Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 36 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Ама Ина как се скри Тасев като отвори вратите на линейката, явно след това се е престрашила, все пак тайна трябва да пазят и двете двойки, да си пазят гърба, няма да се портят я Joy

Ели, какви ги говориш, как така не ти е харесало?Това си е шедьовър от страна на сценаристите, висш пилотаж, нищо не разбираш Joy
Ако Тасев и Ина са се запътили натам със същата цел, да бяха си ги прибрали Зорница и Марио при тях да си гукат по двойки хахахаха. На Марио му е ясно там какво се случва с тях, вече са квит. Joy

Майче, тая сцена Оскар заслужава. Joy

# 31
Човек да не остави форума за 10 минути, колко мнения ст нашляпали!

Аничка. добре дошла в компанията и Наздраве!!! Това ни остана Simple Smile

Росита - по нова, към 11:30, точно след Господарите го дадоха. Казвам го за тези, които могат да връщат назад.

Ели, твоето мнение за пръв път тази вечер искрено ме разсмя Simple Smile Голяма си!!!

На Зорница единствената грешка беше, че наговори ония неща на Тони. После му каза “недей”, не му отвърна на целувката и през цялото време го буташе с ръце. Беше отвратително, Тони беше неадекватно отвратителен! Много го обичам този персонаж, защитавам го, но какво беше това насилване, за Бога!!!!!! Трябваше да му шибне един, за да се освести. Е, сега ще се освести по гадния начин. Sad

Благодаря за пояснението за стрелбата Joy има логика Simple Smile и Тасев да не се прави на много голям, че Фотев ще му свие бицепсите!

# 32
Ели, чета ти поста и с глас се смея. Joy Много яко ги редиш всеки път, кеф ми е да ти чета коментарите.

Да не вземем сега да си имаме нова Ваня в мъжки вариант - Тони. Да го хване и него манията по Зорница и да се обсеби. Joy  Днеска не изглеждаше никак добре - като зомбиран вървеше към Зори. Сценаристи моля Ви не го четете това и не го вземайте на сериозно. Joy Много ще ни стане вече.

# 33
Еми за най-добър сценарий се връчва на сценаристите, които удариха дъното с тази сцена Grinning

Абсолютно зомбиран и неадекватен, така ми се искаше Марио да влезе в този момент и да види как тя се опитва да го отблъсне и да го фрасне, може да не цапардоса Врабчев преди това, но едва ли щеше да се сдържи при тази гледка.

# 34
Тончо и без шамар ще се освести. Той май осъзна, че здравата е сгафил докато Зорница излизаше. После като я търсеше на регистратурата сигурно ще търчи да и иска прошка. А Марио и да разбере за целувката, не виждам, как може да се разсърди на Зорница при положение, че тя издава звук като при изнасилване докато Тонката я целуваше,ясно го чух като я гледах втория път. Обаче Марио наистина си е загубил мозъка по нея секс в линейка до болницата, след като Врабчев разбра.. И това, ако не е да откачиш от любов.

# 35
Яница, САКЪН! Ще ходя да си режа вените - надлъжно! Joy

Майче, Златна Малинка се дава за копаене на дъното Wink

Ей сега ще кача промото, само ми дайте няколко минути

# 36
Не мога да ударя  едно  за отмиване на  кофти  усещането от сцената в кабинета на Тончо  и за това  се качвам на прахосмукачката  afwitch af !
Марио подаваше една ръка на Врабчев , а с другата  му се искаше да го  шибне  #2gunfire Никаква логика не открих в това поведение .
След тази вечер вече  ще ми е все едно кой и  как ще разбере тайната .
Лекарите в тази болница  все се уважават по места , където всяка Жекова може да ги види ,явно не могат да постискат  да им свърши дежурството и да си вземат стая в хотел .
 Drunk Пийте и за мен по едно , аз ще наваксам  другата седмица  Peace
Привет на новите пияндета  bouquet Wine Glass !

