Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 931
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Оо, ама и аз съм сходен номер, но аз само от мола си купувам и само намалени неща Simple Smile Уайкики, Х и М, Пийк и Колепнбърг и т.н. но и в други магазини си намирам
Онлайн Манго Виолета и т.н. и т.н.
Преди взимах от Мания много хубави неща, но цените станаха уау. Няма смисъл. Продават ми дънки есмара носени за 20+ лева, а в съседния Лидл са нови за 18 лева...миииии...мерси...в последно време освен 2-3 нахдки от обувките на ремикс, направо се шашкам с ВУ...това на нищо не прилича.Ужасни цени.

# 481
Изцяло сте прави, че е пълно с парцали и то на безобразно високи цени, които не отговарят на дрехи ВУ като цяло, да не говорим за качеството и състоянието им, което доста падна през последните години. Както някой отбеляза по-горе- идеята е да се купуват дрехи на ниски цени, а не да се бутаме за оръфана чанта на Zara за 20+ лева от преди 15 години......

Не знам на какво се дължи това поскъпване и не ме интересува, но ако това продължава, лично мен (а предполагам и други хора) ще загубят като клиент, защото наистина става по-примамливо да се купи нещо ново за тази цена, която искат.

Пример от близкото минало- купих си ново разкошно планинарско яке (да, беше намалено), на цена, която съвсем малко надхвърляше аналогични от ВУ, но бях сигурна, че всичките му мембрани са запазени, не ми се наложи да гледам за петна и т.н. Е, какъв да ми е стимула да давам с 30 лв по-малко, но да правя компромис с качеството или желанията ми цвят и тем подобни?! Все пак вече не си говорим за суми около 10 лв, както беше преди години.....

Наскоро разгледах информацията на H&M какво се случва с дрехите, които може да им се занесат. Ами част от тях отиват за магазини ВУ.... аз май предпочитам да ги направя на парцали или да ги изхвърля (ако не стават за даряване), но не и да ги видя в някоя ВУ срещу безумна сума.....

# 482
  • София
Здравейте , интересувам се от магазините на Шик шик в центъра , не намарам техен сайт , някой има ли календар как им вървят цените ?

# 483
  • София-в сърцата на моите деца
За Бога ,братя, не купувайте....Просто спрете да купувате и .....това им е наказанието. За стари обувки носени-30лв???

# 484
Колжека си хареса НЕ марково палтенце в Манията от  находките - 49лв ..ами мерси! Ново ще го намеря за същата или по-ниска цена!

# 485
  • София
Аз обувки не купувам ,една дружка си взе някакви малко носени изглеждаха добре и след време гъбички,ужас после 6 месеца лечение, сума пари даде, не си струва риска.
Иначе днес получих една чанта на Liebeskind , с леки следи от употреба е ,още си мирише на кожа, черна големичка за 60 лв ,мисля че е добра находка.

# 486
За дреха ВУ имам граница - 20 лв. за блузи, дънки, рокли, подобни, за дебело яке може до 30 лв. Иначе просто не си струва. Обувки има и нови, струва си да се гледат, но не винаги си заслужава. В зала А на Манията излизат много скъпи, като нови. Например гуменки за детето, вярно нови, но все пак от ВУ, където би трябвало да е по-евтино, излизат колкото от магазина, примерно 15 лв.

# 487
  • Перник
Обувки вземам само, ако са нови. И аз си имам психологическа граница от ок. 20 лв. Е, за боти от естествена кожа ще дам 75 лв., при положение, че подобни вчера в магазин за нови обувки харесах за 128 лв.

# 488
Здравейте , интересувам се от магазините на Шик шик в центъра , не намарам техен сайт , някой има ли календар как им вървят цените ?
Не очаквай тия алчни араби да направят сайт.Имат един на бул."Мария-Луиза'' от Лъвов мост по десният тротоар посока централни хали.На ул.Искър (не знам номер) два един срещу друг.В близост е до минералните чешми.Тръгваш от там по трамвайната линия в посока ''Раковски'' и ще ги видиш.На улица ''Алабин'' тръгваш покрай съдебната палата десен тротоар.Първо е магазин за XXL дрехи,после по левче и следващият е шика.На'' Алабин'' и ''МАрия-Луиза'' зареждат в четвъртък.На Искър единият в понеделник,другият във вторник.

# 489
  • София
Повече от 20, максимум 25 лв. за нещо изключително, втора ръка в магазин не давам. Случвало се е да дам повече единствено за чанти от кожа в олх. Около 20-25 лв. съм давала в Мания за зимни якета естествен пух Зара и Сисли. Тия от лова даже не ги гледам, след като веднъж за някакво рокле ми казаха 40 лв. В същото време не знам къде ги гледате тези ниски цени в моловете. Скоро пак обикалях, ама зави ми се свят от цени, вярно, че е активен сезон, ама все пак... Мъжки якета под 100 лв просто няма, без да гледаме изобщо качеството.

# 490
Ами кажи какво яке търсиш и ще поогледедам. Намират се
Лично аз мъжко рядко търся и купувам, но за дамско и детско колкото щеш

# 491
  • София
Ами кажи какво яке търсиш и ще поогледедам. Намират се
Лично аз мъжко рядко търся и купувам, но за дамско и детско колкото щеш
А, аз намерих решение - Лий Купър от търговците от Англия, от сайтовете sportsdirect предполагам. Не че е кой знае какво, но цената е съвсем прилична. Не съм гледала в магазин на марката в мол колко е. За преходния сезон търсех.

# 492
Да не те разочаровам, но не е кой знае какво. Дано сте доволни
Повече препоръчвам Декатлон, в този порядък е, но по качествено

# 493
  • София
О, да, знам ги, но за такъв модел якета решихме, че няма кой знае какво да ги сполети след изпиране например Simple Smile

# 494
  • Най-красивата страна
В онлайн магазините има якета по 100,200лв.,че и за повече.
Като ще даваш 100лв.за яке,по-добре да е ново.
В Уайкики и HM имаше блузи и ризи по 15-20лв.
Яке с пух си купих миналата година за 50лв ,но след новогодишните празници.

Друго ,което ме дразни.
В магазините на Мъпет са сложили табелка на вратата,,С влизането в този магазин вие се съгласявате дамската ви чанта да бъде проверена на излизане.,,
Ами не,не съм съгласна,че една бележка им дава право да ми ровят в чантата.За това спрях да влизам там.Да си сложат камери.Както е в Хумана и Бултекс например...

Общи условия

Активация на акаунт