Дневникът - тема 92 - Да отслабнем всички заедно!

• 93 026
  • 707
  •   1
Отговори
# 210
по- бързо се отслабва с хранене на често, но по малко... големите интервали забавят метаболизма... най- добре е да се съчетае фастинг и често хранене....

Ако едно и също нещо работеше за всички, нямаше да има толкова пухкави хора. И нямаше да са популярни и толкова диетолози, фитнес инструктори, изготвящи режими, etc

# 211
по- бързо се отслабва с хранене на често, но по малко... големите интервали забавят метаболизма... най- добре е да се съчетае фастинг и често хранене....

Ако едно и също нещо работеше за всички, нямаше да има толкова пухкави хора. И нямаше да са популярни и толкова диетолози, фитнес инструктори, изготвящи режими, etc
Точно!
Аз от похапване начесто и по малко качвам.
Най-лесно и бързо имам резултати с три хранения на ден:з/о/в.
Та, до организъм/метаболизъм е.

# 212
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Може би, защото това, което за вас е малко, по принцип е много...

Идеята е едно и също количество храна да го хапваш в интервал от 8 часа, по- начесто и по
по- малко...отколкото разделено на три порции

# 213
Кайсийке, аз само сутрешната доза протеин я пия с кефир, рядко и следобед/ привечер, но тогава най- често не съм достатъчно гладна и просто заменям вечерята.
Иначе- с вода, или с кокосова вода. Много ми е вкусно! Протеин съм си добавяла дори към каймата от пълнените чушки /ако не съм имала достатъчен прием през деня/, към плодовите смутита- също, за да не убивам хубавия вкус на сложения плод с такъв на шоколад, примерно.

Относно отслабването- аз трябва да закусвам, за да работи процесът на макс при мен. И да, най- добри резултати съм имала именно с 3 основни и две малки междинни хранения.

pvacheva, ще пиша и коментирам подробно като ми изтече "срокът на обвързване" и видя реално какви резултати ще постигна с въпросния треньор.  Laughing

"...режима на Атанас Узунов"  Joy Joy Joy    #ШаУмрЪ
svetlinar , нищо лично към теб или към майка ти, но само за инфо- такова нещо като "Режим на Атанас Узунов" няма.  Wink

ПП. Относно колагена се сещам- всяка година правя поне по един курс / 3 месеца/ с Purelogicol. Веднъж, именно към края на курса се виждам с приятелка, с която не се бяхме виждали около 4- 5 месеца. Като ме видя, като ахна, без "Здравей", без нищо, директно започна да ме разпитва какво, къде и при кого съм си правила на лицето.  hahaha Истински се забавлявах тогава и наистина ми отне доста време да я убедя, че нищо, никъде и при никого не съм си пипала. Скъп продукт е въпросният, но за мен лично си заслужава всяка стотинка. Понякога изпада на промоция и с малко повече дебнене едната опаковка ми идва напълно безплатно.  Peace

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 15:05 от Анонимен

# 214
Кайсийке, аз само сутрешната доза протеин я пия с кефир, рядко и следобед/ привечер, но тогава най- често не съм достатъчно гладна и просто заменям вечерята.
Иначе- с вода, или с кокосова вода. Много ми е вкусно! Протеин съм си добавяла дори към каймата от пълнените чушки /ако не съм имала достатъчен прием през деня/, към плодовите смутита- също, за да не убивам хубавия вкус на сложения плод с такъв на шоколад, примерно.

Относно отслабването- аз трябва да закусвам, за да работи процесът на макс при мен. И да, най- добри резултати съм имала именно с 3 основни и две малки междинни хранения.

pvacheva, ще пиша и коментирам подробно като ми изтече "срокът на обвързване" и видя реално какви резултати ще постигна с въпросния треньор.  Laughing

"...режима на Атанас Узунов"  Joy Joy Joy    #ШаУмрЪ
svetlinar , нищо лично към теб или към майка ти, но само за инфо- такова нещо като "Режим на Атанас Узунов" няма.  Wink

ПП. Относно колагена се сещам- всяка година правя поне по един курс / 3 месеца/ с Purelogicol. Веднъж, именно към края на курса се виждам с приятелка, с която не се бяхме виждали около 4- 5 месеца. Като ме видя, като ахна, без "Здравей", без нищо, директно започна да ме разпитва какво, къде и при кого съм си правила на лицето.  hahaha Истински се забавлявах тогава и наистина ми отне доста време да я убедя, че нищо, никъде и при никого не съм си пипала. Скъп продукт е въпросният, но за мен лично си заслужава всяка стотинка. Понякога изпада на промоция и с малко повече дебнене едната опаковка ми идва напълно безплатно.  Peace
Purelogicol отдавна съм му хвърлила око, може ли да споделиш от къде го купуваш, аз също го дебна на промиция, но... не уцелвам.. явно...момента.

# 215
В  Бг- от аптеките. Иначе от Амазон, или директно от сайта им, където в момента е на промоция- https://www.purelogicol.com/shop/offers/Collagen-peptide-skin-su … llagen-tablets1-1

# 216
Може би, защото това, което за вас е малко, по принцип е много...

Идеята е едно и също количество храна да го хапваш в интервал от 8 часа, по- начесто и по
по- малко...отколкото разделено на три порции
1) Как това се вързва с казаното от мен по-горе за различните хора
2) А описания от теб начин на разпределяне на порциите как ще се сработи с режим с повече мазнини и протеини (ВМ-НВХ визирам), които се нуждаят от по-дълго време за обработка от организма от въглехидратите?

Вярвам, че хората са по-склонни да защитават начина, който им е помогнал на тях и напълно ги разбирам, просто не всичко е черно и бяло Simple Smile В човешкото тяло се случват много сложни биохимични процеси, и са нужни доста задълбочени познания, за да го разберем

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 15:32 от Raccoon17

# 217
Този колаген го видях на 89 лв. в някаква аптека. Ако действително има ефект, е супер. Курсът излиза около 240 лв. На мен ноктите са ми в ужасно състояние, кожата и тя не е супер.

# 218
Съни, този конкретно е насочен към кожата на лицето, анти- ейджинг продукт е.

Скрит текст:
This pure collagen supplement is the ultimate anti-aging formula, scientifically developed to reduce the visible signs of aging from within.

Our collagen hydrolysate capsules stimulate collagen and hyaluronic acid, to promote a more youthful, smooth and radiant complexion.

• Visibly decreases wrinkles
• Boosts collagen synthesis
• Increases skin moisture
• Decreases pore size
• Improves skin elasticity
На мен наистина ми действа много, много добре, трябва да се пие и доста вода по време на приема му. Сиска може да се включи с повече подробности, предполагам.

За коса и нокти същата фирма има друг продукт- Hair & Nails
Revitalising Supplement  https://www.purelogicol.com/shop/skincare-collection/hair-nails-revitalising-supplement-with-collagen-and-hair-vitamins-to-target-hair-loss   с лилава лента в долния край на кутията.

Скрит текст:
Purelogicol Hair & Nails Revitalising Supplement nourishes from within to support the existing hair growth cycle and improves overall hair and nail health.

This advanced formula contains vital nutrients for healthy, strong and thick hair.
Bioperine®, a Phyto-nutrient, helps increase the bioavailability to maximise absorption of nutrients.

• Stimulates hair growth & volume
• Protect cells from oxidative stress
• Promotes scalp health
• Maximises nutrient absorption
• Maintains strong & healthy nails

# 219
  • София, България
Едно бързо мрън! Оказа се проблем с ахилесовите сухожилия. Дадох 50 лв днес за мазило, стелки и 2 прахчета. Очакват ме от четвъртък - 10 дни последователно по 2 вида физиотерапия и разни му там процедури. Откакто съм почнала да отслабвам и съм ставала по-активна този проблем се е отключил, ама няма как. Педиатърът си каза, че трябва да отслабна и е далеч от идеята да спра малкото си активност, за да не ме боли. Отново си доказвам сама на себе си защо не трябва да се предавам в тази битка.

До сега съм изяла 1 брой банан. Сега ще хапна и обяд! Ай, да изчезвам аз. Мрън!

Ама да не е спам - приятно отслабване на всички!

# 220
ТиЛи. За този пише:
ЕДИНСТВЕНИЯТ  100% ЧИСТ МИКРО- КОЛАГЕН   с молекула ПОД 2000 далтона. Именно „малката” молекула позволява на колагеновите пептиди да преминат през стените на тънките черва и да бъдат пълноценно усвоени,  като достигнат  до всяка клетка на нашата кожа, коса, нокти и стави.
Затова реших, че и за ноктите ще е ок. Аз с косата нямам проблем.

# 221
  • тук и там
A,аз съм пак наопаки.И това чудо съм го пила- колагена на Мадона уж-Purelogicol,и не бях доволна.От него се подувах аз,една такава като отекла бях през цялото време.И то не само лицето-ами навсякъде-ръце,тяло,всичко.Hands V

# 222
Съни, може и да действа добре и на коса и нокти, не зная. Аз с тях проблеми съществени нямам и не съм следила как им се отразява. И коса и нокти ми растат бързо, косата не цъфти, не е суха, гъста ми е, макар и с тънък косъм. За ноктите отделно винаги съм си полагала грижи, пък и заздравители, процедури при моникюристки като цяло рядко пропускам.

Кайсия, да, сега като го спомена, че бил "колагена на Мадона", се сетих, че и преди с това описание си споделяла, че не си доволна от него.

Споделям само лични впечатления, нормално е да не действа еднакво при всички.  Peace

# 223
  • тук и там
Да,да -споделяла съм.Бях разочарована предвид цената-по спомен бях дала към 100 лева.Но доста хора са доволни от него по принцип.
Аз имам последните години проблем с косата-хем оредя, хем започна много бързо да се омазнява.Маса пари дадох за прехвалени шампоани(включително конски)-цъ,пак същата работа-явно пак е нещо вътрешно-хормони предполагам.
За обяд оризовки,че не ми стигна времето пак за приготвяне на друго.После ще ви сложа снимка.

# 224
Ясно е, че човек докато не опита, не може да каже дали това е неговото "нещо". Ако не действа и на другите части, не го искам. Че и без това се чудя какво да пия за нокти, че там е плачевно положението, винаги търся един продукт, който да действа за трите - коса, кожа, нокти. Не че съм намерила, де.

Общи условия

Активация на акаунт