Дойде ред да се разкрие мома или юначе през НОЕМВРИ ще проплаче.

• 32 392
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Аз имам два картона. При предишната бременност не можах да си намеря моя и ми направиха нов. После си изрових и стария, та сега мога да си избирам. 😀

# 91
От днес официално съм в 4 месец 14+1г.с.
Картон имам от предната бременност. Вчера дори го извадих, защото търсих ПИК кода от НОИ, който се оказва, че съм изгубила и трябва да взема нов.

# 92
  • София
Аз си мислех, че ПИК кода е валиден определено време нещо като 48 часа или 24?

# 93
  • София
НЕ, валиден е за постоянно. Моят също го бях изгубила та си вадихме нови с ММ преди месец.

# 94
Поне става бързо, аз моя го извадих за 1 Мин. Аз съм 14+3 също в 4 месец, вече мааалко по-спокойна... Ама малко.

# 95
Ама картона същия като този,който си имам ли е? В който ми нанасят болнични? Ако е така аз си имам 2- единия от бебе си го бях забутала и ми направиха нов и след това открих стария. Аз си мислих, че е някакъв специален за женската консултация. Води се Лична амбулаторна карта.

# 96
  • София
За женска консултация някои лекари си правят досиета, сиреч една папка с всички издледвания и снимки от прегледи и т.н аз си имам една червена и я нося всеки път. Отделно те в системата сигурно си имат инфо. А тоя картон ти е за болнични само и сигурно за раждането ти се пише там нещо... и е като този от детството. Моя е пълен и за това съм с нов от година, в него имам само болнични дето съм ползвала.

# 97
Ясно. Защото аз останах с впечатление,че лекарката ще ми прави нещо като досие, защото ми искаше копия от изследванията и ми каза оригиналите да си ги слагам в една папка и в нея да си събирам всичко. Аз си направих такава и без да ми казва. Обичам всичко да си ми е на едно място 😀
Аз днес съм много по-добре. Даже преди малко хапнах филийка с кашкавал и засега положението е супер. Надявам се ада от предните дни да е минал.
Пазете се момичета, защото наистина е ужасно 😣
Янна, как си? Още ли си в болница?

# 98
Здравейте момичета дайте съвет...днес влизам официално е 4м 14+ 0 г.с та може ли да се подстригвам вече? Все като мина покрай фризьорския аха да влезна и  нещо не ми дава отвътре...вие суеверни ли сте?

# 99
Галина , аз лично не съм суеверна , но не искам да си подстригвам косата по време на бременността - опитвам се просто да я пусна по-дълга .Grinning
Според мен , не мисля ,че би се случило нещо ако подкъсиш или просто махнеш цъфтежа .Hug

# 100
  • Варна
Аз си имам такава папка, но стои в клиниката при акушерката, дава ми я като ходя при лекаря и вътре ми стоят там изследванията и всичко останало.И предния път имах и там стоеше.После не съм си я вземала.А картона си е отделно, той си е за болничния както са обяснили по-горе.

Галина, можеш да се подстригваш по всяко време, стига да искаш.Аз не съм суеверна.

# 101
аз се подстригах преди две седмци

# 102
  • София
Аз се подстригвах и боядисвах още като бях в 10 седмица.. можеш по всяко време, щом се чувстваш добре. И на гел лак ходих вече три пъти... и боята си ме хваща, нямам проблем, миризмата не ме дразни, но тя не е и прекалена.

# 103
  • Варна
Още не съм се подстригвала и боядисвала, от към тази гледна точка май съм само суеверна, 🙈😆 но тази седмица съм на ФМ и се надявам всичко да е наред с бебчето. След потвърждение за хубави новини веднага си правя нова прическа:)) но и нямам мн нужда сега, затова не ми е проблем.
Иначе гел лак - през 3 седмици... от години ходя и не смятам да спирам:))

# 104
Благодаря ви момичета ще се подстрижа ..Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт