Нашите second hand находки- Тема 40

• 104 944
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
Съответно и качеството много е намаляло на дрехите.. все едно или петнисти или скъсани.. А какви хубави находки съм намирала преди..

# 466
  • София
Според мен онлайн магазините са причина за високите цени. Но там има много повече труд .

# 467
Според мен онлайн магазините са причина за високите цени. Но там има много повече труд .
Онлайн съм ги отписала отдавна, но и физическите магазини вече взеха да прекаляват ...

# 468
  • София
Онлайн съм ги отписала отдавна, но и физическите магазини вече взеха да прекаляват ...
Именно,имах в предвид че гледайки от онлайн и реалните вдигат цените, а Бог  знае на каква безценица ги изкупуват. При нас има магазин в който преди 2 години вдигнаха двойно цените, качеството е вече до всякаква критика, имам чувството че предварително вече са прегледани и всичко свястано е взето. А и най - вероятно е така, защото брака от Ремикса го изкупуват фирми и го продават после в своите магазини.

# 469
позната има магазин ВУ, купува от човек внасящ от чужбина на 8-10лв килограм зависи от вида на дрехите. Представям си големи вериги на каква цена ги взимат и каква надценка слагат....

# 470
В онлайн магазините отдавна не влизам дори, там цените са по-високи и от в МОЛа. Айде, мерси, няма нужда!

Манията със зала Б и намаляващите цени, още удържат що годе да е поносимо, но например на щандовете за Лов за находки е супер скъпо, а те отбират всичко ново и читаво там.

# 471
  • Mostly in my mind
Не е заради онлайн магазините мисля.
 Преди около месец говориха за въвеждането на някаква продуктова такса, която би оскъпила дрехите ву.  Но тако и не намерих информация дали е въведена вече.

# 472
Не е въведена тази такса, но това не пречи да си вдигнат цените. Качеството на дрехите във физическите магазини е ужасно - абсолютни парцаляци, които сигурно им излизат жълти стотинки, но се опитват да забогатяват с тях.

Особено зимата като наизкарат раздърпаните, проскубани пуловери и рокли от Втората Световна, ми става лошо.

Направило ми е впечатление, че дори една дреха да изглежда запазена и в добро състояние, много по-бързо се захабява и заприличва на парцал... абе, не си струва. 

# 473
Споделям мнението,че свестни дрехи вече трудно срещам.Дори,които не са по мой вкус,просто да са в добро състояние.Аз бях на РД Мания мин.седмица.Имаше намаление 40% в деня на зареждане и томбола с касова бележка.Изтеглиха ме.Трябваше да си избере безплатна дреха.Нищо не ме грабна,взех едно яке от лов находки.Става,но ако трябваше да платя 50лв. каквато му излезе цената,нямаше да го купя.

# 474
Хм миналата седмица пазарувах от зона Б, точно в деня на зареждане и въпросното парти, но никой не ми каза нищо за томбола.

Често пазарувам от ВУ, но много неприятно ми стана, че дори и в магазинчето, което посещавах най-често ще си вдигат цената от 17  до 23+, защото зареждали "екстра" качество - казано по друг начин маркови (Zara,Esprit, Gerry Weber, Reserved и масово HM) стоки в същото състояние.

# 475
За РД  в манията вървеше непрекъснато реклама.Всъщност имаше условие покупка над 5лв.Мойта също в зала Б излезе 7лв. и нещо,с намаление 4 и нещо,но се приема първоначалната цена.Дават номер от един талон и пускат същият в стъклена кутия.Аз отидох към 18,30ч.Томболата започна в 19ч.През целият ден са давали номера.Някои не участват.Такива клиенти ми подариха два техни номера,но изтеглиха само моя. Grinning

# 476
  • Най-красивата страна
Прекалено високи цени за дрехи втора употреба.
Прави ми впечатление,че в онлайн магазините има доста маркова стока,но на безобразни цени-50,100,200,че и 300лв.,400лв.
Ами не си заслужава да се дават толкова пари за дрехи или чанти или обувки ВУ.Без значение каква марка са и колко биха стрували като нови.
Защото в моловете има достатъчно стоки и за тези пари човек може да си купи нещо новичко.
А кефа да пазариш от ВУ е именно в това да купиш хубава стока за малко пари.
В малки магазини отдавна не влизам.Отвратих от се прекупвачите ,които се блъскаха като животни в Бултекса.
В по-големите магазини отдавна има повече парцали,а свястната стока е на цени като в Мола. Мерси...предпочитам да изхарча 100лв в мола .
Единствено в Хумана ходя сега и там все още намирам маркови дрехи на нормални цени.
От там успях да си купя едноцветни италиански пуловери от кашмир и от мерино за по 3 лв.бройката.Дънки Есприт и Дизел за по 5 лв.
Яке Том Тейлър с пух за 7 лв...

# 477
То в мола всичко има. Но някои хора сме дискриминирани за размерите.
Повечето неща са за слабички. Колкото и да се разхождам с готовност да си купя нещо ново - не ми става или изглеждам като хамбургски салам.
В чужбина мога да взема без да меря,  тук - няма какво.
То не, че и във ВУ има напоследък.

# 478
Освен в зала Б на манията при ниски цени да търсиш.Имат щендер с дрехи XXL.И аз съм с едни дънки на Есприт за 0,95лв.от шик-шик аутлет.Уникална кройка,винаги изглеждам добре с техни модели.И не само аз.

# 479
Благодаря, но нямам проблеми с парите.
Ако нещо ми става и е читаво  и първия ден купувам.
Просто обясних, че не всички сме за мола.
А не съм огромна - № 48 от немските.

Общи условия

Активация на акаунт