Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 910
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
В началото е на фиксирана цена за всяка дреха/доста завишени/,след седмица започват да свалят с 50% ,и седмица преди нова стока започват да намалят всеки ден от 5 до 1лв.

# 526
  • Най-красивата страна
Днес влязох в Мания,Добрич-35лв.кг.
Ами едно детско яке излезе 30лв.Не го взех естествено.

В Ремикс пък има анкета.И един от въпросите е горе долу такъв
Ако една блуза на Зара с доказано качество струва нова 50лв,колко сте готови да платите за нея ,ако е втора употреба?
Отговорих -5лв.

Какво значение има каква марка е дрехата.Веднъж излязла от магазина и носена,тя вече няма същата стойност.
Като ще давам 20-30лв,то по-добре да си купя нещо ново.А за такива пари спокойно може да се купи чисто нова блуза .
Да не говорим,че в магазини като Хумана и Бултекс,Мъпет,блузи на Зара могат да се купят за 2-3-4лв.
И точно това е удоволствието от пазаруването във ВУ.

# 527
  • София
Да се запиша в темата. Обожавам пазаруването във ВУ, но съм от стиснатите Joy На същото мнение съм, че веднъж излязла от магазина и с етикет "Втора употреба" няма как да дам 15-20 и повече лева. Най скъпите неща са ми якета за мен или децата до 10-15лв.

Двете ми последни блузки. За съжаление бялата се оказа с петънце, аз я видях още в магазина, но реших да жертвам 2лв и да правя някакви вещерства да я изпера.

# 528
  • Sofia
Много са хубави и двете блузки.

# 529
  • Mostly in my mind
Аз се чудя защо толкова надуват цените на Зара. Верно, хубави са им дрехите, но все пак са от ценовия клас на НМ, Манго...

# 530
Вчера взех 7 неща на дребен за общо 20 лв. Сега съхнат и скоро ще кача снимки

# 531
Аз се чудя защо толкова надуват цените на Зара. Верно, хубави са им дрехите, но все пак са от ценовия клас на НМ, Манго...

Е, как да не са Simple Smile Даже някои неща са им и по-скъпи, но като качество и трите марки са един дол дренки. Носиш един сезон и хвърляш. Особено ХМ. Та аз по-скоро поради тази причина не разбирам защо им надуват цените. Качеството не е хубаво.

# 532
Попаднах на една статия на сайта на DW ( в момента не ми се търси за линк), но общо взето се разказваше за затова, при какви нечовешки условия работят шивачките във фабриките, където шият H&M и как им плащат срамно малко. Е, как да е качествено при това положение. Включително в Източна Европа. Миналата година имаше и репортаж, как направили една расистка реклама в Южна Африка ( H&M), за да привлекат внимание по повод спаднали продажби. Е, привлекли са го. Бяха им потрошили голям магазин. Търсили са ги за коментар - отказват.

# 533
Да сте виждали по магазините ВУ някъде чанти за пренасяне на котки?

# 534
Тези испанските брандове, откакто открих разнообразието на ВУ, съм ги отписала съвсем. За Зара, Бершка, Манго и сие и 50 ст. няма да дам. НиМ стават като за вкъщи и един сезон наистина са ок.

# 535
Зара са такова ужасно качество, че винаги се чудя как се избиват за тях, че и втора употреба ги търсят....Те нови са боклуци, а вече прани са за казана.....

# 536
Да сте виждали по магазините ВУ някъде чанти за пренасяне на котки?

Нати, аз не съм виждала такива чанти, но в Джъмбо има от следните модели: https://www.olx.bg/ad/transportna-chanta-za-kucheta-i-kotki-CID3 … z.html#1ac61b4d95 Мисля, че бяха по 20 лева.

А, здравейте Simple Smile Отдавна не съм писала в темата, а от съвсем скоро започнах пак да я следя. Не съм ходила в магазини за ВУ от доста време. Последно рових в Ремикс и Контур, че ми трябваше рокля за сватба. А днес пуснах две поръчки, съответно от двата сайта, на обща стойност 160 лева Tired Face Но ми трябват дънки и поръчах цели 11 чифта, щото изобщо не е сигурно колко ще ми станат. Ще се радвам, ако ми станат и харесат 3-4-5 чифта, за да не мисля повече за дънки.

# 537
Ето ги находките за дребен от вчера от Мания.

Скрит текст:

Пуловер, блузка и ватиран панталон

Динозаври Wink

Суитшърт

Два гащеризони

# 538
Мишелинче, благодаря ти. Нещо до 40 лв. ме устройва, че гледах някакви космически цени от рода на 150-200 лв. и... #Crazy

# 539
  • София/Севлиево
Да кажа и аз за Хумана-зареждането им е на всеки 5 седмици,като последните две цените почват да падат.Тази седмица (29.10-2.11,понеже на 3.11 няма да работят) са най- ниските.Във ФБ пише кой ден колко е.Лично аз имам много хубави попадения на цени между 1 и 4 лв,предимно летни, т.к. зимата рядко имам желание да ходя до който и да е техен магазин в София, а два са ми сравнително близо...

Общи условия

Активация на акаунт