Дойде ред да се разкрие мома или юначе през НОЕМВРИ ще проплаче.

• 32 420
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ние имаме отделна стая, но мисля да си стои с нас докато порастне.

# 181
Нашето бебче мислим да си го сложим да спи в нашата спалня с ММ. Искам да е близо до мен Simple Smile

# 182
  • Варна
Ели, не съм сигурна дали столчето ще ти е удобно за кърмене, защото виждам, че има твърди подлакътници.Може би ако си подлагаш отдолу нещо меко, даже възглавничка.И това само ако бебето е малко, големите кърмачета в един момент почват да се чекнат и да сучат в странни пози Grinning
На мен лично ми беше най-удобно да кърмя легнала, хем си почивах така.

За спането, нашата дъщеря беше при нас и доста време изкара в нашата спалня, но в своята кошарка.Всъщност и в леглото ни доста е спала.Аз лично не бих оставила бебе да спи само в отделна стая, а и не би ми било удобно също така да търча вечер.Моята дъщеря имаше проблеми със спането, но и да нямаше пак щеше да си е при нас.

Деси, тази кошарка е като моята почти същата.Най-смислената ми покупка беше тя.

# 183
  • София
Да и тя това каза за кошарката. А при мен беше любов от пръв поглед хаха даже няма да търся други, просто има всичко, което искам..

# 184
Fossy точно към този модел на Jane съм се ориентирала, понеже ми се вижда най-лек, къде по дяволите го намери толкова евтино? Simple Smile

Деси, от вносителите взехме: http://www.adria.bg/bg/
Схемата беше следната - една мацка от бъдещите мами писа до вносителите дали при едновременна поръчка на 5+ колички от един и същи модел (Jane Muum Koos) ще получим отстъпка. И получихме отговор, че за над 3 колички ще има отстъпка еди-колко-си, за над 5 - еди-колко си, за над 7 - едиколко си. Не помня колко се събрахме, но стигнахме 22% отстъпка. Масово, 98% бяха от Варна мацките, аз им съдействах като единствен представител от София Grinning Но евала за организацията и за идеята, спестиха се бая пари! Ако намериш такава втора ръка запазена, според мен не се колебай въобще. Мога да попитам някои от мацките, с които все още се чувам, дали пазят техните, искаш ли?

Аз съм се спряла на ето това креватче:
http://www.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Cots/sundvik-4629/00248567/

Говорейки си за креватчета, се сетих, имате ли си отделна детска стая? Ако да, там ли смятате да сложите креватчето още от началото или при вас в спалнята?

Ellie D, креватчето е суперско, и аз ги харесвам, но няма люлеещ механизъм - нещо, което ми помагаше много докато каката беше бебешочка Simple Smile
Относно отделната стая - каката все още спи с нас в една стая, но като се роди бебе 2 това ще се промени. Мисля, че е готова за преместване, просто още сърце не ми дава да го направя Grinning

# 185
  • София
Ами искам първо да я видя на живо и после ако не е проблем може да питаш някоя от мамите дали я продава. Simple Smile ще съм ти благодарна

# 186
Ами искам първо да я видя на живо и после ако не е проблем може да питаш някоя от мамите дали я продава. Simple Smile ще съм ти благодарна

Разбира се, молбата ми е само да ми пишеш на ЛС, а не в темата, че я видя, я - не Simple Smile

# 187
И като наближи бебока да става на 6м. ще купя и столче за хранене, защото и него го подарих.

Аз бях супер доволна и пак това ще използвам: http://www.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Highchairs/antilop-57662/29067293/

Скрит текст:
(сори за непотърсения съвет Simple Smile )

# 188
  • Варна
И като наближи бебока да става на 6м. ще купя и столче за хранене, защото и него го подарих.

Аз бях супер доволна и пак това ще използвам: http://www.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Highchairs/antilop-57662/29067293/

Скрит текст:
(сори за непотърсения съвет Simple Smile )
Благодаря, никак не е лошо.Не знаех, че Икея имат детски столчета.

# 189
И аз не знаех, Море, докато като бях още бременна с Каката една приятелка от Варна не ме помоли да й взема това столче за нейното дете. Аз като цяло не съм запозната особено с Икеа и не знам асортимента им, но много ми хареса столчето и веднага разбрах, че и за нас ще взема същото. Масово по заведенията използват същото столче (на прима виста се сещам за Хепи).

# 190
  • Варна
О аз в Хепи почти не ходя, понеже ММ не ги харесва никак, та не съм обръщала внимание хич на столчетата.
Иначе в нашата Икея също отдавна не съм влизала, ама то не е магазин тук, ами май е по-скоро като мострена зала и се поръчва.Не знам дали имат целия си асортимент.Иначе ми беше харесало едно легло за бъдещата кака оттам.

# 191
Да, да, то и аз не ги харесвам, просто се сетих, че там съм виждала, но има и по други заведения, често попадам на това столче. Във Варна е само мострена зала, да. Аз съм била само веднъж преди 2 години и малко, не знам какво се е променило от тогава... Но може би имат столчето и ще можеш догодина да го видиш Wink

# 192
Jane Muum наистина е много добра количка.
Аз имах с Матрикс кош - недостатъкът му е, че е по-малък от обикновените кошове и ако бебче и по-голямо, ще му/й омалее около 3ти-4ти месец. Но летният кош има легнало положение, така че става да се прехвърли бебето там.
Лека е, товарила съм я с много пазаруване и се е справяла геройски Simple Smile
Сега обаче ще взема количка, която се сгъва тип "чадър". Вероятно ще е Макларън някакъв. Иначе в багажника почти не остава място, а с две деца ще е необходимо.

# 193
  • Варна
Деси моята дъщеря беше със същата кошара. Беше ми мн удобна! Но за съжаление при пренасянето на вилата и счупиха решетката.
Сега много се колебая с бебчо каква да е, но може би този път ще взема модела без скрин. Ето тази си харесах. И пак чисто бяла:) https://www.pakostnik.com/en/detsko-leglo-liulka-mondo-arbor

Относно отделянето - дъщеря ми от родилния дом спи в детската си стая, като я гледахме и слушахме през видео бейбифон. Имаше страхотен режим и беше мн спокойно бебе.
Сега малко трудно ще ми е бебе и дете на 6г. почти сами в стая... затова май бебето ще е при нас:) Тя продължава да си има режима в определен час да си заспива, обича тишина и да и е тъмно... Simple Smile

Количка - влюбена съм в Stokke trailz и може би пак ще взема на тази марка. За лятна количка после ще си взема може би и там пак Макларън или Babyzen yo-yo.

# 194
  • На север
Тези колички Jane Muum всичките модели ли са хубави или конкретно един? Някоя от новите мами почнала ли е да чете на тема бебе? Да ми препоръча книжка. Simple Smile Аз още нищо не съм гледала понеже мисля, че на снимка е едно, а на живо може да е друго и искам лично да видя.

Общи условия

Активация на акаунт