Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 920
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
Аз имам 4 нови кожени якета ест. кожа от Манго по 50-100 лева, олекотено яке с пух от Уайкики за 50-60 лева, а в Уайкики има много сполучлив мъжки блузи и ризи за до 20 лева и редовно ги намаляват още. Има и доста сполучливи мъжки и дамски дънки, за по 20-30 лева има в много магазини в мола
Редовно взимам на детето тениски от там за по 5-6 лева, младежки, памучни, нови.
Оня ден взех супер яко яке дънково с бродерии от Ню Йоркър за 19,90 лева
И т.н и т.н.  Ми няма да дам същите цени за ВУ, стара колекция, носено и с дупки и петна
Бях ви показвала и маратонките, които в магазина на адидас в мола са си 129 лева, в сайта на ремикс 130-150 ли бяха...
Трябва следене, да, но пък и с ВУ е така.
От ВУ марите висок клас са скъпи и според мен често ментета и захабени. Марките среден клас- може би си струва единствено да кажем Есприт, който е слабо представен у нас и никога няма сериозни намаления...и някои марки, които ги няма изобщо, а са хубави

# 496
Вие сте по-ларж. Аз посмъртно 20 лв за блуза от ВУ нЕма да дам. Ако ще да е най-модерната марка. За блуза таван ми е 8-10 лв.

# 497
Давала съм за блуза, по-скоро пуловер за ММ 20+ лв. беше. За тънки блузи - не.

# 498
  • София-в сърцата на моите деца
Определила съм си: за яке или връхна дреха, ама нова или почти нова-макс 20-25лв, за останалите....блузки, панталони, роклета- макс 4-5лв. Повече не си заслужава.

# 499
Май аз съм най-стисната.Последната ''огромна'' сума,която дадох беше за боти ''тимбърленд'' мин.зима-16лв.,четвърти ден след зареждане.Бях сложила снимка тук.Иначе ако нещо наистина е,ама супер изгодно съм склонна да дам и повече,но не ми се е случвало.

# 500
  • София/Севлиево
И аз съм от стиснатите.Не случайно следя Хумана и ходя само последната седмица,когато са най-ниски цените.И винаги си намирам по нещо за 2-3 лв.Максимума ми е около 12 лв за една чисто нова туника на Орсай-беше с етикет,много ми хареса и я взех.

# 501
  • Sofia, Bulgaria
по ваши наблюдения има ли магазин от дадена верига, в който зареждат “по-хубави” дрехи отколкото в останалите?
п.с. нови с етикет съм намирала само в шик-шик

# 502
В Мания зареждат хубава стока, но трябва да си там в първия ден на зареждане и е доста скъпо. Тогава няма на брой и едно яке примерно може да излезе и сто лева.

# 503
За мен Мания е абсолютен вехтошарник.

# 504
След тези коментари тук бях приготвена за апокалиптични гледки тази седмица в Зиг Заг и Мания (Пиротска и Халите съответно), даже влязох с известна негативна нагласа. Видя ми се скъпо, да, но пък имаше според мен неща, които си заслужаваха. В Зиг Заг при цена от 28 лв. за кг. си взех неща за 30 лв., сред които и чисто ново яке с етикет за 40 евро. Аз посмъртно няма да дам 40 евро за такова нещо, което и кръста не би ми стоплило. Ама за 7 лв ставаше Simple Smile В Манията имаше добри попадения в Зала Б, от зала А покрай едни дънки се обзаведох със страхотна жилетка за зимата за 4 лв. Та мисълта ми е, че или е до късмет, или е до верига. В Мъпетите никога нищо не мога да си харесам. А чанта не са ми ровили никога, въпреки надписа.

На мен психологическата граница за блуза ми е може би 5-8 лв. в зависимост от материята, за панталон 10-12 лв. Яке миналата година взех за около 30, май и по-малко, но е страхотно зимно с гъши пух и си заслужаваше за мен.

Обувки отдавна не купувам.

# 505
Ходих днес в Мъпет маг до Вис виталис. Имат ново зареждане, прилична стока, но някои неща не ми станаха. Има хубави детски якета, обаче им няма качулките... newsm78

# 506
Отивам днес в мания в 10 ч... Майкооооооо то направо бой за обувки. Навън вали, хората чакат да им отворят под дъжда.. а аз си мислех, че отварят в 9 ч

# 507
Чак пък такъв зор....вероятно са прекупвачи за малки магазини. Тях съм виждала да се бутат и да си дърпат стока от ръцете. Пълнят огромни чували, повече от зала Б.

# 508
  • Sofia
Отдавна не съм посещавала тези магазини,нещо не ми е тръпка вече...от темата разбрах за повишение на цените и влошено качество,това още повече ще ме откаже...днес и по тв съобщиха за евентуално покачване с 20-30% поради някакви нови изисквания и разпоредби за ВУ...Приети ли са или търговците са вдигнали предварително цените?

# 509
  • София
Днес в Манията в Дружба беше някаква страшна навалица. Миналата събота пак беше така, а не бяха прекупвачи. Обувки имаше по-малко от обикновено и нищо читаво. Тръгнах си с една фланелена блуза с качулка за сина, пуловер и бархетна риза за мен и един спортен панталон 3/4-ти, който ще нося другото лято по чукарите. Гледах да има мегдан, ако надебелея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт