Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 271
  • 707
  •   1
Отговори
# 120
Там някои станции на метрото са много дълбоки и аз се изкачвах по стълбите с тежка раница на гърба и никъде не съм ползвала ескалатор телефона ми отчете 14 мин. качване по стълби - направо не мога да повярвам - страхотно Simple Smile

Тук мА уби направо! Като се сетя само за няколко станции, на които поне 5 минути ескалаторът върви нагоре/ надолу с една доста добра скорост и дори не се вижда краят на "пътуването"... то верно те хваща секлетът да стоиш и понякога започваш да подтичваш в "бързата" лента, но да катеря стълбите- и през ум не ми е минавало, честно! Еваларка!  Hug

# 121
  • Козлодуй
TuЛи, имам тренинг в къщи живея в сграда без асансьор и всеки ден имам 1 мин изкачване на стълби до жилището си но толкова минути като метрото никога не съм изкачвала а моето искачване е със същата скорост като ескалатора защото ММ беше на ескалатора и се движихме успоредно разликата е само че ми се подпали дупето т.е. мускулите на дупето много работят а това не ми харесва защото съм направила бразилско дупе - хич не е хубаво Simple Smile

# 122
  • Велико Търново
Добро утро Simple Smile
Вчера храната беше по план до края на деня Simple SmileРезултатът днес минус 1.1 кг.
Менюто ще е като вчерашното, с разликата, че ще закуся около 9.30-10.00 след тренировка, мъжа ми е извън страната и трябваше да водя детето на училище, а така не обичам да ми се разваля графика BlushЩе тренирам сега у нас Румянка Mr. Green
Храната днес ще е абсолютно същата като вчера, дори и вчера я приготвих.Купих си пуешко филе и пражка шунка за събота и неделя.
Интересното е, чевчера след като обядвах около 13.15 до 20.30 не изпитах никакъв глад Simple Smile
И понеже несъм праволинейна в храната личното ми предизвикателство за този месец е да се храня по режима на доктор Папе 14 дни.Спазя ли го до край и по правилата на 23.05 ще се възнаградя с едно парфюмче Mr. Green

Спорен ден на всички!

# 123
  • Бургас
Сиска, жеУезна си! Много ти се радвам Simple Smile
Плодовете много ми липсваха, когато знаех, че не трябва да ги ям. Направо умирах миналото лято. Зимата започнах да ям ябълки, круши, банани. Сега съм с нагласата, че ще ям за десерт и вече изобщо не ги мисля. Имат си място в режима, стига останалото хранене да е съобразено с консумацията им.
Вчера стана мазало с храната. Обядвах пица, после изядох половин банан. За вечеря пилешко бутче с домати и краставици, кисело мляко, 1/2 круша. Накрая ми дойде цикъла и мирясах. За пицата мъжОт е виновен, мрънка, мрънка, накрая я поръчахме. Поне беше вкусна и и се насладих максимално.
Хубавото все пак вчера беше, че първото ми хранене дойде в 15 часа, вечерях в 20. И една тренировка успях да направя. Днес ми е леко на стомаха, явно не ми е дошло чак толкова много.
Но е крайно време да влизам в правия път. Тъкмо потръгнаха гладко нещата.
Демирче, аз съвет трудно мога да ти дам. Не знам какво е емоционално хранене, за щастие. Аз отслабвам бавно, по килограм на месец, но така се чувствам най-добре и после ми е лесно да ги задържам. Мисля, че решението ти да залъгваш ламята е правилно. Когато човек се чувства ограничен за дълго време, просто му писва и къса синджира, така да се каже. По себе си съдя, че когато реша, че нещо мога да го ям, стига да поискам, дори не се сещам, но ако ,,не трябва'', ела да видиш - само за това мисля.

# 124
Добро утро!
Все пак се престраших и се изтеглих и измерих и тази сутрин. Ами -1 кг / пак съм си 82, а не 83 кг / и минус 2 см. в талия. Т.е. за 1 месец съм свалила 1 килограм.
Танче, и аз съм настроена към бавно сваляне. И вътрешно съм убедена, че така ще ги задържа по-сигурно.
Вчера сутрин си направих целия комплекс йога, той отлично ме раздвижва и стяга корема дори.
Намалих порциите за деня, нямах междинки и вечерях в 17 часа. Това беше и последното ми хранене до днес в 8,30 часа.
Мисля така да продължа, с по-малки порции, без междинни похапвания и ранна вечеря. Да видим какво ще стане! Simple Smile

# 125
  • Варна
Мисля така да продължа, с по-малки порции, без междинни похапвания и ранна вечеря. Да видим какво ще стане! Simple Smile

Мисля, че си готова за Системата - 60 Wink Хвърли един поглед.
Аз този месец съм на подобен режим. Ходя и на народни танци и вървя пеша. Вече усещам разликата. Приятен ден, момичета!

