Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 915
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
Аз като гледам няма скоро нищо да купя. Миналогодишните находки са много и все още в добро състояние. Не ми трябват още неща ВУ, при това на други цени.

# 511
  • Sofia
И аз яко съм се презапасила с всякакви дрешляци и за всички сезони...повечето не са и носени Blush

# 512
Имам ужасно много дрехи и всяка година обновявам гардероба.. ама много се затлачих с дрехоляк
Днес  , колкото да не е без хич, взех един гащеризон на малкия. Миналата седмица ми беше по- успешна

# 513
Определено трудно намирам хубави неща. Основно пазарувам бебешко на зареждане. Иначе имах попадения на блузи и то официални, между 3 и 5 лв. Аз за блуза повече от 10 лв не давам, за дънки също, якета имам само 1 от бременността ми. Купувам си нови. Например преди две седмици си взех от New Yorker новичко, лекичко за 40 лв и съм доволна. Все пак якето му личи. Ако намеря във ВУ нещо ново, леко и що годе модерно бих дала до 25-30 лв. Обувки имам само един единствен чифт пантофи, бяха нови и ми излязоха 3 лв. В китайските магазини има и по15-18 лв чисто нови обувки.

# 514
  • София
Някой от вас запознат ли е с тази алтернатива на Ремикс bag?

5. “Продайте сега”
Ако предпочитате да не чакате продажбата на одобрените артикули, за да получите процента за Вас, използвайте опцията “Продайте сега”. Така веднага ще Ви изплатим предложената за артикула сума във Вашия виртуален портфейл.

За другото продаване прочетох процентите от продажната цена, тук сигурно е по- малко, но някой запознат ли е?
И дали ги дават само в този виртуален портфейл, някъде сякаш мернах, че може и по банкова сметка.

# 515
  • София
Някой от вас запознат ли е с тази алтернатива на Ремикс bag?

5. “Продайте сега”
Ако предпочитате да не чакате продажбата на одобрените артикули, за да получите процента за Вас, използвайте опцията “Продайте сега”. Така веднага ще Ви изплатим предложената за артикула сума във Вашия виртуален портфейл.

За другото продаване прочетох процентите от продажната цена, тук сигурно е по- малко, но някой запознат ли е?
И дали ги дават само в този виртуален портфейл, някъде сякаш мернах, че може и по банкова сметка.

При тази опция получаваш минималната цена, която е 10-15% от текущата продажна /тоест, намалява всеки ден с намалението от5%/. Изключително неизгодно е. Иначе парите мисля, че може и по банкова сметка да се получат.

# 516
  • София
Благодаря, сигурно е неизгодно, но нещо не мога да продам нещата, които искам и затова реших да прибегна до този вариант.
Скрит текст:
Ще помисля за опцията да ги даря. Спира ме това, че има 5-6 нещица, които са си хубави и скъпички и ако отидат в дом заедно с други неща, не върви едно дете да има сакенце от H&M, а друго- еди коя си хубава марка. Би породило напрежение или пък аз прекалено много разсъждавам : ) Момичетата се гледат едно друго и се сравняват. А при такива, лишени от другите най- важни неща, сякаш е още по- тъпо

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 00:36 от The Catcher in the Rye

# 517
Съмнявам се да стигнат до деца в дом, както и да процедираш. Също и да породи напрежение точно това. Но може аз да съм нечувствителна.

# 518
  • Mostly in my mind
Всички суми отиват във виртуалния портфейл. От там има опция да ги препратиш към банковата си сметка. Simple Smile

# 519
Тази седмица в Мания един панталон излизаше 26лв /от Лова/. Видя ми се скъп, макар че много ми хареса не го взех. Абсолютно същия намерих в Хумана - 3.50лв

# 520
  • София
Ремикс доказват за пореден път какви са мошеници/не че съм се съмнявала/
седи си ми едно кожено якенце в наблюдавани, ми от две седмици цената му падна до 60% и не мърда
а уж намалението им е до 75%

# 521
Благодаря, сигурно е неизгодно, но нещо не мога да продам нещата, които искам и затова реших да прибегна до този вариант.
Скрит текст:
Ще помисля за опцията да ги даря. Спира ме това, че има 5-6 нещица, които са си хубави и скъпички и ако отидат в дом заедно с други неща, не върви едно дете да има сакенце от H&M, а друго- еди коя си хубава марка. Би породило напрежение или пък аз прекалено много разсъждавам : ) Момичетата се гледат едно друго и се сравняват. А при такива, лишени от другите най- важни неща, сякаш е още по- тъпо
За съжаление, дрехите няма да стигнат до децата, така че опасенията ти са излишни. Всичко ще отиде при "възпитателите" и каквото остане - евентуално за децата.

# 522
здравейте, досега съм влизала само в Мания и то преди време, сега тотално е ме отказвате с тези високи цени, иначе в Лова наистина съм попадала на нови и качествени дрехи. Сега като прочетох за Хумана ми стана интересно, потърсих страница, но не работи, включих се във ФБ, но и там не пише каква е политиката им, кога зареждат, как вървят цените и т.н., къде мога да прочета повече информация за това, ако може да ме насочите Simple Smile)))

# 523
Хумана ще заредят с нова стока на 05.11.
В момента  цените са смешни т.е. вчера максималната цена за дреха беше 4лв. Днес може да е още по-ниска. Падат цените до деня на зареждането.
https://bg-bg.facebook.com/HumanaSofia/

# 524
Хумана ще заредят с нова стока на 05.11.
В момента  цените са смешни т.е. вчера максималната цена за дреха беше 4лв. Днес може да е още по-ниска. Падат цените до деня на зареждането.
https://bg-bg.facebook.com/HumanaSofia/

благодаря, а от колко почват? В началото на всеки месец ли е зареждането?

Общи условия

Активация на акаунт