За или против отворените бракове

• 23 633
  • 177
  •   1
Отговори
# 120
За. Но това става в зряла връзка. На запад често можете да видите в обявите на строгите господарки, че подчинени семейни мъже приемат, само ако има съгласието на съпругата.

# 121
За или против всеки си го решава сам за себе си. За един това може да е евтина и безнравствена дивотия, за друг това може да е много възвишена форма на брак или съжителство. Всеки е свободен да си го тълкува по своему.

# 122
Това с тройките и четворките според мен не е съвсем отворен брак, в смисъл, че и другият пратньор участва в забавлението. Голяма част от BDSM практикуващите също го правят в "компания".
"Отворен брак" за мен представлява това, което онази съфорумка, която го практикуваше описваше: тя и мъжът си имат любовник и любовница, за които всеки от тях двамата знае, но си се срещат съвсем отделно едни от други и всеки сам си поддържа паралелната връзка, било за секс, роматнтика и т.н.
Но предполагам, че колкото хора - толкова и трактовки.

# 123
За свободни и дишащи отношения.
Колкото до делбата, повечето хора  с твърди позиции "против", и без друго споделят партньора си с друг/а, само дето или не са наясно, или се правят на разсеяни .
Simple Smile

# 124
  • Sofia
Колкото до делбата, повечето хора  с твърди позиции "против", и без друго споделят партньора си с друг/а, само дето или не са наясно, или се правят на разсеяни .
Simple Smile

Това ми се струва, че е успокоението на всички серийни изневерители. Laughing Глупости на търкалета.

# 125
Изневерителки  и крадли на мъже, точно тъй.

# 126
  • Sofia
"Изневерители", без оглед на пола. Peace

# 127
Изневерителки  и крадли на мъже, точно тъй.

Спрете с тези "крадли на мъже". Никой мъж не може да бъде откраднат, ако сам не го пожелае!
Аз дори се радвам, че една такава се опита да "открадне" бившия ми, и той веднага хукна след нея.😉 Нещо, което така лесно се дава да бъде "откраднато", дали си струва? 💩

Не да й се сърдя, а аз цял живот ще съм й благодарна на тази жена, че ми отвори очите! 😍

# 128
Така е. Отворената връзка - безболезнен начин да се отървем от бремето на социално приемливото поведение и фалшивите семейни ценности. Simple Smile

# 129
  • София
Така е. Отворената връзка - безболезнен начин да се отървем от бремето на социално приемливото поведение и фалшивите семейни ценности. Simple Smile

Питам се, къде са децата в тези отворени връзки?
И защо да се криеш като плъх, вместо да си хойкаш на воля, без да се правиш на праведница?
В наше време няма да те линчуват, че си безкрайно разкрепостена.

# 130
Да жертваш себе си заради привидното щастие на децата - аре няма нужда. Ако децата ме задържат при партньора, то не виждам как бих намерила смисъл в такова съжителство.
Отворената връзка не е бардак, а свободата да избираш, и да останеш, ако се чувстваш себе си.

# 131
  • София
Да жертваш себе си заради привидното щастие на децата - аре няма нужда. Ако децата ме задържат при партньора, то не виждам как бих намерила смисъл в такова съжителство.
Отворената връзка не е бардак, а свободата да избираш, и да останеш, ако се чувстваш себе си.

Как се жертваш- като се разведеш, обяснявайки на децата си, че сърбежа ти е по- силен от всичко? newsm78
Или да им запазиш привидното щастие, като им обясниш, че в човешките отношения най- важното е начесването на крастата, та колкото с повече народ преспиш, толкова по- щастлив се чувстваш? newsm78

# 132
Сърбежите се лекуват по съответния начин. Не съм се развела, за да се чукам с друг.
Под минимума на елементарно мислене ми демонстрира току-що

# 133

Надявам се те разбирам правилно, но ти предпочиташ да останеш във връзка " заради децата", имайки си друга такава навън, бидейки "себе си"ли? И тази връзка ти не наричаш "бардак", а свобода? Аз не разбирам свободата по този начин...

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 00:10 от Mom of 3

# 134
  • София
Сърбежите се лекуват по съответния начин. Не съм се развела, за да се чукам с друг.
Под минимума на елементарно мислене ми демонстрира току-що

А, аз просто си разсъждавам- нито те познавам, нито знам дали си се развела или просто си мечтаеш на глас..
Всъщност, единственото което те попитах беше, къде са децата в картинката на отворения брак?

Общи условия

Активация на акаунт