# 126
спечелих от играта на Пулс едноседмична карта
сутринта ходих да си я взема ииииии като ми замириса на сауна и фитнес много ми се прииска да си подновя моята
добър маркетинг, хубаво са го измисли  bowuu Laughing
другата седмица ще ходя да потичам, да се поизпотя, пък след лято може пак да им стана клиент

# 127

Мисля, че си готова за Системата - 60 Wink Хвърли един поглед.
Аз този месец съм на подобен режим. Ходя и на народни танци и вървя пеша. Вече усещам разликата. Приятен ден, момичета!

Това, което успях да прочета до момента - прелест!!! Много мое!!! Благодаря, Друмче Yellow Heart
Ще го чета и разучавам още.
Идеално е, че до 12 часа мога да се храня с всичко, може да хапвам плодовете в този период, а не преди лягане, както до сега. Закуската ми от елда с мед също се вмества идеално.
И още една подкрепа получих от този режим, ще си позволя да цитирам 2 позиции:
" Още една честа заблуда. Изключвайки каквито и да е продукти от менюто си, вие увеличавате риска за възникването на срив (нарушения). От това, че ще се откажете от сладкото, може и да отслабнете по-бързо, но само  на първо време. Невъзможно е до безкрайност да се ограничавате от това, което обичате, освен ако не ви плащат милиони, като на холивудските актриси. Рано или късно, желанието да се изяде любимото, ще надделее над мечтата за хубава фигура. И това най-вероятно няма да се случи сутрин, когато може да се яде всичко, а ще бъде в напълно неподходящо време, например - късно вечер. Когато вече нервната ни система е претоварена и ни е трудно да се контролираме. "
"Не се наказвайте за нарушенията с разтоварващи дни. Така само ще влошите нещата. Опитите да се гладува, като правило, водят до това, че нарушавате още повече, обещавайки си да гладувате утре, вдругиден, докато не откриете, че сте натрупали няколко килограма. Не е нужен фанатизъм, просто трябва да продължите Системата на следващия ден, след като сте преяли на ресторант или на гости. Натрупаният плюс от нарушението се стопява през следващите няколко дни, без особени усилия. "

# 128
Системата -60 наистина звучи чудесно, но аз съм от тези, които без едно могат, с едно - не. Така, ако от сутринта почна с нещо любимо и не толкова полезно, до вечерта ще изям света. За съжаление при мен работата става с ограничение, пълно при това.

# 129
Съни, при всички става с ограничения, наречени са с други имена  Laughing
не знам точно в момента за кои плодове плачете, едно манго само хваща окото в магазина
ягодите са кисели още, за череши е рано, динята и гроздето струват кюлче злато, кивитата преминаха
произвеждам смутита за любимия и следя пазара  bowuu

# 130
Така е, за някои е ограничение да не пие чаша вино, за друг - да яде до 16, за трети нещо друго.
Аз череши чакам, ама ги обичам мноооого червени, тези по пазара сега не ме привличат.

# 131
Системата -60 наистина звучи чудесно, но аз съм от тези, които без едно могат, с едно - не. Така, ако от сутринта почна с нещо любимо и не толкова полезно, до вечерта ще изям света. За съжаление при мен работата става с ограничение, пълно при това.

Точно от това се отказах, бавно и постепенно, като хапвам по  50 гр. шоколад два пъти в седмицата. Simple Smile В началото да го разчупя и да изям само половината от него беше кощунствено. Навикът да омитам всичко до край беше силен.
Сега съм бетон! Чакам си, хапвам си го бавно, половин - половин. Simple Smile
Това е огромен успех за мен. Вече мога и с малко, стига да знам, че ще го получа.

# 132
  • Варна
Съни, не можеш ли да си "включваш" алармата в 12 на обяд и да знаеш, че после не може нарушения? Simple Smile

# 133
Проблемът със сладкото (а и тестото) не е само в кг и напълняването.
Просто сладко не трябва да се яде всеки ден, дори от здрави и слаби хора.
Ежедневната консумация на сладко, мед, плодове, десерти и подобни е сигурна гаранция за здравословни проблеми.То самото покачване на кг вече е симптом на болест.

# 134
Съни, не можеш ли да си "включваш" алармата в 12 на обяд и да знаеш, че после не може нарушения? Simple Smile
Не. По-лесно ми е без. Нямам никакви проблеми да не ям. С режима на Ипократис имах свободен ден и ми беше ок. Знам, че тогава може, нямам проблем. Сега не правя всяка седмица свободен ден, но си мисля пак да го въведа. Дори и да не е всяка седмица, може на 10 дни да е.

Общи условия

Активация на акаунт