Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 379
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
още от сезон 2 оре дъното,

# 46
  • София
Дами, предлагам от утре (то вече е утре де) да започнем с паралелния сценарий, че сценаристите съвсем изтрещяха. Е, ще има недоволни и мрънкащи, но все тая.

Така, да кажа, че след втори прочит на сцената с Врабчев ми се струва, че Марио сякаш искаше повече да защити и предпази Зорница от подигравките и гнусните неща, които врабеца ще изговори за нея. Склонна съм да вярвам, или поне много ми се иска да е било така. Все пак Марио добре помни как реагира Зорница след предишните изцепки на Врабчев, когато отново я обиждаше. Само не разбрах, защо се съгласи да си купи мълчанието на Врабчев, наясно ли е каква е цената, която ще плати и до колко той ще е лоялен.

С Тани и Зорница, ами гадна работа. Да, Зорница се дърпаше, въртеше се и каза недей, ама какво от това. Тя грешния сигнал го беше изпратила вече.
Тръгна си от кабинета обаче разстроена и според мен искрено съжаляваше, че влязла в кабинета на Тони.

А Тасев голям моралист се извади. Значи няма проблем да спиш с омъжена жена, съпруга на собственика на болницата, това явно е в реда на нещата. Проблем обаче е, че необвързани колеги имат интимни отношения, а за единия си чул слух, че брат му е влюбен в същата колежка.
Много ми е странен и неразбираем този морал.

# 47
 Това с Тони до линейката си мисля, че е за заблуда. По скоро отива след като са ги сгащили и няма никои, ще има още 2-3 епизода с такива случки на ръба и после ще гърми бомбата.

# 48
Това с Тони до линейката си мисля, че е за заблуда. По скоро отива след като са ги сгащили и няма никои, ще има още 2-3 епизода с такива случки на ръба и после ще гърми бомбата.

Аз пък мисля, че точно тогава ще разбере. Удобен момент е да научи вече, а и неслучайно го пратиха там.

За Тасев и аз съм съгласна. Хич да не се прави и той на голям моралист, щото едно време заради него Галя остави Пешко, сега и с Ина се случват нещата зад гърба на Фотев пък в него грам притеснение няма. И като цяло всички в тая болница си имат някакви мръсни тайни, да не се правят на света вода ненапита.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 01:27 от yanitsa.s

# 49
  • София
Добре де, ама ако още във вторник Тони ги види в линейката, какво правим с Врабчев и сцената на покрива от онази смика? Варианта, в който Тони знае, но си мълчи, просто е напълно невъзможен. Очаквам да има страхотно избухване.
Тони ще разбере, но не във вторник. Ще ни мъчат, ясно е, поне до петък.

Иначе в тази болница повечето лекари с по няколко любовни връзки с различни колеги. А Огнянова с една злополучна и я изкараха егати и леката жена. Не че си няма трески за дялкане, но чак пък толкова.

# 50
Твърде хубаво ми звучи да е истина не друго. Аз вече съм съгласна както иска да разбира само да се прекрати налудничавото държане от кабинета му и да не се стига до там да му хрумне пак да и се навира насила. На големия романтик никой ли не му е обяснил, че така не се прави, няма извинение за мен.                Сцената от покрива за мен е тази, която видяхме, но са я променили в движение и нямаше монолог на Захариев, иначе другото съвпада и няма смисъл да има още една такава.

# 51

Аз пък мисля, че точно тогава ще разбере. Удобен момент е да научи вече, а и неслучайно го пратиха там.

Да ги види през стъклото? Може...баси гадното.
Ама що не - вижда ги и затова е така залепен, а  в края го дават в гръб  - може да си тръгва разочарован. Пфффф....
Въпросът е какво гори Тони.
О, абсурд Тони да си мълчи, той е вулкан от емоции

# 52
rosita, тази версия ми допада определено. Със сигурност си пролича, че не му беше приятно на Марио говоренето по адрес на Зори, но пак ми липсваше тоя мъжкар от епизода с боя с Врабчев, е тогава това си беше импулсивна защита Relaxed  Мен най ме издразни това с употребената колежка от Банков, и кой бил Марио, кой бил доцент Банков.  Angry  Абе ей, къф си ти, че говориш така!?  Явно и Врабчев е team Банков, друго обяснение нямам Laughing

А Тасев да не говори много, че така и баба знае- спи с омъжена жена, ама няма проблем да критикува другите. Но това си беше чиста първосигнална реакция- все пак и тях ги спипаха на път за линейката сексмобил Grinning

# 53
  • София
Аничка, така е, Марио не налитна отново на бой. Но си мисля, че така е по-добре, защото в яда можеше и да счупи главата на Врабчев. Аз за момент си помислих, когато  излезе от асансьора. че ще ступа врабеца.
А това с Банков си беше изцяло с цел, мижитурката Врабчев, да уязви Ковачев.

Линейката сексмобил е готино Simple Smile

Ех, тези 2 минути накрая развалиха всичко, а иначе серията беше добра (без онова за кърменето).
Любимата ми баба Гочева се появи, готова да възпитава малкия Стефан. Мазов също беше във форма.
Захариев се държа мъжки.

# 54
Аз имам едно много кофти предчувствие. Марио каза на Тони блед си не трябваше да пиеш. Тони после се държеше като тралала. Като се подпира на линейката дали не му е станало лошо заради дробчето. После гори лист-изследванята му, които не иска да покаже дори и на Марио, защото е зле. Много правдоподобно ми изглежда това. Такива коментари-зле си, блед си никога не са случайни в този филм. Приемам залози, че ще стане точно така. А какво ще последва след това идея си нямам. Защо не дойде Банков да вземе Тонката в Германия да го лекува?

# 55
Да, обаче кога са успели да ги направят тия изследвания и то като цяло изобщо не се е споменавало нещо такова.

# 56
Аз имам едно много кофти предчувствие. Марио каза на Тони блед си не трябваше да пиеш. Тони после се държеше като тралала. Като се подпира на линейката дали не му е станало лошо заради дробчето. После гори лист-изследванята му, които не иска да покаже дори и на Марио, защото е зле. Много правдоподобно ми изглежда това. Такива коментари-зле си, блед си никога не са случайни в този филм. Приемам залози, че ще стане точно така. А какво ще последва след това идея си нямам. Защо не дойде Банков да вземе Тонката в Германия да го лекува?

По принцип има логика, защото още не са използвали това с черния дроб, а не вярвам да го оставят току-така. Мисля, наскоро писах, че според мен в 6ти сезон ще се занимават точно с проблема на Тони - цвл сезон ще му търсят нов чврвн дроб сигурно

Яница, може да са някакви регулярни. А защо не са споменати? Щото сценаристите обичар да забравят

# 57
  • София
О те сценаристите колко неща пропускат, та какво са едни изследвания.
Със сигурност ще има здравословен проблем. Само се надявам, че ще се разбере за него, след като се разбере за Марио и Зорница. Защото това тяхното вече не може да се крие.

А и не пускам Тони в Германия. Той милия е най-потърпевш в цялата ситуация и се чуди от къде му е дошло. Тук да си стои и ще има щастие и за него. Преди това обаче трябва да уволнят сценаристите на този епизод.

# 58
Зависи от изследванията някои стават и за два часа. Оня път като се  напи дойде лаборантка сутринта и вечерта бяха готови. Тони е лекар ако се почувства зле сам ще зацепи, че нещо става и ще си пусне изследвания. И както се дърля с Марио тия дни няма да ме учуди да не му каже. Тръшнал се е и заради Зорница, ще го кара на доизживяване. Докато двамата влюбени тинейджъри не го усетят и не закръжат над него като майки орлици.

# 59
А какво ще последва след това идея си нямам. Защо не дойде Банков да вземе Тонката в Германия да го лекува?

Банков да дойде само да си го повози на мотора, и да не се връща повече, че само той липсва в тоя шашав кюп   Weary
А знае ли човек, може пък и неговото появяване да бъде катализатор за оправянето на цялата каша - Тони да каже на брат си „Брат ми, по-добре ти с Огнянова, отколкото тоя немски сухар“ Smile  Мечтите поне са безплатни, нали?
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт