на Юрт и Русенфелт, много съм доволна и очаквам да ми донесат петата. Simple Smile

# 501
  • Mediterraneo
Аз тъкмо започнах втората Simple Smile

# 502
  • Berlin
О, аз чета и "Малкият приятел" на Дона Тарт, ами януари я почнах.... Мнооого мудно ми върви и четенето, и действието и като знам май какво да очаквам, изобщо не ми се подхваща. Сигурно ще я прочета някой ден все пак.

# 503
Чета "Гоблин" на Джош Малерман. Към края съм и мога да кажа, че книгата ми харесва много повече от "Кутия за птици".

# 504
  • София
Чета "Клара и сянката" и за момента ми харесва много. Надявам се да има подобаващ край и да не ме разочарова. Simple Smile

# 505
От преди малко започнах "Съпругата помежду ни" .

# 506
  • London, UK
Paris love, и аз я прочетох наскоро и остави същото усещане в мен. Мудна ми беше, просто защото реално нищо не се случваше; не симпатизирах на главната героиня; обратите, за които се говореше, мен не ме изненадаха и ги предусетих всички, нищо, че част от тях само няколко страници преди да се състоят. Не защото съм толкова добра, а просто защото според мен са шаблонни за жанра. Краят - същото положение - нищо впечатляващо и всъщност точно каквото предполагах.

Наскоро прочетох Съпругата помежду ни, Чучулигата, Жената от Танжер и др.
Само че имам странното усещане, че нещо съм се повредила 😀 - аз, от страстен трилър и криминале-почитател, не искам да чета нищо такова и това настроение не е от днес, а от няколко книги/седмици назад, и то при все, че разнообразявах, като сменях жанровете.

По тази причина все не мога да завърша започнатите в момента книги - и двете криминални, и двете - от любими автори.

Ще се "оправя" ли?😱😱 Не че нещо, ама голяма част от библиотеката ми е в този жанр 😀 Сериозно съм притеснена 😂

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 23:14 от Adamant🍃

# 507
  • Ямбол
И аз преди бях основно крими и трилър читател, но ми писнаха или по-точно не попадах на моите книги.
Открих фантастиката, антиутопии, хоръра и историческите и много добре разнообразявам. И трилъри си чета, но рядко, криминални почти не.
Сега съм с втората книга "Графиня дьо Монсоро" от поредицата на Александър Дюма - Маргьорит дьо Валоа. Интересна е, засега повече ми върви от първата Кралица Марго.

# 508
  • София
Аз тъкмо започнах втората Simple Smile
Аз пък отдавна ги прочетох и сега чакам петата, ама вече почти нищо не помня от първите 4. Simple Smile

# 509
Започнах "Тишина през октомври".
В началото съм, но много ми харесва! 
Дано да е така до края!

Общи условия

Активация на акаунт