Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 36 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Те и те сценаристите не знаят какво правят, камо ли на нас да ни обяснят.
Не знам има ли сюжетна линия с логично развитие.

# 16
Благодаря за темата.

Марио и Зорница влизат в линейката и се натискат, хваща ги Тасев, който, междудругото е с Ина - видях ѝ обеците.
Да, и на промото след епизода се вижда Ина. Mоже би отиват до линейката със същата цел  Laughing Mарио подкача Тасев с: Искаш да ни стрелят ли?, а той му отвръща: E, поне не цакам брат си.

# 17
Сега ако може някой моля да обясни смисъла на на репликата “искаш да ни стрелят ли?”
Ще съм благодарна.

# 18
Дона, явно и Тасев, и Ина не са добри в играта Криеница и за това му каза така - знае, че и те се задяват зад гърба на Фотев, това ми идва на идея, че Фотев ще тръгне да трепе Тасев и те двамата със Зорница ще са косвени жертви  Joy

Ели ще избухне скоро, дано е пила нещо преди да е гледала Grinning

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 00:08 от maichetoo0o

# 19
Дами, нови членове в бара приемате ли, че тоя епизод ми разказа играта Astonished

Зорница ми е много симпатична и много рядко бих я критикувала, ама какво за Бога беше това, което гледахме Flushed то пък бива съчувствие, ама чак пък толкова. НЕ намерих никаква логика в това, което се случи...
Същото и при Марио- мъжкар, готин, директен, а се гърчи като мишок пред гадняра Врабчев Triumph Да му беше треснал един, по щеше да има смисъл за мен, особено след толкова грозните думи по адрес на Огнянова, която в тая болница само с Банков е била, ама разбираш ли стана еталон за леката жена Rolling Eyes
Тия сценаристи май и те пийват докато си пишат сценария Smile

# 20
Е сега погледнах във фейса Зорница е демон и с Тони и се щяло. Разигравала ги.. Горкия Марио. Пожелавам им по една страстна целувка изпълнена с желание и любов като тази с Тони. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 21
  • София
Не съм чела какво сте писали в предишната тема, но мога само да си представя.

Без думи съм. Опитвам се да си подредя мислите и да си обясня случилото се и не мога, наистина не мога. Защо по дяволите Зорница отиде при Тони, защо му ги наговори тези неща. Няма логично обяснение, а и е толкова неприсъщо за нейния образ.
Сценаристите ме съсипаха тази вечер, направо ми разбиха хубавата вечер и не знам как ще заспя.

Ох, след малко пак ще пиша. Колкото и да ми е гадно,м трябва да изгледам някои сцени отново, за да се опитам да видя някаква логика и последователност в образа на Зорница.
Направо ще се побъркам  от яд, та тя ми беше любимка, а сега направо не знам какво да мисля.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 00:36 от rosita_ta

# 22
Думите на Марио към Тасев от промото, според мен имат общо с това че Марио се усети за Ина и него като си гукаха онзи път при аварийния, ако си спомняте и Марио ги видя и ги прекъсна. Подкача го, че ако Фотев загрее ще ги стреля.

# 23
Само на мен ли Тони ми се стори леко маниакален и неуравновесен  в тая последна сцена? Плашещо си беше направо Open Mouth

# 24
 hit Отдавна не бяхме гледали нещо толкова малоумно .
Новата смяна сценаристи заслужават  fight
Отгоре на всичкото  не мога и да пийна 1-2-3-4-5 питиета  . Няколко дни само ще сервирам в бара  .
Само заради Донето няма да си го изкарам на Тончо . Той наистина е много увреден от обгрижването на брат си и не приема  НЕ за  отговор на някое от желанията си . Сцената в кабинета му беше  адски  гнусна .
Зорница влиза с най-добри намерения и съчувствие , а той и скочи като разгонен орангутан - искал да изживее всичко тук и сега , нямал време  и т.н. Shocked
Не очаквах чак такова  падение на  сценария - Марио да се моли на Врабчев ката ученичка /и защо ?/ , а после натиска Зорница по линейките .
Това лигавене с кърмата на Хинова беше още по-малоумно  и противно  .Няма да се учудя  ако тя  поиска и шев от операция  като при секцио да и направят .
Единствено  Пешо  постави на място Албена -да си знае мястото и приоритетите .Поне тук няма да има  гадости .
БЛАГОДАРЯ ЗА ТЕМАТА Flowers Hibiscus

# 25
Само на мен ли Тони ми се стори леко маниакален и неуравновесен  в тая последна сцена? Плашещо си беше направо Open Mouth
Добре дошла в компанията ни Simple Smile
Да и на мен така ми се стори, едно налудничево, има силна, нездравословна привързаност към нея

# 26
  • София
Дона, моля те кажи къде го гледа това последното промо?

Връщам се да гледам, искам отново да чуя Марио с Врабчев и да видя сцената между Тони и Зорница, че първия път като в мъгла ми бяха. А и данамразя още повече Врабеца, гадината с гадина.
Дано Захариев си спази думите и държи дистанция с Албена

# 27
Добре дошла в компанията ни Simple Smile
Да и на мен така ми се стори, едно налудничево, има силна нездравословна привързаност към нея

Добре заварила!  Flowers Hibiscus  Hug

И какво беше това с тая маратонка в маниакланата реч, че нещо не разбрах Grinning

# 28
Anichka, в нашия бар винаги има място за нови пияници Wink Joy. Добре дошла.

Сега като си пуснах пак тая "готина" сцена и я изгледах по-обстойно (щото първият път бях в шок Joy) ми стана ясно, че Зорница му казва "нали за това съм тук", защото Тони искаше да каже, че ако тя е искала да го види... и тогава тя го прекъсна, но стана ясно на всички какво искаше да каже той. Тя не е отишла там, за да го сваля, просто това което каза, че й е липсвал беше много криво разбрано от него. През цялото време тя се държеше дръпнато - пренебрегна намека, после той като стана и я затисна на стената тя пак искаше да се разбере, че няма нищо повече от приятелство от нейна страна с репликата, че може да разчита на него. Тонът с който го каза това беше повече от показателен и дръпването на главата също. А когато я целуна тя с всички сили се опитваше да се откъсне от него и даже издаваше едни приглушени звуци, все едно са залепили устата й с тиксо.
Лошото е, че тя явно не знае как да общува с Тони така, че да не го разбира той погрешно. И ето от две думи се стигна до това. Просто не биваше да ги казва и когато той стана и тръгна към нея, тя трябваше да избяга или след целувката той да отнесе един шамар.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 00:25 от yanitsa.s

# 29
Ама Ина как се скри Тасев като отвори вратите на линейката, явно след това се е престрашила, все пак тайна трябва да пазят и двете двойки, да си пазят гърба, няма да се портят я Joy

Ели, какви ги говориш, как така не ти е харесало?Това си е шедьовър от страна на сценаристите, висш пилотаж, нищо не разбираш Joy

Общи условия

Активация на акаунт