# 37
Що бе Дона? Това ще си е в духа на сценаристите, отървахме се от една откачалка, да я замести Тони и без това му се получава Joy
Те Малинките не са ли само за филми?

# 38
Що бе Дона? Това ще си е в духа на сценаристите, отървахме се от една откачалка, да я замести Тони и без това му се получава Joy
Те Малинките не са ли само за филми?

Ми ще му отиде малкото чар на кино....как ще го защитаваме?
За филми са, ама като няма за сериали....кво прайм?

Заповядайте - промото:

https://www.youtube.com/watch?v=FJZmLQ7Lpyc&feature=youtu.be

Тони какво се е залепил за стъклото на линейката в началото на клипа???
Ма много е готин, когато е тъжен беееееее (докато гори тоя пуст лист) - чак ми се иска да страда повечко Grinning Grinning
Прави сте за "стрелбата" - Марио казва репликата си, посочвайки Ина.

# 39
A пък във Фейса вече изгориха Огнянова на кладата  Joy  И  двамата ги била въртяла, ужасна била, а у Grinning И естествено от време на време редовното колко ни липсва Банков, да идвал да въдворявал ред  Grinning  Thinking

Аз все още съм в лек шок и се опитвам всеячески да оправдая това, което видяхме, ама трудно  Expressionless
Зорница държи на Тони и я е грижа за него, и според мен това й изигра лоша шега накрая. Беше твърде малодушна и едва ли не от съжаление му позволи да й се навре така  Rolling Eyes  Признавам си, пристрастна съм  Satisfied

Ай наздраве!  Smile

# 40
Единствената грешка на Зорница е добротата й и желанието й да поддържа приятелски отношения с Тони, но не знае как да подходи, а той разбира всичко погрешно. Освен това си е упорит и не се отказва.

А това пиленце, където са Марио и Зорница навсякъде кацва. Grinning Пак ще ги хване и тоя път ще е фатално. В голяма гад са го превърнали.

Много им се смях на Тасев и Марио, и на Ина как се скри. Ама какво се крие пък и тя, Зорница и Марио също са грешници като тях. Joy

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 01:10 от yanitsa.s

# 41
Единствената грешка на Зорница е добротата й и желанието й да поддържа приятелски отношения с Тони, но не знае как да подходи, а той разбира всичко погрешно. Освен това си е упорит и не се отказва.

Упорит даже си е меко казано, това момче от дума не разбира  Rolling Eyes Симпатяга е той, ама и него го пере сачмата  Grin

Благодаря за промото!  Flowers Hibiscus  Ще има екшън, май Тони ще ги чуе в линейката. Тоя Врабчев няма ли пациенти да интубира, че все след нашите сладури ходи Open Mouth  Аман от клюкари! Angry

# 42
Добродушна до ужас и си изпати накрая. Тони едва ли ще разбере във Вторник, по скоро цяла седмица ще се разминава на ръба и в Петък ще го шибне прозрението със сигурност не от разговор с Марио и естествено след като вече е разбрала поне половината болница. А Врабчев след като се разбере и Марио няма какво да крие не му завиждам, какво ще се случи с мизерната му душичка.

# 43

А това пиленце, където са Марио и Зорница навсякъде кацва. Grinning Пак ще ги хване и тоя път ще е фатално. В голяма гад са го превърнали.

Много им се смях на Тасев и Марио, и на Ина как се скри. Ама какво се крие пък и тя, Зорница и Марио също са грешници като тях. Joy

Абе да, ама Зорница и Марио не са омъжени за мафиот номер едно на държавата ( щото Джаро го убиха, иначе щеше да е номер две Wink )

Май няма да се спи тая вечер - като гледам и компанията е весела Simple Smile

# 44
И аз това се чудя, до скоро прелиташе от едната операционна в другата, сега следи само Марио и Зори, където е някой от тях или и двамата, той е там.
Тасев е егати спокойствието, хайде да речем за двамата спомената горе проблема няма да стигне единият да иска да гръмне другия, надявам се Joy, а при него с Ина вече си е реално на живот и смърт.

Общи условия

Активация на акаунт