Октомврийските деца започват с бели от сутринта! - Тема 21

• 59 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Ех, Ели....ужасно!  Sad За съжаление не мога да помогна за препоръка (т.е. мога да препоръчам моят зъболекар, но нямам идея дали и как се занимава с деца Sad - ако все пак искаш ще ти дам инфо, де Simple Smile ), но доколкото знам няма как това да повлияе на постоянните зъбки, така че не се тревожи! Адски неприятно е, но мисля, че няма нищо опасно. Ще се оправят нещата! Прегръдки! Kissing Face

Cristi, това е сайта- http://personalnipodaraci.com/product/2410/pechat-varhu-sateneni-lenti.html  Simple Smile
Аз май клоня окончателно към надписване с перманентен маркер  (такъв за CD-та) на етикета и толкоз.  Simple Smile

lid, да не ти пука за свекито, то си е за нея! А за помощта...да хубаво е да помага, ама има и по-лошо. Wink Щом не ти се вре нон-стоп у вас, недей се ядосва! Simple Smile

# 481
Ели  на пеиятелка детето чупи зъб , но го изби целия и правиха само снимка, но в случай като вашия мискя, че по скоро трябва да се извадят 😥
Стискам палци да се нареди всичко:heart:

# 482
Ели, много неприятна случка, не мога да помогна, но се надявам всичко да е наред.Нашия също си счупи зъбчето падайки от пързалката, но е само малко парченце и не съм го водила на зъболекар.Прегръщам ви и нацелувай палавника😙

# 483
Ели, моят син си счупи зъб - преден, постоянен, отчупи му се голямо парче. Нашата зъболекарка го изгради много успешно, сега не мога да кажа, че има изобщо някаква разлика.
Дано бързо се оправи детенцето и не се е стресирало много.

# 484
Ели, след малко ще пусна линк с частна детска стоматологична клиника.

Едит: http://www.profidentalstudio.com/детска-клиника/

Това е клиниката. Все още не съм водила малчо и преки впечатления не мога да дам. За нея научих от училището за бременни, което посещавах - при една от лекциите гост беше една от докторките в нея. Беше ни обяснено, че към деца имат специален подход. Разгледай страницата, но те съветвам като записваш час (независимо къде) да попиташ родителят допуска ли се на стола с детето, тъй като на две места на мен ми казаха, че родителите седят отвън.

Дано всичко да е наред със зъбките, за постоянните не мисля, че ще има проблем, просто ако млечните са много отчупени ще трябва да се изградят, а ако счупеното е малко може и с пилене да се оправят.

Ади, дразни ме двойният аршин, с който мери при внуците и това, че като й го казахме в очите твърди, че не сме прави и си измисляме.... спирам повече да ви занимавам с нея. Много време й отделихме, което не заслужава.😁

Последна редакция: ср, 26 сеп 2018, 13:40 от Iid

# 485
  • София
eli_dzh Как сте? Как е малкия? Боли ли го? Confused

# 486
Кристи, ето и за теб сайт. Досега го търсих. 😁😁😁

https://www.tattooinki.com/

# 487
Ох, Ели, като те прочетох ме заболяха зъбите, милото детенце! Как е? Мога утре да звънна на леля ми, тя е стоматолог и да ми даде малко инфо, за да те успокои и подготви какво-как 🤗

Това с телефона и кенефа ..... Още малко стискам зъби, че да почна да мърморя и аз.

Фиффи, нали, как точно тогава не ми стигаше времето, когато Патето беше на 4-5м, оле, не можех да се обърна. Е, обръщах се, но само с ергораницата, сега е същото, постоянно, някой в вързан я в слинг, я в раница. Лудата на града съм аз тук!!!

Лид, моята свекърва дойде да ни види за празниците и си мислех, че в понеделник ще си ходи, а то се оказа, че ще стои до РД-то на Патето в събота. Повтарям мантри и гледам да не я гледам, че се изнервям и явно надигам по-висок тон, защото ММ ме скастри.

# 488
Кристи, ето и за теб сайт. Досега го търсих. 😁😁😁

https://www.tattooinki.com/
Благодаря!

# 489
Благодаря за загрижеността, момичета! Според мен не го боли вече малчо. Заведох го да го погледне тук стоматоложката на майка ми и тя каза да изчакам да минат няколко дни, защото в момента е чувствително мястото, а и устичката му да зарастне, че се беше прехапал и разкървавил, хем и той да позабрави случката и тогава да го заведа да му ги изпилят. Успокои ме като цяло. Записах час за понеделник, тогава ще сме си в София вече, в една клиника на Дондуков. Да видим дали изобщо ще им позволи да "нахлуят" в устата му.

# 490
Ели бързо да се оправят нещата със зъбчета.Дано седи и даде да му прегледат зъбите в понеделник

# 491
На фона на всички палавници, дето не слушат, да се похваля че съм с книжка за шофиране вече Heart

# 492
Браво! Да я полееш Hug

# 493
Sho, браво и честито!  Simple Smile

И моята госпожица вече е на 2 годинки! Simple Smile Вчера нямаше как, та днес ще празнуваме с дечица. Дано да е забавно като миналата година, без драми. Simple Smile
Вчера обаче, като я водих в яслата рева. Sad Уж три дена всичко наред, вчера рев и тръшкане. Надявам се да е било заради моята тъпотия, че вместо да ходим, я закарахме с колата, че и носихме и две торби с почерпки. И тя може би е решила, че пак ще пътуваме някъде и се е разочаровала. Като я взех на обяд пак прирева... Sad В понеделник съм вече на работа, направо изпитвам ужас какво ще става. А си мислех, че всичко е минало тихо и кротко... Sad  Та да стискате палци в понеделник пак!  Simple Smile

# 494
  • София
На фона на всички палавници, дето не слушат, да се похваля че съм с книжка за шофиране вече Heart

Честитоооо! Пожелавам много пътувания и без никакви инциденти!

Adinko87 Честито! Много игри и никакви бели!

Всичко ще е наред! Споко!

Моята драма с яслата до обяд продължава. До края на октомври. На мен пък ми тежи корема и си мрънкам. Не мога да бързам, а все нещо се случва да закъснея да го взема. Например вчера ходих на тонове. Тръгнах в 10:00, за да мога да мина и в 12:00 да го взема от ясла. Пред мен обаче имаше 2 момичета, а после доктора не хареса тоновете, щото младежа спеше и пусна още едни. Демек - седях си 40 минути на апарата. Ми закъснях, макар и да бързах супер много после, дори и с по-бързото шофиране.

И в яслата мрън, мрън, мрън. Хем се ядосах, хем ми се дорева. Направо се чудех как да си замълча преди да избухна и там. Ми ясно е, че им е трудно, ама и на мен ми е трудно. Да не забравяме, че броят персонал, който се грижи за тях е един и същ. Да, по-тясно е, ама чак пък толкова, почва да ме дразни...

Много странно се получава - разминавам се с графика с вас с 1 година Joy Сега всички пускате по ясла и връщане на работа. Аз пък излязох в майчинство Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт