Откраднат живот 47 Критична точка... Животът се случва всеки ден.

• 37 567
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Завижда човека.Него го изритаха и остана сам като куче,а Зорница намери любовта и сега си злобее.И знае,че жена като нея може само да сънува или да я гледа на снимките от списанието,та дай да я унижим,за да не ни е яд,че не сме и в категорията.

# 331
  • Варна
А какво беше желанието на Кръстева с фенерите?

# 332
А какво беше желанието на Кръстева с фенерите?

Нещо от типа да умре преди да се пенсионира. Та се притесняваме да не я убият в рози сезон.

Добро утро и честит празник!

# 333
То и Жекова уж щеше да се жени, но няма никакви индикации за сега. Много е заета с Ина и Тасев затова сигурно Simple Smile.

# 334
То и Жекова уж щеше да се жени, но няма никакви индикации за сега. Много е заета с Ина и Тасев затова сигурно Simple Smile.
Хаха, вярно, че това го изстреляха на пресконференцията и впоследствие май забравиха за подобно развитие. Дотук ни ухажор, ни дяволи Laughing

Честит Гергьовден!

# 335
Сврачо, обаче, ще преследва Марио до дупка, и, накрая, така ще прекали, че Батко ще му хвърли един хубав тупаник в градинката пред болницата, за показно.😁

Сравнявайки ръцете на Врабо с тези на Батко, си мисля, че Марио само с два пръста да го стисне за тънкия врат, и Врабо ще пусне топла вода😂
Ох, Марио как я стиска тази дръжка.
Имам чувството, че всеки момент ще я изкърти и ще пребие Врабчев с нея.

# 336
# 337
В деня на храбростта пожелавам на нашите герои да са храбри и да си оправят всички глупости и проблеми по-бързо. Joy
Така като цялото промо е за нашите хора, това означава ли, че ще ги видим за повече от 30 секунди? Joy

# 338

Така като цялото промо е за нашите хора, това означава ли, че ще ги видим за повече от 30 секунди? Joy
Не е задължително, много често историята, дето ни я разказват в промото, е събрана горе-долу колкото трае то Grinning Но означава, че ще ги видим със сигурност Wink

# 339
Тасев, искаш да ни стрелят ли 😁😁😁😁😁

# 340
Тасев, искаш да ни стрелят ли 😁😁😁😁😁
Искрено ме разсмяха тия двамата любовници Joy Няма какво да се кълват един друг, и двамата са в кюпа, ами да вземат да си направят график за тая линейка Grinning

На регистратурата ми направи впечатление, че Тони държеше някакъв лист (освен ако той не си стои там просто). Обаче не видях какъв е, според мен това ще изгаря след това. Да не е решил пак да води някъде Огнянова и като видя, че тя е заета, да е стигнал до извода, че явно няма да му трябва Grinning

# 341
Може да е извинение, което е написал, след като е разбрал, че е сгафил. След това е решил, че няма смисъл да ѝ го дава.

# 342
Тасев просто се шокира, защото изобщо не е предполагал, за това което видя, дойде му изневиделица. Аз мисля, че след случката ще си спретнат един приятелски разговор по мъжки, да си излеят болката, която с друг не могат да споделят.

# 343
Не, нещо разпечатано беше на този лист, шаренко, аз затова си мисля, че може да е решил да я води някъде. Ако е разбира се този лист, който гори, де.

А Тасев първоначално като го чух какво каза, ме ядоса, ама сега - той просто реагира, щото Ковачев го захапа, в общи линии и двамата са жертви на невъзможността да си контролират емоциите Grinning А и малко конфузно се получи - едните вече се натиснали,другите тръгнали да се натискат... Joy

# 344

и двамата са жертви на невъзможността да си контролират емоциите Grinning
Може ли някой да ги обвини Grinning, имайки  предвид какви жени има до тях, трудно им е да са до тях и да трябва да се крият като единственото нещо в момента, което искат е да ги гушкат и целуват Grinning

Общи условия

Активация на акаунт