Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 887
  • 770
  •   1
Отговори
# 540
Рамацоти, Доли, Елислава Simple Smile много благодаря за информацията, ще се разходя някой ден да го преслушам и аз този магазин Simple Smile

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
miss selfridge embellished purse

черничко, с етикет и за 5 лЪва

# 542
  • Sofia, Bulgaria
на 5 ноември са писали в Хумана за ново зареждане Simple Smile мисля да посетя

# 543
  • София/Севлиево
На новото зареждане цените са доста завишени,както писа едно от момичетат по-назад в темата...

# 544
При нас, в Русе, новото зареждане е на 1.11

# 545
На новото зареждане цените са доста завишени,както писа едно от момичетат по-назад в темата...
Не са много завишени, според мен! Много завишени са на Манията!

# 546
Уцелих ботуши от Манията - само по-светло кафяви.

Скрит текст:

# 547
  • София/Севлиево
А,Манията...Там последно ходих лятото, т.к. бях спечелила един ваучер и да си го оползотворя.Та вярно доста са надули цените.Преди ходех редовно,когато я имаше на Николай Коперник, обаче сега най-близката май ми е в Слатина,пък до там чак да се разходя не ми се занимава...

# 548
Здравейте! Ето и моите неща от миналата седмица: вълнено сако:
Скрит текст:
дънково манто:
Скрит текст:
шал:
Скрит текст:
жилетка:
Скрит текст:
и още една:
Скрит текст:
вълнена пола:
Скрит текст:
чанта:
Скрит текст:
колан:
Скрит текст:
Днес бях в Мания в Халите, харесах си една пола, яке и едно палто но не ги взех, много скъпи ми се видяха...

# 549
  • Пловдив
От днес:

# 550
Моя роднина живее на запад.Отиде служебно в Германия.Чухме се,възторжено ми казва;намерих хумана.Какво,каква хумана?Хумана бе,ву.Показа ми разкошно яке 25 еу и половери Mex.Стоките там били страхотни,запазени и евтини за техният стандарт.Имали в кош за 0,50-1евро боклучави.Другото супер.

# 551
Е, да, то е ясно, че за нас тук всичко си е "втора ръка" Simple Smile Дори новите дрехи са с друго качество, какво остава за вторите употреби... Още чакам аз да вкарат закона, който ще задължи всички европейски сайтове да имат доставка до БГ на нормални цени + промоциите да важат за всички еднакво. Да ги видим Манго тогава как ще правят промоции в Германия с цени от 2-3 евро, докато същата стока тук я продават за 20-30 евро.

# 552
На ул. Пиротска и Димитър Петков в София има ВУ магазин Сезони, знаете ли дали са верига и имат още магазини и ако да, къде, че в интернет не можах да намеря никаква информация

# 553
  • Mostly in my mind
И в нашия град също има Сезони. Вероятно са верига. Цените им са фиксирани, но мога да кажа, че качеството им е чудесно и си заслужават.

# 554
Пазарувам често от Мпулс, но почти нищо не нося😀 - местя ги от едно на друго място и накрая ги подарявам. Харесах си отново нещо от Премиум дрехите им - знаете ли, ако не успеят да ги продадат дали ги преместват в други магазини или ги пускат с останалите на разпродажба?

Общи условия

Активация на акаунт